16v poika aivan helvetin hukassa

Moi, olen 16v poika pieneltä paikkakunnalta tampereen lähimaastosta.
Älysin olevani homo n. 13-vuotiaana. Olin rohkea ja tulin kaapista, mikä tekikin koko yläasteesta helvettiä, vuosi vuodelta paheni kiusaaminen. Toissakesänä minut hakattiin koulun kentällä ja se jätti psyykkiset traumat. Löysin 8-9luokalla sen oikean kaveriporukan Tampereelta, "isommasta paikasta". Olen mennyt bussilla sen 30-45min bussimatkan kaupunkiin mielummin kuin, että olisin kutsunut ystäviäni tänne kylään.
Yläasteen loputtua huojennus oli suuri. Pari viikkoa kului ja sain tietää mihin lukioon pääsin. Helpotus, syvä huokaus ja onnellinen olo.
Nyt olen tehnyt suuren mokan. Kaveriporukkaani kuuluu minun paraskaveri (Maija), yksi pariskunta (Liisa ja Jaska), joiden kanssa olen ollut kavereita kummankin yli 3 vuotta. Toinen kaverini (Helja) täältä kunnalta mistä tulen ja kaikki ovat minua vuoden vanhempia. Tässä sanoisin olevan sen O.G (original) porukan. He ovat kaikki läheisimpiä ystäviäni ikinä.
Halusin vetää kännit ja ei, en ensimmäistä kertaa, vaan monennetta kertaa jo tällä viikolla koska vanhempani lähtivät pois kotoa. Kutsuttiin porukkaa kasaan, mutta vain Jaska pääsi. Känni eskaloitui ja me pantiin Jaskan kanssa. MORKKIS OLI HIRVEÄ. Ensin emme ymmärtäneet aamulla mitä oli tapahtunut, naureskeltiin vain vähän. (Tähän väliin tieto että Jaska ja Liisa ovat olleet vuoden yhdessä ja että Liisa on lähdössä vuodeksi vaihtoon Amerikkaan, joten heidän suhteensa rakoili.)
Seuraavana päivänä se alkoi pikkuhiljaa käymään selvemmäksi mitä oli käynyt. Jaska sanoi Liisalle mitä oli tapahtunut ja Jaska sanoi, että Liisa sanoi minulle että ei halua nähdä tai kuulla tai jutella minulle enää ikinä.
Jaskan kanssa minulla ei ole ollut eikä tule olemaan minkäänlaista seksuaalista tai romanttista kiinnostusta, jonka yritin hätäisellä viestillä kertoa Liisalle, sen jälkeen kun hän oli estänyt minut Somessa enkä saa häneen enään yhteyttä.
Rikoin kaveriporukkani, enkä tiedä miten jatkaa tästä tilanteesta eteenpäin. Olen itkenyt monta päivää ja kaikki tuntuu olevan solmussa. Paljon enemmän solmussa kuin ennen. Tahtoisin vain apua tähän pahaan oloon.
Juttelin tästä siis parhaalle kaverilleni ja hän sanoi että anna aikaa, että ajan kanssa leppyy. Mutta miten voi antaa aikaa, kun hän lähtee kuukauden päästä pallon toiselle puolelle.

5

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paras kaverisi onkin jo antanut sinulle sen parhaan neuvon. Vaikka se tyttö onkin lähdössä ulkomaille, niin en oikein usko, että sovinto on ihan heti mahdollinen, kerran hän on reagoinut asiaan noinkin jyrkästi.

      Asian voi tosin ajatella niinkin, että kuukauden päästä sillä ei ole niin hirveästi edes väliä, koska eihän hän ulkomailla pysty sinulle irl-kaveri olemaan.

      Somessa estäminen on näitä nykyajan vitsauksia. Häiriköinti on tietysti oma juttunsa, mutta nämä blokkaustoiminnot mahdollistavat myös sen, että epämiellyttäviä asioita ei tarvitse käydä läpi ja pään voi pistää tehokkaasti pensaaseen. Voit tietysti koettaa lähettää hänelle vaikka tekstarin ja todellinen old school - tapa olisi kirjoittaa ihan oikea paperinen kirje ja pistää se postiin.

      Olen pahoillani kokemasi väkivallan ja muun huonon kohtelun vuoksi. Asiat kyllä järjestyy vielä kuntoon. Sinullahan on se paras kaverisi ja uusiakin löytyy vielä tulevaisuudessa.

      • kiitos tästä, tän kuuleminen oli mulle tärkeetä. oon käyny läpi mielessäni kaikenlaisia mahdollisia keissejä miten tää vois mennä ja tää ei nyt näytä niin pahalta.


      • jätski kirjoitti:

        kiitos tästä, tän kuuleminen oli mulle tärkeetä. oon käyny läpi mielessäni kaikenlaisia mahdollisia keissejä miten tää vois mennä ja tää ei nyt näytä niin pahalta.

        Ole hyvä. Älä pilaa kesälomaasi tämän jutun takia.


      • Oldie kirjoitti:

        Ole hyvä. Älä pilaa kesälomaasi tämän jutun takia.

        Tarkoitin siis, että älä murehdi sitä liikaa. Asioilla on tapana järjestyä ennemmin tai myöhemmin.


    • Anonyymi

      Anna aikaa, ja elä kuitenkin itse täysillä. Jos yhtään lohduttaa, niin tilastollisesti teinisuuhteet like Jaska & Liisa, eivät kestä kovinkaan pitkään. Yritä ajaa tapahtunut pois mielestäsi ja hanki samalla uusia kavereita, mutta ole toki varovainen. Liika ulostulo voi näpäyttää ikävästi sormille. Toki minun on helppoa neuvoa sua täältä käsin, mutta koska en tunne koko tapausta kaikkien osapuolien näkökulmasta, niin nyt en keksi muuta kuin em.. asiat, jotka kerroin. Älä murehdi turhia, - et sinä ole tehnyt mitään väärää.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3658
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      206
      1795
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1374
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      149
      1250
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      885
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      860
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      840
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      829
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      49
      820
    Aihe