Myytävänä.

Anonyymi

Meillä on ollut rahahuolia jo pidempään. Viimeisimpänä vastoinkäymisenä onnistuin rikkomaan pesukoneen laittamalla liivini sinne ilman pesupussia. Peittelit hyvin hermostuneisuuttasi ja lupasin korvata kömmähdykseni, kunhan vain keksisin miten.

Istun makuuhuoneessa sängyllä viikkaamassa vaatteita kun palaat töistä kotiin ja kuulen, kuinka heität avaimesi eteisen pöydälle. Huhuilet minua ja vastaan ajatuksissani. Nostan katseeni, kun seisahdut ovelle. "Olen keksinyt tavan, jolla korvaat pesukoneen ja autat muutenkin raha-asioissa" ilmoitat lyhyen tervehdyksen jälkeen. Ynähdän kysyvästi ja jatkan paidan laskostamista. "Aion myydä sinua" sanot ja nostan uudelleen katseeni.

En usko kuulleeni oikein. Kävelet lähemmäs ja sipaiset sormillasi hiussuortuvan korvani taakse. "Muutama ystäväni on selvästi kiinnostunut sinusta. Kuolaavat aina, kun minulta silmä välttää. Se on helppo tapa tienata rahaa... Ja saatat pitääkin siitä" jatkat omahyväisesti. "Älä viitsi pelleillä. Enkä todellakaan pitäisi siitä!" sanon vihaisesti ja läppäisen kättäsi, joka lähestyy jälleen hiuksiani. Nappaatkin kiinni leuastani. "Etkö tosiaan?" kysyt. Pudistan päätäni vihaisesti, mutta otteesi leuastani on napakka. Toinen kätesi laskeutuu niskaani. Ennen kuin ehdin kissaa sanoa, pyöräytät minut sängylle niskasta kiinni pitäen.

Painat rintakehäni patjaan ja nostat toisella kädellä alavatsastani peppuani pystympään. Koetan rimpuilla, mutta vahva kätesi painaa poskeni tiukasti lakanaan. "Minäpä luulen, että ajatus kiihotti sinua..." sanot ja alat toisella kädellä sivellä shortsien peittämää peppuani. Mutisen vastalauseita. "Kokeillaanko?" kysyt ja tunnen kuinka kätesi ujuttautuu shortsien vyötärönauhan alle. Koetan rimpuilla, mutta napakoitat otettasi niskastani. Vedät yhdellä kädellä shortsini alas reisille, sitten pikkuhousut laskeutuvat perässä. Tunnen sinun katselevan paljasta pyllyäni. Kätesi silittää ensin hieman ja sitten sormesi saavuttavat pilluni.

Ensin kosketat vain etusormella ja hymähdät. Tunnen itsekin, että olen kostunut. Työnnät kaksi sormea sisään ja litisytät pilluani tahallasi. "Kuuletko nyt?" kysyt. En vastaa mitään. Sormetat lujempaa. "Kuuletko? Vastaa." En vastaa vieläkään, olen vihainen keholleni ja sinulle. Vedät kätesi pois ja läpsäytät napakasti pyllyäni avokämmenellä. Tuosta jää jälki. "Kuulen" vastaan hiljaa. "Pikkuhuorani taisi kuitenkin tykätä ajatuksesta..." käytät nimitystä, jota käytät toisinaan rajummissa leikeissämme. Nyt tilanne ei kuitenkaan tunnu niin leikkisältä.

Hyväilet hetken läpsäisystäsi tykyttävää pakaraani. Sitten työnnät jälleen sormesi sisälleni. Yritän epätoivosesti olla voihkaisematta ja pysyä täysin paikallani, vaikka haluaisin työntyä kohti sormiasi. Sormetat minua hetken. Sitten sormet yhä sisälläni toteat, että lopetat nyt. "Meillä on tekemistä" sanot ja vetäydyt kauemmas.

Yritän peitellä pettymystäni. Pilluni sykähtelee ja haluaisin anella sinulta orgasmia, mutta ylpeyteni ei anna periksi. "Mitä muka?" kysyn. "Lähdemme hankkimaan sinulle varusteita. Tuunaamme sinua hieman" toteat ja nappaat käsivarrestani nostaen minut nyt pystyyn sängyltä. "Pue päällesi" huikkaat ja lähdet pesemään käsiäsi. Kiehun sisältä. Vai tuunaamme? Katselen hetken ympärilleni kuin vastausta etsien. Suostunko tähän vai enkö?

4

3039

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suostu ihmeessä, mutta vaadi miehesi mukaan. Juuri sellaista maksullista paria minä etsin.

    • Anonyymi

      Taitaa olla aika rupsahtanut kun tuunaus kestää näin pitkään. Meidän korttiporukka tässä naapurissa odotteli toissailtana munat jäykkänä milloin sitä aromipesää pääsee painamaan.
      Onanoitiin sitten porukalla, että saatiin vehkeet asettumaan. Tuotko tänäiltana sen komistuksen koe-ajoon? Ensimmäiset maistiaiset sitten ilmaiseksi?

    • Anonyymi

      Pysäytän auton eräälle kaupungin laitakadulle. Nousemme ulos autosta ja astumme sisään liikkeeseen. Olet ollut lähes puhumatta koko automatkan ajan, mutta voin nähdä miten sisälläsi myllertävät kiukku, epäusko ja myös jonkinlainen uteliaisuus.

      Hämyisän liikkeen tuotetarjonta saisi estottomammankin asiakkaan punastelemaan. Vilkuilet ympärillesi silmät suurina, mutta minä suuntaan kulkuni määrätietoisesti vaaterekeille ja varustehyllyille keräten mukaani tarpeellista tavaraa. Lopulta nyökkään liikkeen nurkassa olevan sovituskopin suuntaan. "No niin, käypä vaihtamassa vaatteita niin katsotaan miltä näyttää." Ojennan valitsemani asusteet sinulle. Tuijotat niitä hetken kuin et voisi uskoa silmiäsi valintojeni johdosta, mutta menet sitten sovituskoppiin ja vedät verhon kiinni perässäsi.

      Jonkin ajan kuluttua astut ulos. Ylläsi on nyt tiukasti ihonmyötäinen mekko, joka ei lainkaan kätke vartalon muotoja. Syvään uurrettu etumus on hyvin rohkea esitellen todella anteliaasti rintojasi. Mekon helma on mahdollisimman lyhyt, ylettyen vain juuri ja juuri pikkuhousujesi ylitse. Jos joudut jostain syystä hiukankaan kumartumaan, mekon helma noustessaan paljastaa heti pikkuruiset stringit jotka sinulla on sen alla. Tartut vaistomaisesti kiinni mekon helmasta ja yrität nykiä sitä alaspäin, mutta se ei laskeudu senttiäkään peittävämmäksi. Jaloissasi on erittäin korkeilla koroilla varustetut, polvien ylitse ulottuvat saappaat jotka tekevät sinusta ainakin 10 senttiä pidemmän. No, nyt olet sitten enää 20 senttiä minua lyhyempi, ajattelen mielessäni.

      Tuijotat itseäsi sovituskopin vieressä olevasta peilistä posket punoittaen. "Enhän minä voi näin pukeutua. Näytän ihan täydelliseltä huoralta." Astun taaksesi ja laitan hymyillen käteni harteillesi. "Niin näytät." Työnnän toisen käteni mekkosi alle, mikä ei ole vaikeata koska se on niin lyhyt. Käteni tavoittaa jalkovälisi ja on sitten jo pikkuhousujesi sisällä. "Näytät huoralta, koska olet nyt huora. Vai kiistätkö, että olet aivan läpimärkä täältä, kiimainen pikku lutka". Sormeni on sisälläsi. Et kiistä, vaan voihkaiset sen sijaan äänekkäästi . Punastumisesi syvenee ja laitat käden suusi eteen.

      Katselet miten laitan muut ostokset koriin. Kaksi mahtavan isoa dildoa, anustappi, käsiraudat, piiska, ja monia muita tarvikkeita. "Nämä tietysti maksoivat, mutta ovat hyvä sijoitus", sanon sinulle kun kannamme ostoksia autoon. "Sinullahan on tuo pilluksi kutsuttu pankkiautomaatti jalkojesi välissä. Sen avulla maksamme sijoituksen ja saamme vielä hyvät voitotkin."

      "Ai niin, vielä yksi asia. Asetupa nojallesi auton konepeltiä vasten." Katsot minua ihmeissäsi. "Mitä? Miksi?" Tartun käsivarteesi ja ohjaan sinut auton eteen. "Asetu siihen nyt vaan. Juuri nyt ei ole ohikulkijoita, varmaankin haluat tehdä tämän ennen kuin kukaan näkee." Minun ohjaamanani asetut nojallesi konepeltiä vasten. Kätesi ovat kyynärpäitä myöten peltiä vasten, pylly somasti pystyssä ja mekonhelma niin ylös nousseena että häpykumpuasi vasten painautuvat pikkustringit näkyvät. Otan kännykkäni nopeasti esiin ja napsin muutaman kuvan sekä videota, ennen kuin huomaat mitä puuhailen. Nouset saman tien ylös konepelliltä. "Mitä sinä teet? Miksi otat kuvia?" Virnistän sinulle ja vastaan: "Pitäähän meillä olla markkinointimateriaalia kun myyn sinua. Laitan nämä menemään kavereille, jotta tietävät mitä on tarjolla." Yrität hamuta kännykkää kädestäni, mutta korkeissa koroissasi onnistut vain horjahtamaan lähes kumoon. "Ethän sinä voi tuollaisia kuvia lähettää kavereillesi minusta. Älä hei tee sitä." Kohautan harteitani kuin pahoitellen. "Myöhäistä, kulta. Lähetin jo."

      "No, älä nyt murjota", sanon sovitellen, mutta käännyt tuhahtaen poispäin. Olemme autossa matkalla kotia kohti. "Minähän sanoin, että kaverini käyvät kuumina sinuun. Eivät ne tietenkään suoraan ole sanoneet, kun olet kuitenkin minun naiseni, mutta kyllä sen silti näkee ja kuulee. Miehillä seisoo kun vain ajattelevatkin sinua." Asetan käteni reidellesi ja alan ujuttaa sitä hitaasti ylemmäksi. Yrität huitaista sen pois, mutta en piittaa siitä vaan käteni saavuttaa ultralyhyen mekkosi reunan ja on saman tien jalkojesi välissä. "Ja tätä sinun pikku pimppiäsi kiihottaa ajatus siitä, että saat kunnolla munaa. Paljon ja isoa, monelta eri mieheltä." Tiedän että haluaisit kiistää sanomani, mutta et pysty, sillä pillusi kavaltaa sinut. Lyhyen mekon alta alkaa valua valtoimenaan märkää mahlaa pitkin reisiäsi.

      Pysäköin auton kotitalomme eteen, kun kännykkäni piippaa tekstiviestin merkiksi. Otan puhelimen esiin ja luen viestin. "Jaahas, ensimmäinen asiakas" sanon rauhallisesti. "Huh huh, näkisitpä mitä tässä sanotaan. No, laitan vastauksen, että huora on käytettävissä jo tänä iltana. "

      Käännyn puoleesi ja katson sinua hellästi, niin kuin mies katsoo rakasta elämänkumppaniaan. "Tästä se alkaa, huora."

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4040
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3912
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      607
      3814
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      18
      2548
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      77
      2401
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      334
      2036
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      124
      2015
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1859
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1539
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1392
    Aihe