Suomi24:n viikko-ohjelma Porin SuomiAreenassa 15.-19.7.

Suomi24 osallistuu ensi viikolla Suomen suurimpaan keskustelutapahtumaan SuomiAreenaan Porissa. Osallistu tapahtumiimme verkossa tai tule tapaamaan meitä!

SuomiAreenan Kansalaistori on avoinna maanantaina klo 9-17, tiistaista torstaihin klo 10-17 ja perjantaina klo 10-16. Suomi24:n tapahtumiin ja keskusteluihin osallistuville kävijöille jaamme rajoitetun määrän uniikkeja Suomi24-kasseja ja -ämpäreitä.

Maanantai 15.7.
9.00
Kansalaistori aukeaa: Suomi24:n ja allerilaisia tapaat telttapaikalla 52, lähellä Eetunaukion lavaa ja lapsiparkkia. Tarjoamme joka aamu pullakahvit 50 ensimmäiselle.

13.00-14.00
Suomi24:n keskustelutilaisuus Antinkatu 5:n lavalla, aiheena Verkkokeskustelun etiikka: mitä ihmisyydelle tapahtuu netissä ja kuinka voimme tukea empatiaa? Juontajana Ronja Salmi, keskustelemassa tutkijat Katri Saarikivi, Auli Harju ja Mika Pantzar, tubettaja Vinkare, bloggaaja Veera Korhonen sekä sovittelujournalisti Noora Kettunen. Seuraa keskustelua SuomiAreena-palstalla tai striiminä mtv.fi-sivustolla.

13.00-15.00
Kysy mitä vain Suomi24:n SuomiAreena-palstalla. Aiheena Suomen-matkailu ja eräily, vastaamassa Metsähallituksen asiantuntijat. Kysymyksiä voit esittää sekä verkossa Suomi24-palvelussa että Kansalaistorin Suomi24-teltalla Porissa.

Tiistai 16.7.
10.00
Kansalaistorin Suomi24-teltalla pullakahvit 50 ensimmäiselle. Tervetuloa keskustelemaan!

14.00-16.00
Kysy mitä vain -verkkotapahtuma Suomi24:n SuomiAreena-palstalla. Aiheena koirat, vastaamassa Evidensia-eläinlääkäriaseman asiantuntijat. Kysymyksiä voit esittää sekä verkossa Suomi24-palvelussa että Kansalaistorin Suomi24-teltalla Porissa.

Keskiviikko 17.7.
10.00
Kansalaistorin Suomi24-teltalla pullakahvit 50 ensimmäiselle. Tervetuloa keskustelemaan!

Torstai 18.7.
10.00
Kansalaistorin Suomi24-teltalla pullakahvit 50 ensimmäiselle. Tervetuloa keskustelemaan!

13.00-15.00
Kysy mitä vain -verkkotapahtuma Suomi24:n SuomiAreena-palstalla. Aiheena työttömyyskorvaus, vastaamassa Yleisen työttömyyskassa YTK:n asiantuntijat. Kysymyksiä voit esittää sekä verkossa Suomi24-palvelussa että Kansalaistorin Suomi24-teltalla Porissa.

Perjantai 19.7.
10.00
Kansalaistorin Suomi24-teltalla pullakahvit 50 ensimmäiselle. Tervetuloa keskustelemaan!

15.00-16.00
Kysy mitä vain -verkkotapahtuma Suomi24:n SuomiAreena-palstalla. Aiheena grooming, vastaamassa Pelastakaa lapset -kansalaisjärjestön asiantuntijat. Kysymyksiä voit esittää sekä verkossa Suomi24-palvelussa että Kansalaistorin Suomi24-teltalla Porissa.

16.00
Kansalaistori sulkeutuu.

Tavataan Porissa tai Suomi24:ssä!

8 kommenttia

Vastaukset

 • Eihän täällä voi kysyä mitä vain. Olisi kysymys yli 50 v koulutuksesta ja työllistymisestä.

 • Eliitti keskustelee keskenään.

 • Minulta ainakin saattaa jäädä pimentoon Suo mi Areenan ohjelma välillä.. Tiedotus viikosta ja sen kulusta vois olla vielä näjyvämpää. Saavun yleensä jazzeille keskellä viikkoa, jollon osa ohjelmasta on jo mennyt.. Viime vuosina vahva yhteiskunnallinen keskustelu on ollut mielenkiintoista ja hyvät vieraat.. Mietin vaan onko tänä vuonna ajankohtaisia vieraita kuinka?

 • Naurettava tuokin vaitos, etta Trump vetaytyi ydinsopimuksesta arsyttaakseen Obamaa. Trumpilla on oikeasti tarkeampaakin tekemista kuin miettia, mika arsyttaa Obamaa, kun koko ajan korjaa Obaman kaudella tehtyja virheita joka alalla.

 • Kyllapa toimitus jaksatte mollata Trumpia. Taas naytetaan, miten Trump ei osannut askelkuvioita Elisabethin vierailulla. Vanha juttu. Trump on joka tapauksessa paras. Tuo mustamaalaaminen on naurettavaa ja halpamaista.

 • Trump on taas ihan oikeassa. Ilhan Omar on antisemiitti, taynna vihaa oleva royhkimys.

 • Casper von Koskull vaatii suomeen PERESTROIKAA eli rakennemuutosta! Ensin pestään rahat omaan taskuun ja sitten eläkkeelle.Näin se menee Wahlroosin ja Halosen suojeluksessa.

 • Näin suomi24 kaatopaikalla:

  Toivottavasti homma pelaa koska yhtiön johto ja moderaattori ovat sen luvanneet

  Tulen kirjoittamaan jonkun verran joten siis:

  Kuka minä olen?

  Olen vuonna 1976 Ruotsiin muuttanut savolainen Veijo Puustinen, lähtöisin rehellisten ihmisten paikkakunnalta Varkaudesta. Asun 1982 lähtien Linköpingissä, Ruotsissa. Työpaikkani oli vuoden 2011 loppuun Valtion Geoteknillinen Tutkimuslaitos (SGI). Nykyisin vietän ilman diabeteslääkitystä eläkepäiviäni enimmäkseen mökillä vaimoni ja seudun peurojen seurassa. Alueella on erinomaiset mahdollisuudet liikuntaan, marjojen ja sienien keräämiseen sekä kalastukseen. Muita kiinostukseni alueita ovat mm
  antiikki ja keräily. .Kiinnostukseni LCHF ruokavalioon heräsi kun sain diagnoosin Diabetes2. En ole ikinä pitänyt lääkkeiden ehkä tarpeettomasta syömisestä ja aloin etsiä vaihtoehtoa verkosta. Löysin Annika Dahlqvistin sivun ja voin sanoa näin jälkeenpäin että onneksi en sattunut sivulle missä hän kuvaa ruokavalion laihdutushyötyjä, sillä silloin olisin jatkanut matkaa. Laihdutustulokset mitä LCHF ruokavaliolla on saatu aikaan olisivat saaneet minut ajattelemaan että kysymys on taas jostain humpuukista. Tänään tiedän paremmin. Nyt olen erittäin tyytyväinen että tutustuin tarkemmin hänen sivuunsa. Kaikki on kohdallani pitänyt paikkansa. Painoni putosi yli 30kg 7 kuukaudessa ja veren sokeriarvot asettuivat normaaleiksi.

  Tervetuloa kirjoitusteni pariin. Itse tietenkin päätät mitä luettuasi teet.

  Ja sen pituinen se aselepo. Kirjoitus poistettiin välittömästi. Kysytäänpä uudelleen asianosaisilta.

  Ja vastaus oli hyvää päivää kirvesvartta. Eihän miita voi odottaankaan.

  On se vaan kummaa että Suomen sananvapauslaki on pois pelattu SUOMI24 kaatopaikalla ja yhtiön edustajat valehtelevat kirkkain silmin.
  paskayhtiö mikä paskayhtiö joka laskee oikeudekseen pilailla vakavilla sairauksilla.

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.