Paluu Karhun luolaan

Anonyymi

Rajut puuhat jatkuvat.

Bear-mies Nallen luolassa oli jälleen hänen lisäkseen kolme muutakin partaveikkoa - lihavaa peikkoa, jotka tunsivat toisensa nimillä Pitkänen, Kapteeni - ja Honkanen. Tämä Honkanen otti asiakseen pestä minut, saunan kautta totta kai, "siellä peseksitään", hän sanoi. Tunki monenmoista putkea ja letkua pyrstööni, pesi minua myös "sormea käyttäen", kuten myös oli sanonut tekevänsä, ja harjasi karkealla harjalla, kun muka haisin niin pahasti.

Nämä Nallen myös tällä kertaa luolaansa kutsumat miehet - enemmittä puheitta - raiskasivat minut. Ensimmäisenä Nalle itse, määräsi minut kontalleni punkkaan, sitoi kädet ja jalat, ja suuhuni renkaan, jonka läpi saattoi työntää peniksen minun voimatta vastustella. Niin hän sitten työnteli, ensin suuhun, sitten pyllyyn, ja sieltä taas suuhun mielensä mukaan. Olin täysin hänen kullinsa armoilla.

Nallen karhu-kaveri Pitkänen pani minua edestä ja takaa erilaisissa asennoissa, mutta ei tehnyt mitään varsinaista väkivaltaa.
Kapteeniksi kutsuttu mies ei hänkään tosin kahlinnut tai ruoskinut minua vaikka käsitteli muuten hyvin kovakouraisesti.

Honkasen niminen mies puolestaan ei kahletta ja ruoskaa säästellyt. Pelottavan iso ukko, sinisissä farkuissa ja nahkaliivissä, talutti minut ulos Karhun luolalta, minä olin alasti. Nallen luola on hyvin syrjäisellä seudulla, lievästi sanottuna. Mutta jos sittenkin jokin turistiryhmä vaeltaisi paikalle silloin, kun Honkasen-homo sitoi minut kahden koivuriu'un väliin, ja 'unohti' siihen pitkäksi aikaa, tai silloin, kun hän palasi mukanaan Nallen poronkäpäläkahvainen ruoska, ja kun se alkoi laulaa. Vaikerrukseni jatkui pitkään selkäsaunan jälkeenkin, kun mies vapautti minut viedäkseen takaisin sisälle.

Kämpän lattialle oli ilmestynyt nahkapäällysteinen hökötys, joka muistutti voimistelusalien hyppypukkia. Siihen minut kahlehdittiin rautoihin ja nahkaan, ketjuilla ja remmeillä sidottuna makaamaan pää alhaalla ja perse pystyssä. Mitähän nyt? Aloin ihmetellä. "No nussikaa mua, ja päästäkää irti!" huudahdin. Honkanen sanoi, että hän aikoisi lävistellä minua neuloilla. Protestoin, kunnes Nalle murisi hiljaa, että "pää kiinni nyt." En valittanut, vain hiukan irvistin, puhkuin ja puhisin kun neulat alkoivat lävistellä pyllynposkia. Honkasen neulat olivat hyvin ohuita, mutta nipistivät kipeästi.

Kun Honkanen vei minut punkkkaan ja sitoi minut siihen vatsalleni makaamaan, toivoin, että hän tyytyisi vain raiskaamaan minut ja jättäisi sitten vihdoin rauhaan, mutta hänpä jatkoi kiduttamistani. Työnsi kaikenmaailman perverssejä seksileluja perseeseeni. Pitkänen tuli mukaan sen verran, että taikoi jostain tahnan, jota kutsui kotijuustoksi, antoi sen Honkaselle, ja tämä pakotti minut nielemään kaiken. "Tämän mä kostan", sain sanotuksi. Honkanen kohotti päätään ja kysyi "mitä?!" - "Ei mitään", sanoin.
Sitten kun oli saanut kyllikseen kiusaamisestani, hän käänsi minut selälleni ja taivutti jalat taaksepäin niin, että olin kuin väännettynä kaksinkerroin. Pitäen toisella kädellä minua siinä asennossa hän toisella sovitteli mulkkuaan. Onneksi ei sattunut, kun hän änki sen sisälleni yhdellä väkivaltaisella työnnöllä. "Tiukka tavara... Tekee niin hyvää..." sanoi Honkanen puuskuttaen päälläni. "Nauti... nauti... mä luulin, että sä tykkäät seksistä... "
Niin se juntti kai kuvitteli, että pidin kaikesta muustakin kuin hänen isosta mulkustaan, jota hän työnteli piinatussa pyllyssäni. Luuli kai, että kutsuisin brutaalia raiskausta minulle nöyryyttävässä asennossa 'rakasteluksi'.
Honkanen nousi päältäni, käänsi minut ympäri ja käski asettua kontalleni. "Selkä alas ja peppu ylös! Nyt sul on selkä ylhäällä ja peppu alhaalla", sanoi Honkanen ja löi minua jollain ohuella kepillä muutamia kertoja selkään ja pakaroille ennen kuin survoi ruman mulkkunsa taas perseeseeni, ja käski minun voihkia niin kuin olisin nainen. Ei sentään vaatinut uhriltaan possun ääntelyä niin kuin elokuvassa Deliverance (vai mikä se oli?) , mutta oli ihan yhtä raaka raiskari kuin elokuvan juntit punaniskat.

Se Honkanen raiskasi ja kidutti minua kolme pitkää päivää, ja toimi työnjohtajana kun jouduin mm. siivoamaan ja tiskaamaan Nallen talossa. Kun yhtenä päivänä aterian laitto ja korjaus ei muka sujunut hyvin, niin seuraavana "sitä harjoitellaan". Mies ei uskonut, että osaisin edes pestä itseäni, vaan hänen olisi aina minut pestävä karkean harjansa kanssa.

Kun Nalle päästi minut menemään, esitti hän vielä viimekertaistakin raskaamman uhkauksen: ellen ilmaantuisi kutsuttaessa välittömästi paikalle hänen Karhun luolaansa, möisi hän minut orjaksi Honkasen maatilalle.

BTM slave

0

262

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

    Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
    Suomalaiset julkkikset
    10
    3543
   2. Mikä hän on ammatiltaan?

    Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
    Ikävä
    170
    3058
   3. Ohhoh! Michele Murphy-Kaulanen hämmentää vauvauutisella - Totuus on hieman toisenlainen!

    No nyt on aikamoinen "vauva"! Michele Minttu Murphy-Kaulanen on jakanut Instassa "iloisen perhetapahtuman". Lue juttu ja katso kuvat: https://www.su
    Kotimaiset julkkisjuorut
    15
    2267
   4. Kiira Korpi ja wanha Pekka

    Järjenvastainen suhde, ei mitään tolkkua.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    52
    1264
   5. Kuu kaipaa tähtiään...

    mutta nalle kaipaa tähtisilmäänsä vielä enemmän. Runoa ei täksi illaksi viel ole, mut toivottavasti pidät tästä laulusta :) olen vähä epävarma onko tä
    Ikävä
    182
    1117
   6. Kerran vielä...

    Minä tiedän ja sinä tiedät...Anteeks omasta puolesta🤗... toivon oikeasti sulle kaikkea hyvää, vaikka viisaasti et toiminutkaan, mutta mä alan olla ta
    Ikävä
    53
    1034
   7. Sanna on aivan sekaisin Venäjästä, auringonpistosko?

    Sannan mielestä tavallinen venäläinen ei saisi matkustaa Euroopassa ja käydä katsomassa nähtävyyksiä. Tällä hetkellä hävettää olla suomalainen, niin t
    Maailman menoa
    265
    988
   8. Miksei Martinaa kutsuttu Leppilampi en häihin

    Pelättiin varmasti että jos käyttää siellä "äidillisiä otteita" muihin vieraisiin tai nuolee jonkun miehen korvaa.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    64
    976
   9. Mies, kudoin sulle villahaalarin

    Sellasen kirjavan, jossa on huppu ja avattava lappu takalistossa. Laitathan sitten joka päivä sen töihin. ☺️
    Ikävä
    124
    836
   Aihe