Aihealueet

Listaukset

  Heteroitten kanssa keskustelu

  Kokeeko muut ihmiset, että joutuisitte hirveesti selittelemään heteroille itteenne ja muitakin vähemmistöjä, ihan niin kuin sie edustasit niitä kaikkia. Ja vaikka kuinka parhaanne mukaan yritätte selittää asioita, nii ei vaan tunnu menevän järkeen.
  Oon keskustellu tässä erään sellasen oikein miesten miehen kanssa, tai niin ku hän sanoo "machojen macho". Hän kovasti kyselee, mut sit ku vastaan nii ei kuiteskaa vastaus kelpaa. Onko ihan turhaa keskustella ihmisen kanssa joka lähtökohtasesti ajattelee, et kaikki LGBQT+ yhteisöön kuuluvat on epänormaaleja, vai pitääkö vain jatkaa samojen asioiden jankkaamista? Hän siis myös sanoo, että kokee sen olevan epänormaalia, mutta hän ei kuitenkaan tuomitse ihmisiä sen perusteella.

  17

  <50

   Vastaukset

   • En nyt tiiä joutuuko heteroille selittelemään hirveemmin, mutta siinä on aina omat juttunsa. Tyypillistä on tuo ajatus "Hyväksyn, mutta en ymmärrä". Tummaihoisen ihonväri ymmärretään paremmin kuin homoseksuaalin ihmisen seksuaalikäyttäytyminen. Seksuaalivähemmistöt on tässä suhteessa omanlaisensa vähemmistöryhmä. Rockfestareillakin artistit osoittelevat usein oletettuja hlbt-ihmisiä sormilla ollessaan lavalla. Mut sellasta se on. Kyllä me tänne kuitenkin mahdutaan elämään omaa elämäämme. Se on tärkeintä.

   • Mä en selittele, kun en katso olevani muille millään lailla tilivelvollinen omasta seksuaalisesta suuntautumisestani. Jos joku kysyy siitä, niin kerron olevani homo ja se siitä. Jos joku ei sitä hyväksy tai ymmärrä, niin mitä sitten. Ei minusta tarvi tykätä, eikä mua tarvi rakastaa, riittää kun sen verran sietävät, että saa asialliset hommat hoidettua.

   • Kun seksi on mielihyvä, jää moni pahempi riippuvuus pois.

    • Mitenköhän tää nyt liitty mihinkään?


    • MrQueer kirjoitti:

     Mitenköhän tää nyt liitty mihinkään?

     Niinpä.

     Silti taas joudut selittelemään ja pähkäilemään toisen ajatuskulkua. Jätä ihmettelijät ja luo oma polkusi.

     EI heterolle tarvitse selittää mitään, ihan käsittämätöntähän se himo naiseen on, eikä ne osaa sitä sen paremmin selittää meille homoille, miksi nimenomaan naiset.

     JA sitten miksi se, että naisista kiinnostunut hetero ei silti kuitenkaan kelpuuta jokaista naista tai heteronainen jokaista miestä? Rankkaa karsintaa siinäkin tehdään, vaikka valinnanvaraa tietysti on huomattavasti homoja tai lesboja enemmän. "Machojen macho" kuulostaa erittäin vähemmistöltä omassa kategoriassaan, joten ehkä kannattaa hakea muita keskustelukumppaneita?

     Jokainen kuitenkin ensi sijassa edustaa itseään, ei mitään ryhmää.

     -bear-


   • Update!

    Kyseinen henkilö osottautui homofoobikoksi, jonka kanssa keskustelu olikin aivan turhaa☺️

   • En ole koskaan ymmärtänyt miksi omista seksuaalisista mielihaluistaan, salaisista ajatuksista, tarvitsisi kertoa, "keskustella" tai niitä puolustella kellekään "ulkopuoliselle" yhtään mitään.

    Kyllä tervepäinen aikuinen ihminen, olkoon vaikka hetero, homo tms. kunnioittaa muiden intiimejä asioita, eikä niitä liiaksi utele. Ja hän joka niitä kovasti utelee, on jo utelullaan osoittanut, ettei osaa kunnioittaa toisen intiimiä aluetta riittävästi, eikä hänelle näinollen kannata paljastaa itsestään sen enempää.

    • Totta. Toisaalta tavallisessa arkikeskustelussa hetero tuo helposti esiin oman suuntautumisensa puhumalla vaikka vaimostaan mutta homolle se ei ole niin yksioikoista etenkään jos ei ole koko puolisoa. Kaapissa olo muutenkin on omalla tavallaan kivuliasta. Valitetaan siitä että hlbt-ihmiset tuovat itseään liikaa esille, mutta ei ketään pidä pakottaa kaappiinkaan. Tässä suhteessa rehellisyys on parasta kaikin puolin.


    • #Kivuliasta"

     Naurettavaa, Ehkä sellaisille joita kiusataan.
     Ei sitä silloin ole enään kaapissa, jos näin on.
     Kannattaa vaihtaa työpaikkaa tai mikä tilanne sitten onkaan.
     Kaapissa ei oikeasti ole hassumpaa olla.
     Suurin osa gay miehistä tietenkin on kaapissa.


    • Kaikki ei välttämättä haluu vaan myönnytellä, kun puhutaan naisista ja kysellään parisuhteesta.


   • Ei heterotkaan tee sitä julkisesti.

   • LOL Ensinnäkin, joku joka vaatii muiden ajattelevan itseään "machojen machona", voisin hieman epäillä tällaista henkilöä. - D

    Toisekseen, miksi keskustelet moisesta asiasta? Ei minulta kukaan ole koskaan kysellyt moisia asioita, eikä kysele. Enkä minä ala puhumaan. Ei kai se kellekään kuulu.

   • Omituista, ettei miehekkäät miehet saa osallistua keskusteluun tässä viestiketjussa.

   • Jotenkin kaipaa vanhoja hyviä aikoja, jolloin täällä sai keskustella ilman ylisensuroivia kukkahattutätejä ja kärkeviäkin kommentteja oli enemmän kuin poistettuja kommentteja.

    Mutta ilmeisesti erään puurot ja vellit ovat taas niin tulilla, ettei kestä puoltakaan sanaa.

    -tiedät kyllä kuka-

    • Mielelläni haluisin nähä nuo kaikki vastaukset kokonaan ja nähä, että mikähän niissä on sääntöjen vastaista. Muutama noista vastauksista on niin lyhyitä, että nään ne tuosta ilmoitukset osiosta, mutta ei niissä minun mielestä mitään sääntöjen vastaista olku🙄


   • Mihin helkkariin täältä katoilee täysin sääntöjen puitteissa kirjoitetut kommentit? Ei nyt ole kovin reilua, että monta riviä kirjoitettua tekstiä katoaa bittiavaruuteen aivan syyttä suotta.

   • Todellinen heteromies, joka on sinut itsensä kanssa, hyväksyy homot täysin vertaisenaan. Se johtuu siitä, että hänellä ei ole sen suhteen mitään henkilökohtaista ongelmaa. Sellaiset heterot, joilla on oman itsensä kanssa ongelmia usein suhtautuvat homoihin negatiivisesti. He ikäänkuin saavat synninpäästön sysäämällä ongelmansa homoseksuaalisuuden syyksi. Heillä voi olla alitajuisia taipumuksia homoseksuaalisuuteen, jota eivät itse tunnista.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   SEISKA.FI

   Ketjusta on poistettu 58 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    98
    2951
   2. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    122
    2857
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    138
    2352
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1537