Miksi Windows 10 on niin huono

Että mikään siinä ei toimi?
1
Ilmoita


51 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Koska se on trumpin haittaohjelma!
20 VASTAUSTA:
Totisesti sitä se on.
No kun USB laitteet sekoilee sen kun kerkiää!
wlan tahmaa ja W10 vakoilee ihan kaikken.
Niin ja ne w10 äänet!!!!
Ja se tajuton latenssi äänissä! Hyi olkoon. koko w10.
Microsoft on menettänyt osaamisen koodata.
Se ei toimi ja w10 on täydellinen vakoilu.

Windows 10 on oikee windowsien pohjanoteeraus!
Vakoileva haittaohjelma.
Taas 19% hidastuminen w10een. tulossa.
Windows-tietokoneista on paljastunut SWAPGSAttack-aukko, minkä avulla hakkeri voi päästä vakoilemaan koneen tietoja täysin huomaamatta.
Tietokoneiden prosessoreista on paljastunut jälleen aukko, jonka avulla hyökkääjä voi päästä salaa tutkimaan koneen muistia ja lukemaan luottamuksellisia tietoja, kuten sähköpostiviestejä, luottokorttinumeroita ja salasanoja.

Tietoturvayhtiö Bitdefenderin löytämä aukko koskee kaikkia vuoden 2012 jälkeen valmistettuja Windows-tietokoneita, joissa on Intelin tai AMD:n prosessori, kertoo muun muassa CNET-verkkolehti.

Tosin AMD on julkaissut tiedotteen, jonka mukaan yhtiön prosessoreista ei uskota löytyvän uutta aukkoa. Myös Bitdefenderin mukaan se on pystynyt käyttämään aukkoa hyväkseen vain Intelin suorittimilla.

Microsoft kertoo jakaneensa aukon korjaavan päivityksen jo 9. heinäkuuta.

Bitdefender kertoo aukosta laajemmin parhaillaan pidettävässä Black Hat -hakkeritapahtumassa Las Vegasissa. Bitdefender on antanut haavoittuvuudelle nimen SWAPGSAttack, sillä siinä käytetään hyväksi 64-bittisten prosessorien SWAPGS-toimintoa.

Kyseessä on uusi muunnos viime vuoden alussa Intelin prosessoreista paljastuneesta Spectre-haavoittuvuudesta, mutta se pystyy ohittamaan aiemmat korjaavat paikkaukset.
Lue lisää: Onko tietokoneesi viime vuodelta tai vanhempi – se voi pian hidastua 19 %
Spectre-aukon korjaava paikkaus yleensä hidasti tietokoneiden toimintaa. SWAPGSAttack-aukon kohdalla hidastumisesta ei ole ainakaan vielä havaintoja.
Pienikin vieton haittaohjelma voi olla merkki hyvi saastuneesta windows laiteesta.
SystemBC on oire jostakin vielä pahemmasta, tietoturvatutkijat varoittavat.
Tutkijat hälyttävät uudesta haittaohjelmasta nimeltä SystemBC. Se tekee saastuneesta Windows-tietokoneesta mukavamman kodin muille haittaohjelmille, ZDNet kertoo.

Haittaohjelma ei tietenkään ole koskaan toivottu vieras tietokoneessa, mutta SystemBC on siitä ikävämpi tuttavuus, että se ei tule yksin. Haittaohjelman ilmaantuminen on lähes varma merkki siitä, että koneessasi on myös toinen haittaohjelma, joka yrittää piiloutua SystemBC:n avulla.
Lue myös: BillGates orjuuttaa tietokoneita hakukoneen kautta – uusi hyökkäyskeino saattaa olla vasta harjoittelua
Tietoturvayhtiö Proofpointin mukaan SystemBC on eräänlainen välityspalvelin, jonka kautta toinen haittaohjelma voi toimia tietokoneessa huomaamatta ja esimerkiksi palomuureja vältellen. Haittaohjelmaa on mainostettu verkon pimeillä kujilla ja se on löytänyt tiensä joihinkin niin sanottuihin exploit kitteihin.

Exploit kit tarkoittaa verkkokonnien työkalupakkia, jolla on helppo rakentaa hyökkäyksiä. Proofpoint on havainnut SystemBC:tä käytetyn jo ainakin DanaBot-pankkihaittaohjelmassa ja Maze-kiristysohjelmassa. SystemBC:n suosion rikollisten keskuudessa odotetaan vain kasvavan jatkossa.

Windows-maailmassa on viime aikoina kiinnitetty enemmän huomiota käyttöjärjestelmän vanhempien versioiden Bluekeep-haavoittuvuuteen, jonka on pelätty mahdollistavan tuhoisat hyökkäykset. Uhka kasvoi hiljattain, kun hyökkäykseen julkaistiin verkossa selvät ohjeet.
Vältä bing hakukonetta, sen takaa voi koneesi saastua.
Maailmalta on havaittu erikoinen haittaohjelmahyökkäys, jossa hakukonetta käytetään kyberarmeijan rakentamiseen.
Tietokoneista voidaan tehdä hyökkääjää auliisti tottelevia "zombeja" tai niin sanottuja botteja syöttämällä niihin erilaisia haittaohjelmia. Nyt yksi sellainen käyttää hyväkseen yrityksissä erittäin suosittua Elasticsearch-hakukonetta, tietoturvayhtiö Trend Micro kertoo The Next Webin mukaan.

Hyökkäyksen tarkoituksena on tartuttaa tietokoneisiin BillGates/Setag-niminen haittaohjelma ja käyttää koneiden laskentatehoa esimerkiksi kryptovaluutan louhimiseen. Uhkana on myös tietokoneiden ohjaaminen samaan aikaan samalle verkkosivulle sen kaatamiseksi.

Hyökkäys on monivaiheinen ja siinä hyödynnetään julkisesti saatavilla olevia ja päivittämättömiä Elasticsearch-asennuksia. Hakukoneet laitetaan tekemään haitallisia hakuja uusien käskyjen lataamiseksi alati vaihtuvilta verkkosivuilta. Tavallisesta poiketen konnat pyrkivät myös pitämään hyökkäyksensä visusti piilossa sulkemalla palomuureja ja hävittämällä tietokoneista todisteet saastumisesta.

Hyökkäyksen palasia myös ladataan ilmeisesti normaalisti kunnollisilta, mutta nyt ansoitetuilta verkkosivuilta. Varta vasten hyökkäystä varten perustettu verkkosivu olisi helpommin äkättävissä ja suljettavissa.
Anonyymi kirjoitti:
Microsoft on menettänyt osaamisen koodata.
Päinvastoin. Tekee nyt parempaa koodia kuin koskaan aikaisemmin. Kannattaa käyttää näitä uusia Microsoftin juttuja kuten Visual Studio Codea, .NET Corea, Typescriptiä ja jne.
Anonyymi kirjoitti:
Microsoft on menettänyt osaamisen koodata.
W10 on helvetin moinen BSOD! Sen se osaa.
Anonyymi kirjoitti:
W10 on helvetin moinen BSOD! Sen se osaa.
Miksi sinä tuollaista kuvittelet?
sitä se on!
Anonyymi kirjoitti:
Microsoft on menettänyt osaamisen koodata.
Microsoft 10 on määrätietoisesti lopettamassa salasanojen käytön Windows 10:ssä.
Microsoft testaa uutta tunnistautumistapaa Windows 10 -käyttöjärjestelmän testiversiossa, How-To Geek kertoo. Yhtiön blogin mukaan uusi tapa korvaa salasanan ja käyttää sen sijaan puhelinnumeroa.
Jos Microsoft-tiliin on liitetty puhelinnumero, voi Windowsiin kirjautua pelkällä Microsoftin puhelimeen lähettämällä tekstiviestillä, jossa on kirjautumisruutuun näpyteltävä koodi. Tämän jälkeen voi käyttää jatkossa Windows Hello -toimintoa pin-koodin, sormenjäljen tai kasvojen käyttämisessä kirjautumiseen. Tiliin ei kytketä salasanaa, ja tekstiviestikoodia tarvitaan seuraavan kerran vasta, kun kirjaudut Windowsiin uudella tietokoneella.
Puhelinnumeron luovuttaminen Microsoftille ja sen jälkeen sormenjäljen tai jopa kasvokuvan käyttäminen kirjautumisessa voi arveluttaa joitakin etenkin, kun Windows 10:llä on jo valmiiksi huono maine käyttäjätietojen ahkerana kerääjänä. Lisäksi Microsoft on ainakin aikaisemmin tehnyt läheisesti yhteistyötä NSA-turvallisuusviraston kanssa.Moni on jo tottunut luovuttamaan puhelinnumeronsa tunnistautuessaan milloin mihinkin ohjelmistoon tai verkkopalveluun. Syynä on se, että puhelimeen lähetettävä tekstiviesti on yleinen tapa parantaa tietoturvaa niin sanotulla kaksivaiheisella tunnistuksella, jossa perinteisen salasanan lisäksi kirjautumiseen vaaditaan vaikkapa tekstiviestillä saapuva koodi.
Perinteinen salasanatunnustautuminen on vuodesta toiseen osoittaneet heikkoutensa lukuisten käyttäjien valitessa äärihelppoja salasanoja tai vahvojenkin salasanojen vuotaessa rikollisille tietomurtojen kautta.
Blogin perusteella ei ole viitteitä, että puhelinnumero olisi ainoa tapa tunnistautua Windows 10:n seuraavassa versiopäivityksessä, joka ilmestynee ensi keväänä. Vanhat salasanamenetelmä lienee silloin myös edelleen käytettävissä. Mutta Microsoft on tehnyt selväksi, että päämääränä on salasanaton Windows.
– Puskemme eteenpäin salasanojen eliminoinnissa ja tiliesi suojaamisessa uudella siistillä ominaisuudella, Microsoft pohjustaa puhelinnumerotunnistusta.

Windows 10 ääni ongelmat
Windows 10 Wlan ongelmat
Windows 10 tulostin ongelmat
Windows 10 näyttöresoluuttio ongelmat
Windows 10 levyasema ongelmat
Windows 10 päivitys ongelmat
Windows 10 vakoiluongelma
Windows 10 TV-mokkulaongemaa
Windows 10 Nettikku ongelmaa
Windows 10 laittaa bioksen päreiksi
Windows 10 Hitsaa prosessorin oikosulkuun
Windows 10 korruptoi kiintolevyt ja muistitikut
Windows 10 hajoittaa polttavat asemat.
Windows 10 saa tulostimet ylikuumiaan
Windows 10 yms ongelmat.....
On se toimimaton
Lahden haitake jo kolmas invaasio. Koska lahti heitttää windowsin pihalle?
Viiheisin havainto tänään!
Anonyymi kirjoitti:
Miksi sinä tuollaista kuvittelet?
Lisensikin katoaa jos vaitaa kovalevyn! w10 on surkee.
W10 on tosi angee tapaus.
Anonyymi kirjoitti:
Microsoft on menettänyt osaamisen koodata.
se on totta!
Kaikkien kannatta lukease.
https://privacy.microsoft.com/fi-fi/privacystatement
Päivitetty elokuussa.
Siitä selviää monta asiaa.

"Microsoft sanoo suoraan: Käyttäjien puheita tallennetaan ja kuunnellaan"
Tuota ei taideta suoraan sanoa.
Anonyymi kirjoitti:
Miksi sinä tuollaista kuvittelet?
W10 on paskin os mitä olen kokeillut!
+Lisää kommentti
Hyvin toimii, ja jatkuvasti paranee. Aivan uskomatonta.
Linuxejakin voi käyttää
3 VASTAUSTA:
Hah. luulet koska paremmasta et tiedä!
ja jos tietäisit, toteaisit windowsin ihan paskaksi!
hahaaa...
Onneksi kohta saa HarmonyOS-käyttöjärjestelmän.
mollilla meni taas majavaleikiksi.
+Lisää kommentti
Kaikki w10 on saatuneita!
1
Ilmoita
Windows 10 toimii loistavasti.
Mitä teen väärin??
9 VASTAUSTA:
Jauhat sitä itteänsä täällä ja ihan turhaan.
Tollasta puhuu ne jotka ei paremmasta tiedä.
Anonyymi kirjoitti:
Tollasta puhuu ne jotka ei paremmasta tiedä.
Eikö se riitä, jos windows 10 käyttäjä on tyytyväinen
Windows 10 äänetkin on ihan surkeet ja kaamee latenssi!
Päivitys tuo taas lisää wifi ongelmia.
Joillakin pinnan omistajilla on ilmoitettu olevan ongelmia yhteyden muodostamisessa joihinkin Wi-Fi-verkkoihin. Windows Uusin ilmoitti tänään, että Surface Book-, Surface Pro- ja Surface Laptop -omistajat eivät ole pystyneet muodostamaan yhteyttä Wi-Fi-verkkoihin 5 GHz: n taajuuskaistaa käyttämällä äskettäisen päivityksen asentamisen jälkeen.

Pinnan omistajat ovat käyneet Redditissä, Microsoft Answers -foorumissa ja oletettavasti kaikissa muissa sosiaalisissa ympäristöissä valittamaan näistä aiheista. (Muista, että nämä alustat ovat nyt virallisesti asiakastukiportaaleja .) Ongelmat näyttävät alkavan sen jälkeen, kun ihmiset asensivat 31. heinäkuuta julkaistun Surface-päivityksen, jonka tarkoituksena oli - ironisessa käänteessä - parantaa erityisesti Bluetoothia ja Wi-Fi-verkkoa. Windows 10. toukokuuta 2019 -päivitys. päivitys

mukana oli kaksi uutta ohjainta: "Marvell Semiconductor, Inc. - Bluetooth - 15.68.17013.110" -ajuri Bluetoothille ja "Marvell Semiconductor, Inc. - Net - 15.68.17013.110" -ajuri Wi-Fi: lle. Kummankin tarkoituksena on yksinkertaisesti parantaa langattomien protokolliensa liitettävyyttä. Ei ole selvää, aiheuttivatko eri pintamalleihin liittyvät ongelmat ohjaimet itse vai jotain muuta Microsoftin päivityksessä.

Selvää on, että ihmiset saavat virheitä "Ei voida muodostaa yhteyttä tähän verkkoon", kun he yrittävät liittyä 5 GHz-verkkoihin tämän päivityksen asentamisen jälkeen. He voivat silti muodostaa yhteyden verkkoihin 2,4 GHz: n taajuudella, mikä tarkoittaa, että he voivat silti käyttää Internetiä, mutta se ei ole ihanteellinen. (Nopea päivitys: 2,4 GHz: n kaista tarjoaa paremman peiton kuin 5 GHz: n kaista vastineeksi rajoitetusta kaistanleveydestä, mikä johtaa pienentyneisiin siirtonopeuksiin.)

Olemme pyytäneet Microsoftille lisätietoja tästä ongelmasta ja päivitämme, jos yritys vastaa . Sillä välin tämä näyttää olevan jälleen yksi merkki Windows 10 -päivitysten asentamisesta heti. Sen olisi pitänyt olla helppo voitto, mutta sen sijaan se on viimeisin esimerkki Windows 10 -päivitysten aiheuttamista ongelmista.
Anonyymi kirjoitti:
Päivitys tuo taas lisää wifi ongelmia.
Joillakin pinnan omistajilla on ilmoitettu olevan ongelmia yhteyden muodostamisessa joihinkin Wi-Fi-verkkoihin. Windows Uusin ilmoitti tänään, että Surface Book-, Surface Pro- ja Surface Laptop -omistajat eivät ole pystyneet muodostamaan yhteyttä Wi-Fi-verkkoihin 5 GHz: n taajuuskaistaa käyttämällä äskettäisen päivityksen asentamisen jälkeen.

Pinnan omistajat ovat käyneet Redditissä, Microsoft Answers -foorumissa ja oletettavasti kaikissa muissa sosiaalisissa ympäristöissä valittamaan näistä aiheista. (Muista, että nämä alustat ovat nyt virallisesti asiakastukiportaaleja .) Ongelmat näyttävät alkavan sen jälkeen, kun ihmiset asensivat 31. heinäkuuta julkaistun Surface-päivityksen, jonka tarkoituksena oli - ironisessa käänteessä - parantaa erityisesti Bluetoothia ja Wi-Fi-verkkoa. Windows 10. toukokuuta 2019 -päivitys. päivitys

mukana oli kaksi uutta ohjainta: "Marvell Semiconductor, Inc. - Bluetooth - 15.68.17013.110" -ajuri Bluetoothille ja "Marvell Semiconductor, Inc. - Net - 15.68.17013.110" -ajuri Wi-Fi: lle. Kummankin tarkoituksena on yksinkertaisesti parantaa langattomien protokolliensa liitettävyyttä. Ei ole selvää, aiheuttivatko eri pintamalleihin liittyvät ongelmat ohjaimet itse vai jotain muuta Microsoftin päivityksessä.

Selvää on, että ihmiset saavat virheitä "Ei voida muodostaa yhteyttä tähän verkkoon", kun he yrittävät liittyä 5 GHz-verkkoihin tämän päivityksen asentamisen jälkeen. He voivat silti muodostaa yhteyden verkkoihin 2,4 GHz: n taajuudella, mikä tarkoittaa, että he voivat silti käyttää Internetiä, mutta se ei ole ihanteellinen. (Nopea päivitys: 2,4 GHz: n kaista tarjoaa paremman peiton kuin 5 GHz: n kaista vastineeksi rajoitetusta kaistanleveydestä, mikä johtaa pienentyneisiin siirtonopeuksiin.)

Olemme pyytäneet Microsoftille lisätietoja tästä ongelmasta ja päivitämme, jos yritys vastaa . Sillä välin tämä näyttää olevan jälleen yksi merkki Windows 10 -päivitysten asentamisesta heti. Sen olisi pitänyt olla helppo voitto, mutta sen sijaan se on viimeisin esimerkki Windows 10 -päivitysten aiheuttamista ongelmista.
Oliko sulla asiaakin?
Koska vain luulet niin.!!
Anonyymi kirjoitti:
Päivitys tuo taas lisää wifi ongelmia.
Joillakin pinnan omistajilla on ilmoitettu olevan ongelmia yhteyden muodostamisessa joihinkin Wi-Fi-verkkoihin. Windows Uusin ilmoitti tänään, että Surface Book-, Surface Pro- ja Surface Laptop -omistajat eivät ole pystyneet muodostamaan yhteyttä Wi-Fi-verkkoihin 5 GHz: n taajuuskaistaa käyttämällä äskettäisen päivityksen asentamisen jälkeen.

Pinnan omistajat ovat käyneet Redditissä, Microsoft Answers -foorumissa ja oletettavasti kaikissa muissa sosiaalisissa ympäristöissä valittamaan näistä aiheista. (Muista, että nämä alustat ovat nyt virallisesti asiakastukiportaaleja .) Ongelmat näyttävät alkavan sen jälkeen, kun ihmiset asensivat 31. heinäkuuta julkaistun Surface-päivityksen, jonka tarkoituksena oli - ironisessa käänteessä - parantaa erityisesti Bluetoothia ja Wi-Fi-verkkoa. Windows 10. toukokuuta 2019 -päivitys. päivitys

mukana oli kaksi uutta ohjainta: "Marvell Semiconductor, Inc. - Bluetooth - 15.68.17013.110" -ajuri Bluetoothille ja "Marvell Semiconductor, Inc. - Net - 15.68.17013.110" -ajuri Wi-Fi: lle. Kummankin tarkoituksena on yksinkertaisesti parantaa langattomien protokolliensa liitettävyyttä. Ei ole selvää, aiheuttivatko eri pintamalleihin liittyvät ongelmat ohjaimet itse vai jotain muuta Microsoftin päivityksessä.

Selvää on, että ihmiset saavat virheitä "Ei voida muodostaa yhteyttä tähän verkkoon", kun he yrittävät liittyä 5 GHz-verkkoihin tämän päivityksen asentamisen jälkeen. He voivat silti muodostaa yhteyden verkkoihin 2,4 GHz: n taajuudella, mikä tarkoittaa, että he voivat silti käyttää Internetiä, mutta se ei ole ihanteellinen. (Nopea päivitys: 2,4 GHz: n kaista tarjoaa paremman peiton kuin 5 GHz: n kaista vastineeksi rajoitetusta kaistanleveydestä, mikä johtaa pienentyneisiin siirtonopeuksiin.)

Olemme pyytäneet Microsoftille lisätietoja tästä ongelmasta ja päivitämme, jos yritys vastaa . Sillä välin tämä näyttää olevan jälleen yksi merkki Windows 10 -päivitysten asentamisesta heti. Sen olisi pitänyt olla helppo voitto, mutta sen sijaan se on viimeisin esimerkki Windows 10 -päivitysten aiheuttamista ongelmista.
Sellanen murheen kryyni se windows on.
Vaihdoin koneen prossun parempaan ja kas kummaa, win 10 oli senjälkeen aktivoimaton!
Laitoin vanhan takasi, mitta lisessi olis siis kadonnyt pysyvästi.
+Lisää kommentti
Windows 10 on vakoiluohjelma!
1
Ilmoita
Onko sama henkilö kirjoittanut koko ketjun?
3 VASTAUSTA:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Samat luulosairaat trollaavat täällä jatkuvasti.
Anonyymi kirjoitti:
Samat luulosairaat trollaavat täällä jatkuvasti.
Kokeile jotain muuta, niin huomaat miten surkee W10 on, ja täydellinen vakoilu!
Anonyymi kirjoitti:
Samat luulosairaat trollaavat täällä jatkuvasti.
itse olet valehteleva luulosairas.
+Lisää kommentti
Koska windows vakoilee ihan kaiken!
1
Ilmoita
Ei ole, se on paljon surkeempi!
1
Ilmoita
W10 ei nyt vaan toimi ja se vakoilee.
1
Ilmoita
Se on kaikkien aikojen vakoiluohjelma
http://www.verkonvaarat.fi/windows-10-ja-sen-tietoliikenne-kaikkien-aikojen-haittaohjelma/
mahtuu sinne
https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/7vsng0/why_does_windows_10_suck_soooo_badly/
Kysyn, kun Microsoft ei vastaa koneelle tuli outoja nsa scripti tiedostoja päivityksen mukaan ja virus analyysin mukaan lähetää tietoja jonnekin? https://www.hybrid-analysis.com/sample/4e502ee6d3bc0f03b7ee84e5c10ba789ecbfa492920a4f723e86175a1015d698 muka ei olle virus, vaikka on epäilyttävä scripti? Mitä nämä ovat?
1
Ilmoita
Onko w10 mitään hyvää?
3 VASTAUSTA:
EI OLE!
En kyllä keksi mitään hyvää.
Pelkään päivityksiä kuin Trumpin hyökkäystä Suomeen!
+Lisää kommentti
w10 nyt vaan ei toimi. se lagaa joka asiassa.
Ilmoita
Olisiko syynä se, että Microsoftin intresseissä on tehdä tuote, joka tuottaa firmalle eniten rahaa.
Se ei ole sama asia kuin tehdä niin hyvä käyttöjärjestelmä kuin he osaavat. Toisin kuin ns. vapaat ohjelmat, joita tehdään palosta ja rakkaudesta alaa kohtaan ja jossa motivaattorina on tehdä niin hyvä ohjelma kuin osataan.
Tämä ero näkyy ja tuntuu räikeästi niin hyvässä kuin pahassakin.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Miksi Windows 10 on niin huono

Että mikään siinä ei toimi?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta