Aihealueet

Listaukset

  Älykkäin ja järkeänsä käyttävä johtaja ja suurin puolue PS

  Anonyymi

  on Jussi Halla-aholla.

  "Halla-aho ei kiellä ilmastonmuutosta,
  mutta puhuu järkeä siinä, ettei se voi olla yksin pienen Suomen vastuulla ja köyhdyttää meitä kohtuuttomasti.
  Asia ratkaistaan kuitenkin Intiassa, Afrikassa, Amerikassa, Kiinassa jne.
  Suomessa on asian eteen tehty enemmän kuin useimmissa muissa maissa. "

  Pääkaupunkiseudulta mamut ei lähde, pääkaupungissa ja hallitukseen!
  Vain suuriin kaupunkeihin ja näkyville paikoille on pyrkimyksensä.
  Mamut eivät suomalaisia arvosta.

  7

  <50

   Vastaukset

   • Onneksi on yksi poliitikko, Jussi Halla-aho, joka on suomalaisten puolella.

    Suomi ei ole kolonialistivaltio eikä omista Afrikkaa ja Lähi-Itää kuin Ranska,
    Suomella ei ole ollut siirtomaita ikinä,

    muut poliitikot huijjaavat vanhaa ihmstä
    vanha ihminen uskoo poliitikkoon, vanha on alistuvainen, hyväuskoinen, ei kyseenalaista, helposti nenästä vedettävä ja on nöyränänä kun klovni poliitikkona käskee uskomaan , että monikulttuurisuus on rikkaus,
    teidän on vain kestettävä raiskaukset ja rikokset ...

   • Hyvin kirjoitit, olen samaa mieltä minäkin.

   • Milloin Halla persuineen saa muuta aikaan kuin huulen heiluttelua, jos olisitte kelvanneet hallitukseen oli kannatuksenne puolittunut.
    Se on nääs vastuu maan asioista joka syö kannatuksen, Sipiläkin laittoi maan talouden ja työllisyyden kuntoon, siitä hyvästä läksi kannatus.

   • No [ huokaus ] ei ilmastonmuutoksen torjunta tarkoita samaa asiaa kuin Suomen vastuuta ja kansan köyhdyttämistä. Tuo on persuismia.

    Persut eivät halua teknologista siirtymistä uuteen tekniikkaan vaan nykyisen kaltaisen kalliiksi käyvän ja planeettaamme tuhoavan vanhentuneen tekniikan käyttämistä, jonka laskunmaksu on siirretty tuleville sukupolville.

    Jos kerran asia ratkaistaan kirjoituksesi mukaan Afrikassa, Amerikassa ja Kiinassa niin silloin myös tulevaisuudessa talouden tuotot siirtyvät tuonne. Onko tämä nyt persujen tarkoitus, ettei Suomessa tarvita mitään uusia innovointeja. Ostamme tulevaisuudessa teknologiset ratkaisut ja tuotteet ulkomailta ja myymme vastaavasti ulkomaille pelkkää sellua. Kyllä parempi vaihtoehto tuolle iänikuiselle sellun myynnille on panostaminen uusiin energiaratkaisuihin ja muihin viherhömppiin niin vastenmieliseltä kuin se sinusta tuntuukin. Saadaan vientituloja sinunkin eläkkenmaksuusi.

    Aikaisemmatkin sukupolvet ovat ajatelleet jälkeentulevia sukupolvia ja halunneet kehittää tuotantoa ja koulutusta. Juha Sipilä ajoi tämän kaiken alas.

    • Jos Sipilä ei tehdyt mitään olisi komissio ottanut taloutemme holhoukseen, suomi oli lähellä konkurssia.

     Suomi kärsi lamasta kun muu eurooppa oli ollut nousukaudessa jo monta monta vuotta, Sipilä vaati muutosta vaikka leikkaamalla kun ei voitu devalvoida.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Jos Sipilä ei tehdyt mitään olisi komissio ottanut taloutemme holhoukseen, suomi oli lähellä konkurssia.

     Suomi kärsi lamasta kun muu eurooppa oli ollut nousukaudessa jo monta monta vuotta, Sipilä vaati muutosta vaikka leikkaamalla kun ei voitu devalvoida.

     Niin, valtiolla meni huonosti, mutta ei suuryhtiöillä mennyt huonosti. Katsoppa vaikka pörssiyhtiöistä nostetut osingot viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Samalla pörssiyhtiöiden osakkeiden arvo vain nousi vuosi vuodelta, vaikka valtio oli konkurssitilassa. Yhtiöillä olisi siis ollut kyllä kilpailukykyä eli rahaa, mutta sitä ei käytettu innovaatioihin, investointeihin ja vienninedistämiseen. Omistajat nostivat valtion tukirahoin ja verohelpotuksin sekä työväen pellollepotkusäästöillä aikaansaadut voitot osinkoina itselleen.
     Vasta kun Euroopan keskuspankin elvytyspolitiikka puri niin voimakkaasti, että tavarat suorastaan vietiin yhtiöiden varastoista, ei kehdattu olla tekemättä uutta tavaraa vanhan tilalle. Innovointi jäi edelleen lapsenkenkiin, mutta vient alkoi vetää.
     Valtio vielä munasi edellisen hallituksen aikana, kun myi vanhan vienninedistämissysteemin, Finn proko se oli, yksityiselle, joka siinä epäonnistui, vaikka sen yrityksen hallituksen johdossa kerrotaan silloin olleen Bernerin.


   • Joo, ei oteta Persuja hallitukseen, kun ne sanoo, niinkuin asiat on. Eihän oteta? Joo, ei oteta, kun ne haluais hoitaa ensin suomalaisten asioita. Ei se ole oikein, aletaan me hoitamaan maailman asiat ensin, jooko?
    Tätä rataa, no ei titenkään aivan, mutta kuitenkin.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    99
    2984
   2. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    122
    2918
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    138
    2369
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1545