Iame series 2020

No nyt oli erittäin hyvä uutinen! varmasti lähtee rullaamaan hommat.
Ilmoita


8 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Eihän tuo kerro vielä mitään . Taitaa rahallinen vastuu vain muuttua ...
Ilmoita
Oliko koko sarja yhtä näyttävä ja lyhyt kuin käen lento?
Ilmoita
No mikä tuossa nyt muuttuisi... taustapirut tulevat nyt vaan enemmän esille. Siitä lähtien kun Ivecon kumit löivät suttua Lahden varikolla vuonna 2015, Iame sarjan lankoja on ohjaillut nykyinen moottorimaahantuoja. Ensivuoden kilpailukalenterin voi julkaista jo nyt, Kotka, Kotka, Kotka, Kotka ja Kotka.
Ilmoita
Kyllä se on promoottori joka on sarjan asioista päättänyt. Ja tuskin ajetaan Kotkassa uudestaan ensi vuonna, on niin onneton rata.
Ilmoita
Jatkuukohan toi harhaanjohtaminen tiedottamisessa joka toki on muuttunut omien kämmien selittelyksi jatkua vielä pitkäänkin?

Suomen suurin ja tasapuolisin on ihan eri asia kun Iame sarja suomessa.

AKKn SM pesee kuskimäärässä Iamen ihan mennentullen, ja tasapuolisuudellaan on saanut arpajis voittoihin kyllästyneet harrastajat heräämään karuun tosiasiaan!

Tietysti kohta selittävät et toi mahti myyntilause on unohtunut ku joutunut valvomaan yöt ja päivät sotkuja selvitellessä ;)
Ilmoita
Eihän siellä ole edes niitä arpajaisvoittoja enää
1 VASTAUS:
Niin, paitsi sanktionnin suhteen... Vaa'at on ku rulettia pelais pimeällä casinolla ja jos ei naama miellytä niin saat taakse kattomisessa tunnin aikasakon ja maastapoistumis kiellon
+Lisää kommentti
Kai ne kisapaikan vaakat toimii samalla tavalla joka autolle. Sen mukaan vain omaan autoon painot kohdilleen, kun käy etukäteen punnitsemassa auton.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Iame series 2020

No nyt oli erittäin hyvä uutinen! varmasti lähtee rullaamaan hommat.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta