hei! kun messengeriin kirjautuu jollain koneella muulla sähköpostiosoitteella kuin sen tietokoneen oletusosoitteella
- eli valitsee "jos haluat kirjautua sisään muulla tunnuksella, napsauta tätä"
jää sähköpostiosoite muistiin sen tietokoneen nimilistaan - eli siihen pudotusvalikkoon, jossa naamojen kuvien vieressä on aiemmin käytetyt sähköpostiosoitteet.
Miten oman osoitteensa voisi poistaa tästä listasta? kiitos! kysykää, jos ette ymmärtäneet, mitä tarkoitan, nii yritän selittää...
- eli valitsee "jos haluat kirjautua sisään muulla tunnuksella, napsauta tätä"
jää sähköpostiosoite muistiin sen tietokoneen nimilistaan - eli siihen pudotusvalikkoon, jossa naamojen kuvien vieressä on aiemmin käytetyt sähköpostiosoitteet.
Miten oman osoitteensa voisi poistaa tästä listasta? kiitos! kysykää, jos ette ymmärtäneet, mitä tarkoitan, nii yritän selittää...
Vastaukset 2
Vanhimmat
Pitäis estää "evästeiden " käyttö koneella, sitten ei tunnukset jää muistiin. Mut jos kone ei oo oma, niin tee vaikka näin:
Mene Messangerin asetuksiin Työkalut -> Asetukset -> Yleistä -> Sosäänkirjaustilit ja -salasanat -> ja poistaa aina käytön jälkeen oma tunnus listalta..
Vähän hankalaa, mut tekee sen, mitä haluutkin..
vaihda se meskenker "trillian"iin...