Miten vaikeaa on litistää pahvilaatikko

Anonyymi

En tajua, että miten vaikeaa se on litistää se pahvilaatikko, ennenkuin sen vie sinne taloyhtiön keräyskartonki keräysastiaan??? Uskomatonta välinpitämättömyyttä. Viimeksi joku ihana naapuri oli vienyt järkyttävän ison taulutv:n pahvilaatikon kokonaisena astiaan ja muuta sinne ei sitten mahtunutkaan. Voisitte ajatella hieman myös kanssa asujia.

Lisäksi miksi taloyhtiöissä sallitaan keräyskartonkiastioihin myös pahvilaatikot? Monissa pienemmissä kaupungeissa keräyskartonkiin luokitellaan vain maito, mehutölkit ja muut kartonkipakkaukset. Pahvilatikot pitää sitten erikseen viedä jäteasemalle, ilmaiseen pahvikeräykseen.

5

<50

Vastaukset

  • Itsekin vasta pks seudulle muuttaneena tutustuin ohjeeseen ja se kieltämättä yllätti. Koska edellisellä paikkakunnalla oli kielto, että keräyskartonki astiaan ei nimenomaan saa laittaa pahvilaatikoita, ellei niitä revi pieneksi palasiksi. Siksi yllätys oli suuri, kun täällä ne saikin laittaa siihen astiaan 😊. Kunhan ihmiset vaan oppisivat vielä litistämään ne..


 • varsinkin kunnan omistamissa vuokra-asunnoissa on kaikenlaista ongelmaa ymmärtää ja toimia oikein jätteiden lajittelussa kun aloittajallakin, kyllä pahvilaatikot kuuluu keräyskartonkiastiaan!

  • Ei kuulu joka paikassa. Nyt toki olen oppinut, että heksinhin seudulla ne kuuluu sinne. Mutta nyt kyse oli enemmänkin siitä, että ohjeen mukaan ja myös toisia ihmisiä ajatellen ne pitäisi litistää, eikä heittää kokonaisia, täysikokoisina roskalaatikkoon. Laiskuusko se on vai välinpitämättömyys.. Kunhan oma laatikko mahtuu, aivan sama muille???


 • On eri asia

  "ei nimenomaan saa laittaa pahvilaatikoita, ellei niitä revi pieneksi palasiksi."

  kuin

  "ei nimenomaan saa laittaa pahvilaatikoita."

Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.