Hesari oikeiston foorumi

Anonyymi

Hesari hyökkää raivoisasti nykyistä hallitusta vastaan valhepropagandalla. ”Vapusatanen kuihtui” julistavat Sanoma Oyn lehdet. rinne lupasi puheessaan korotuksen tapahtuvan useassa erässä.
Kokoomusta ja persuja myötäillen köyhien aseman pienkin parantaminen näkyy raivostuttavan Hesari.

Varsinaisen likaisen työn tekijöitä Sanoma Oy:n lehdistä ovat Iltasanomat ja Kauppalehti. Arno Ahosniemi twiittaili opiskelijoiden olevan

Enpä ole ainoa tilauksensa lopettanut. Samin lopetin Hesarin klikkailun. Mainostajiensa käskyläisiä toimittajat ovat.
Mutta sitä köyhien pilkkaamisen intoa en ymmärrä.

7

<50

Vastaukset

 • Hesaria pidettiin ennen jokseenkin riippumattomana lehtenä, mutta samaa ei voi sanoa enää.
  Erityisesti Sanoma Oy:n Iltasanomat tekee räikeästi hallituksen vastaista politiikkaa.
  Lehden linja vaikuttaa kokoomuksen poliittiselta trollaukselta, tuki persuille on vähäisempää.

  Iltasanomissa näyttäisi kuitenkin olevan joitakin toimittajia, jotka pyrkivät tutkimaan ja esittämään tosiasiallista tietoa kirjoituksissaan.

 • Vihervasemmistolainen ennemminkin. Kritiikki oli kovaa edellisen hallituksen toimille. Teki sitten mitä, aina löysi moitittavaa.

  • Todellakin vihervasemmistolainen lehti, onneksi vasurit ei ymmärrä, että puolustaa vasemmistoa.


 • Politiikka on uskon asia; meidät on aivopesty jo lapsuudessa tiettyyn näkemykseen hyödyn jakamisesta.
  Sitäkin uskoa on vaikea muuksi muuttaa, mutta jos joskus iskee "ahaa-elämys", niin aivonystyröitä hieroskelemalla pääsee hyvään alkuun.

  On olemassa myös sairaus "värisokea", jonka harvat tiedostavat itsessään.

  • Hyvin sanottu !

   Jatkuvasti tietojaan kartuttavat älykkäät ihmiset, vaihtaa värilasejaan jopa kolme kertaa elämänsä aikana.

   minos


 • Kumma, ettei kansa ole jo vuosia sitten nähnyt valtakunnan päämedioitten linjauksia.
  Tämän vappusatashallituksen kärkihankkeena näyttää olevan terroristien pelastaminen vastuusta, jonka ovat itse omalla toiminnallaan itselleen aiheuttaneet eli linjaus jatkuu kuten aiemminkin, kaikki tänne tulleet oleskeluluvan keinolla tai toisella itselleen keinotelleet ovat hallituken erityissuojeluksessa, minkäänlaista "omavastuu-osuutta" ei ole, sen voi tyrkätä suomalaisille syrjäytyneille, syrjäytettäville, vammaisille ja eläkeläisllle.
  Eikö tämä ala olla jo pelottavaa maan ja kansan tuhoamista semminkin kun erittäin hyviä esimerkkejä on nähtävissä jo ihan lähinaapurissa, ruotsissa, jonka nykyisestä perusruotsalaisten arjesta meillä ei missään tapauksessa hiiskutakaan.
  Onneksi on sentään mahdollista lukea siitä muiden maiden medioiden kautta, että on edes jonkinlainen kuva siitä, mikä täällä on kärkihankkeena, tulevan huomisen arkena.

 • Helsingin Sanomat ja Iltasanomat jakavat samanlaista oikeistolaista ideologiaansa ja jatkuvaa nykyisen hallituksen mollaamista, vaikka ei hallitus vielä ole oikein kerrennyt aloittaa työtänsäkään kunnolla.
  Onneksi saamme nykyään helposti tietoa myös muista medioista ja osaamme jo varautua HS:n ja Iltasanomien oikeistolaisuuteen ja asioiden sen mukaisesti värittämiseen.
  Tietyt toimittajat kyseisissä lehdissä skippaankin nykyään jo heti lukematta pois silmistä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.