Onko papeilla puhdas omatunto

Anonyymi

Käytte opettamassa pienten lasten esikouluissa täysin todistamattomia uskomuksianne totena ja täysin lasten vanhempien tietämättä.

Minusta tämä on todella törkeetä toimintaa. Olelle aikuisia ihmisiä ja toimitte todella törkeesti.

Onko teillä mitään omaatuntoa?

6

<50

  Vastaukset

  • Omistan sen verran omaatuntoa, etten pystyisi olemaan pappi.
   Ei tulisi mieleenkään opettaa täysin todistamattomia satuja pienille lapsille.

   Pappien pääsy esikouluihin on ongelma ja tämä ongelma pitäisi korjata heti.

  • Sekö on sitten parempi että joulupukeista, tontuista, hammaskeijuista ja pääsiäispupuista selitetään ihan tosina juttuina????

   • Satuina niillä leikitellään.


  • Lasketaanko uskonnoiksi vain sellaiset jotka uskovainen itse tietää uskonnoksi, vai voiko teiltäkin olla jokin asia kielletty niin ovelasti, ettette edes tienneet sen olevan kielletty (eli onko teilläkin jonkinlainen tiede-uskonto)?

   Alla olevassa jutussa eräskin tiede-uskon asia on mahdollisimman helppotajuisesti kumottu (tosin on oltava jonkin verran teknisesti suuntautunut jotta ymmärtää). Lukekaa ensin tämä huolellisesti . . .

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15467409/miten-keskipakovoima-ikiliikkuja-toimii

   . . . ja miettikää sitten, että keskipakovoiman kaava on F = m * ( v² / r ). Kaavasta näemme, että asiaan vaikuttavat vain massan suuruus, sen nopeus sekä sen etäisyys keskipisteestä. Siinä ei ole mitään muuttujaa sen varalle, että paljonko voimaa vaaditaan massan pitämiseksi tietyllä etäisyydellä keskipisteestä.

   Olette ehkä joskus leikkineet lelulla jossa on keppi, naru ja narun päässä jokin pieni punnus. Kun punnukselle antaa vauhtia, niin narun kiertyessä kepin ympärille punnuksen nopeus näyttää kasvavan loppua kohden. Tämä on tietysti näköharha; nopeus tahtoo pysyä samana, joten vain kierrosnopeus lisääntyy. Mutta oletteko tulleet ajatelleeksi, että punnuksen naruun kohdistama keskipakovoima sen sijaan kasvaa. Mistä tämä energia siis muodostuu?

  • Uskonnon tuputus pienille lapsille menee jo liiallisuuksiin. En voi hyväksyä tätä.

  • Papin ammatissa on eniten pedofiilejä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1697