Onko papeilla puhdas omatunto

Käytte opettamassa pienten lasten esikouluissa täysin todistamattomia uskomuksianne totena ja täysin lasten vanhempien tietämättä.

Minusta tämä on todella törkeetä toimintaa. Olelle aikuisia ihmisiä ja toimitte todella törkeesti.

Onko teillä mitään omaatuntoa?
Ilmoita


6 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Sallikaamme lasten mennä Jeesuksen tykö ihan esteettä sillä heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta. Lisäksikään ei pitäis kusettaa lapsia esimerkiksi näiden Prometeus-juttujen ja evoluutioteorian avulla, sillä se, ken johtaa harhaan yhdehkin noista vähäisistä olisi paree heittää myllynkivi kaulassaan aaltoihin
1 VASTAUS:
Jeesus on fiktio
http://www.kolumbus.fi/harry.hilden/artikkeleita.htm#ONKO

ja tälläistä sontaa opetatte pienille lapsille totena. Miten kehtaatte tehdä näin raukkamaisesti?
+Lisää kommentti
Omatunto ulkoistettu taivaalle.
Ilmoita
"Uskonto on vähän niinkuin penis. On aivan O.K. omistaa se ja olla siitä jopa ylpeä, mutta älä ota sitä esille julkisesti äläkä tunge sitä lapsiin."
Ilmoita
En ole uskovainen, mutta sanonpa silti:

Maailma olisi paljon parempi paikka, jos enemmän ihmisiä eläisi kristillisten elämänarvojen mukaan.

Keskittyisitte todellisten ongelmien ratkaisemiseen.
1 VASTAUS:
Kristinusko on rakkaus

Matt. 10:34 "Älkää luulko, että minä (Jeesus) olen tullut tuomaan rauhaa maan päälle; en ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan."

Luuk. 22:36 "Niin hän (Jeesus) sanoi heille: ... Ja jolla ei ole, myyköön vaippansa ja ostakoon miekan."

Luuk. 12:49-51 "Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt!... Luuletteko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa? Ei, sanon minä teille, vaan eripuraisuutta."

2. Moos. 32:27 "Näin sanoo Herra, Israelin Jumala: Jokainen sitokoon miekkansa vyölleen. Käykää sitten edes takaisin leirin halki portista porttiin ja tappakaa jokainen, olkoon vaikka oma veli, ystävä tai sukulainen."

Hes. 9:5-7 "Ja niille toisille hän (Jumala) sanoi minun kuulteni: Kiertäkää kaupungin läpi hänen jäljessään ja surmatkaa. Älkää säälikö, älkää armahtako, tappakaa tyyten vanhukset, nuorukaiset, neitsyet, lapset ja vaimot."

4. Moos. 25:4 "Ja Herra sanoi Moosekselle: Ota kansan kaikki päämiehet ja lävistä heidät paaluihin Herralle, vasten aurinkoa, että Herran vihan hehku kääntyisi pois Israelista."

1. Sam. 6:19 "... ja kansa suri sitä, että Herra oli surmannut niin paljon kansaa."

Psa. 7:12-14 "Jumala on vanhurskas tuomari ja Jumala, joka vihastuu joka päivä. Jos kääntymystä ei tule, niin hän teroittaa miekkansa, jännittää jousensa ja tähtää sillä; hän valmistaa surma-aseet ja tekee nuolensa palaviksi."

5. Moos. 20:16-17 "Mutta näiden kansojen kaupungeissa, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle perintöosaksi, älä jätä ainoatakaan henkeä eloon, vaan vihi ne tuhon omiksi: heettiläiset ja amorilaiset, kanaanilaiset ja perissiläiset, hivviläiset ja jebusilaiset, niin kuin Herra, sinun Jumalasi, on sinua käskenyt."

Tuom. 14:19 "Silloin Herran Henki tuli häneen, ja hän meni Askeloniin, löi siellä kuoliaaksi kolmekymmentä miestä."

4. Moos. 15:36 "Silloin koko seurakunta vei hänet leirin ulkopuolelle, ja he kivittivät hänet kuoliaaksi, niin kuin Herra oli Moosekselle käskyn antanut."

Hoos. 14:1 "... he kaatuvat miekkaan, heidän pienet lapsensa ruhjotaan, ja heidän raskaat vaimonsa halkaistaan."

2. Moos. 15:3 "Herra on sotasankari, Herra on hänen nimensä."

Jooel 3:9-10 (Herra puhuu) "... Alkakaa pyhä sota, innostakaa sankareita, lähestykööt, hyökätkööt kaikki soturit. Takokaa vantaanne miekoiksi ja vesurinne keihäiksi."

Jes. 42:13-15 "Herra lähtee sotaan niin kuin sankari, niin kuin soturi hän kiihoittaa kiivautensa; hän nostaa sotahuudon ja karjuu, uhittelee vihollisiansa. 'Minä olen ollut vaiti ikiajoista asti, olen ollut hiljaa ja pidättänyt itseni. Mutta nyt minä huudan kuin lapsensynnyttäjä, puhallan ja puuskun. Minä teen autioiksi vuoret ja kukkulat, ja kuihdutan niiltä kaiken ruohon; minä muutan virrat saariksi ja kuivaan vesilammikot.'"

Heb. 12:29 "Sillä meidän Jumalamme on kuluttavainen tuli."

2. Moos. 17:16 "... Herra sotii amalekilaisia vastaan sukupolvesta sukupolveen."
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Onko papeilla puhdas omatunto

Käytte opettamassa pienten lasten esikouluissa täysin todistamattomia uskomuksianne totena ja täysin lasten vanhempien tietämättä.

Minusta tämä on todella törkeetä toimintaa. Olelle aikuisia ihmisiä ja toimitte todella törkeesti.

Onko teillä mitään omaatuntoa?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta