Hotellissa

Anonyymi

Saavuin tuohon hotelliin illansuussa. Vaikka ravintolasalin tv:ssä tuli jo pääuutisten jälkeinen Urheiluruutu, oli salissa vain yhdessä pöydässä pari syöjää. Minä sain huoneen avaimen, maksoin sen samantien ja menin huoneeseeni.

Avasin huoneessani olutpullon jonka olin ostanut paikallisesta marketista muiden eväiden ohella. Riisuin ja menin alasti sängylle, ja etsin kiimaista keskustelupaikka tietokoneelta . Varsin hiljaista tuntui olevan. Puoli kymmeneltä päätin vielä lähteä hotellin saunaan.
Tunsin tuon hotellin hyvin, sauna porotti kuumana kello viidestä kymmeneen, vaikka harvoin siellä oli ketään.

Olin sen verran kiimoissani, että laitoin penisrenkaan kullin ja kivespussin ympärille, jotta kaluni vaikuttaisi isommalta. Ruskehtava rengas ei näkynyt harvan karvoituksen alta.

Yllättyksekseni pukuhuoneessa oli yhdet vaatteet. Riisuin nopeasti,astuin suihkun kautta saunaan. Siellä oli varsin oloiseni mies, hän oli myös noin 60, vähän yli 170 senttinen, jolla myös oli hieman ylipainoa laillani.

Juteltiin tylsästä hotellielämästä, ja siitä millaista oli ennen, puolalainen bändi ja ravintola täynnä kansaa. Mutta ei enää.
-silloin oli niitä pornovideoita hotellin sisäisessä tv:ssä sanoin.

Mies totesi että joo ja että niissä oli musta laatikko niin kauan kuin syötti huoneen numeron kaukosäätimestä.
Istuimme vastakkaisilla lauteilla, mutta saunan kapeudesta johtuen varsin lähekkäin. Mies avasi jalkojaan leveämpään haara-asentoon. - löylyä myös kullille , hän sanoi.
Hänen isot kivekset roukkuivat löysänä lauteissa kiinni, sopusuhtainen kulli vähän lyhyempänä, kokonaan tupessa. Minä seurasin hänen esimerkillään, minun kivekset oli terhakkaammin esillä renkaan ansiosta, samoin kullini, joka oli hieman lyhyempi mutta todennäköisesti paksumpi.
-terhakas kulli, sanoi mies minulle.
-vähän kiimaa, vastasin itsekin yllättuneenä rohkeuttani.

Istumme hetken hiljaa, molempien kullit nousi lievään puolikovuuteen.
-pitää mennä pesulle, sanoi mies. Seurasin häntä. Seisoimme viereisissä suihkussa, minulla seisoi jo kunnolla, kun mietin miten salaisin sen, näin kaverillani saman tilanteen. Hänellä kulli seisoo yläviistoon, melkein vatsassa kiinni, terska edellenn esinahan alla piilossa. Minun anatomiani oli erilainen, kullini seisoi suoraan eteenpäin terska paljaana. Nyt paksuus eron näki.
-pesetkö selkäni. rohlaistuin.

Mies levitti saippuaa käteensä, siveli sillä selkäni, levitin haara-asentoani niin hän tiesi pestä pakarani ja sitten käsi hyväili kiveksiäni ja edellään kovana seisovaa kulliani. Jonkin minuutin jälkeen hän sanoi sinun vuorosi. Otin kiinni samoin hänen kiveksistään ja runkkasin lkullia vetämällä esinahkaa taakse.
-jatka vaan, kohta tulee. Eikä kestänytkään pitkään kun hän ruiskasi ison lastin monta kertaa sykkien.

Mies otti uudestaan kullistani otteen ja eikä minultakaan mennyt kauaa kun lensi. Peseydyimme ja menimme uudelleen löylyyn.

-Se oli kivaa, oli ensikerta sanoin. Samaa totesi kaverini. -Tuu hetken päästä huoneeseeni, sanoin.

Mitä siellä tapahtui, olikin jo toinen juttu.

2

1777

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Just tuollainen fantasia mullakin.

    • Anonyymi

      Jep. Mä kanss reissaan nykyisin ympäri Suomea reissuhommissa. Hotellihuoneessa runkkaaminen yksin kyllästyttää jo ja siksi käyn joskus aivan viime löylyissä hotellin saunassa, etsien jotain seuraa.
      Yks kerta oli ylitse muiden. Kaveri tuli saunaan ja juteltiin mukavia ja puhetta oli, kun kiukaasta napsahti virrat poies, naisista ja reissumiesten seksielämästä. Muutaman oluen säestyksellä, jutut alkoi olemaan fantasiaa molemmilla, piti vain päästä kehumaan reissuseksillä.
      Kello oli jo sen verran, ett piti lähteä suihkun kautta huoneeseen nukkumaan ja noustiin lauteilta. Kaverilla oli elin täydessä seisokissa, mitä mä en ollut huomannut. Hän vain sanoi, ett "Oho, toikin alkoi seisoon meidän jutuista." ja naurahti iskien silmäänsä ja katsoi minua silmiin. Olin hämilläni ja kiihottunut. Vierekkäisissä suihkuissa pesiessämme itseämme, tuntui kun kun hänen munansa vain koveni ja oli koko ajan mun näkösällä. Mulla alkoi seisoon kanssa. Nolostuin ja kattelin kuitenkin syrjäsilmällä saunakaverin kullia. Hän tuntui nauttivan tilanteesta. Sit mä päätin kanss, ett mähän näytän kanss kovan munani. Kaverini katteli ja sanoi ett "Kehtasitpas näyttää säkin kullias. Annas, kun pesen sen."
      Tarras elimeeni kiinni niin nopeasti, etten ehtinyt mitään torjuntaa. Teki tosi hyvää. Vieraan miehen kädet mun kikkelissä, joka kovana, ja palleissa.
      "Teeppäs säkin näin mulle." ottaen saippuaa käteensä ja levitti sitä mun jalkoväliin ja aloitti hieronnan. Pakko oli tehdä sama hänelle. Siinä toisiamme hieroessa hotellin suihkussa , kyrvät pystyssä, tuli mieleen ajatus, ett voi, kun ketään ei tulis nyt paikalle. Ei tullut. Eipä mennyt kauan, molemmat lauettiin melkein yhtaikaan.

      Harmi vaan, kun ei vaihdettu yhteystietoja silloin. Olisin voinut ottaa saman käsittelyn uudestaankin.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1926
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe