Vaimo vilautti vahingossa

Anonyymi

Vaimon kanssa juteltiin kaikenlaisista seksiin ja alastomuuteen liittyvistä asioista, joita oli vuosien varrella sattunut. Minä kun olen voyeristi, kiinnosti mua erityisesti tapahtumat, joissa joku mies oli nähnyt vaimoa vähissä vaatteissa tai ihan ilkosillaan. Hän kertoi pari tapausta, jotka voisin jakaa kanssanne.
Parikymppisenä hän teki töitä uimahallissa uinnin valvojana. Asiakkaiden poistuttua illalla, hän usein kävi vielä itse saunassa ja peseytymässä. Erään kerran työvuoron jälkeen hän meni suihkuun ja siisti suihkussa myös häpykarvoitustaan. Tämän jälkeen hän päätti mennä myös saunaan. Saunan lauteella istuessaan hän levitti jalkansa, ja kokeili kädellään, oliko leikkuujälki hyvää.
Yhtäkkiä saunan ovi aukesi, ja oviaukossa seisoi uimahallin viisikymppinen huoltomies. Molemmat tietysti häkeltyivät yllättävästä tilanteesta, eikä kumpikaan saanut sanaa suustaan. Arviolta parin sekunnin kuluttua vaimoni nosti kädet rintojensa peitoksi, ja laitosmies sanoi: "Anteeksi, en tiennyt sun täällä olevan". Vaimoni vastasi: "Ei se mittään, mutta meneppäs nyt siitä". Samalla hän tajusi, että vaikka hän olikin peittänyt rintansa näkyvistä, istui hän edelleen kantapäät ylälauteen reunalla ja haarat levällään. Siis salaisimmat kehon osansa suoraan miehen katseen alla.
Huoltomies painoi oven kiinni, ja vaimo jatkoi saunomista. Jälkeenpäin he eivät tapauksesta keskustelleet.

0 kommenttia

Vastaukset

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.