Tule sinäkin Poriin: Suomi24 vie kansalaiskeskustelun SuomiAreenaan 15.-19.7.

Suomi24 tarjoaa ensi viikolla ennen näkemättömän kattauksen ajankohtaista keskustelua ja verkkotapahtumia, kun Porissa käynnistyy Suomen suurin yhteiskunnallisen keskustelun tapahtuma, SuomiAreena. Tänä vuonna avaamme Porin teemoista ensimmäistä kertaa myös Suomen suurimman yhteiskunnallisen kansalaiskeskustelun, kun Suomi24 osallistuu tapahtumaan.

Tapahtuma kerää viikon aikana yhteen liike-elämän, politiikan ja median vaikuttajat – oman äänesi saat kuuluviin, kun osallistut keskusteluun täällä tai livenä Porissa. Olemme avanneet Suomi24-palveluun uuden SuomiAreena-aihealueen, jossa pääset osallistumaan tapahtumassa käytäviin keskusteluihin.

Käynnistämme viikon heti maanantaina 15.7. klo 13 järjestämällä keskustelutilaisuuden aiheesta Verkkokeskustelun etiikka: mitä ihmisyydelle tapahtuu netissä ja kuinka voimme tukea empatiaa? Tule paikalle Poriin Antinkatu 5:n lavalle tai seuraa keskustelutilaisuuden striimiä mtv.fi-sivustolla.

Keskusteluun osallistuvat tutkijat Katri Saarikivi, Auli Harju ja Mika Pantzar, tubettaja Vinkare, tyylibloggaaja Veera Korhonen ja sovittelujournalisti Noora Kettunen. Juontajana toimii Ronja Salmi. Avaamme keskustelun samaan aikaan myös omassa ketjussaan täällä Suomi24:n SuomiAreena-palstalla.

Suomi24 tarjoaa ensi viikon aikana myös useita kiinnostavia Kysy mitä vain -tapahtumia: maanantaina voit kysyä Suomen-matkailusta tai eräilystä Metsähallitukselta, ja tiistaina Evidensia vastaa koiriin liittyviin kysymyksiin. Torstaina lauteille pääsee YTK, joka vastaa kysymyksiinne työttömyyskorvauksesta. Perjantaina taas Pelastakaa lapset kertoo, kuinka tunnistat ja ehkäiset groomingia eli lapsen houkuttelua seksuaalisiin tekoihin verkossa. Ketjut löydät samaiselta SuomiAreena-palstalta.

Allerilaisia voit tavata SuomiAreenan kansalaistorilla, jossa uudistuva Suomi24 esittäytyy. Telttamme löydät paikalta 52, läheltä Eetunaukion lavaa ja lapsiparkkia.

Keskustelun lomassa tarjoamme 50 ensimmäiselle joka päivä pullakahvit: maanantaina klo 9 ja muina päivinä klo 10. Teltalla saatat päästä myös seuraamaan livenä Kysy mitä vain -tapahtumia. Kun osallistut paikalla Suomi24-tapahtumiin ja -keskusteluun, voit saada mukaasi uniikin Suomi24-kassin tai jopa ämpärin!

Tervetuloa keskustelemaan!

2

71

  Vastaukset

  • Näyttää menevän "keskustelut " siihen suuntaan, että ne muodostuvat sellaisiksi, että vastakkain ovat TYHMÄ kone, vastaan viisas ihminen! Katso esimerkki:

   https://www.ess.fi/uutiset/art2554629

   Tyhmä kone ei osaa kuin noudattaa ja jankunttaa sille kirjoitettuja sääntöjä, joilla ei välttämättä ole mitään tekemistä Suomen lakien kanssa!

   Viisas ihminen osaa taas kehitellä sellaiset kiertoilmaukset , että saadaan vaikka kone "solmuun" ! Ja se oikea , tarkoitettu ja vaihtoehtoinen viesti perille:

   https://beta.oikeamedia.com/o1-111400

  • Ohjelman ja tapahtuman voi lopettaa,kuka tuollaisesta on kiinnostunut? Typerät politiikot puhuvat jonninjoutavia.....ei mitään hyötyä ohjelmasta,televisiointi ainakin pois....surkea tapahtuma.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   242
   7795
  2. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   82
   3889
  3. Korona ei tartu julkkiksiin?

   Selittäkää mulle, miksi nimenomaan nää julkut ryntäävät nyt ulkomaille. Tuttavistani en tiedä ketään, joka nyt lähtisi matkoille. Ei edes työmatkalle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   3870
  4. Vastaamon potkut saanut toimitusjohtaja tiesi turva-aukosta 1,5 vuotta

   Tietoturvaskandaalissa rypevän Vastaamon toimitusjohtajalle potkut – yhtiön hallituksen mukaan pimitti tietomurtoa 1,5 vuotta: https://yle.fi/uutiset/
   Maailman menoa
   81
   2178