Muumimamma

Anonyymi

Olen nyt "tapaillut" erästä naista vuoden ajan. "Tapaillut ja tapaillut". Aina kun olen kysynyt, että voimmeko tavata naisella on aina muuta tekemistä ja suunnitteilla. Silloin kun emme ole yhdessä tai näe toisiamme viestittelemme, tosin minä olen se joka on aktiivisempi osapuoli tässäkin asiassa. Nyt tämän vuoden aikana olemme päässeet näkemään 4 kertaa. Viime vuoden aikana myös sen 4 kertaa. Alkaa usko mennä koko juttuun. Emme ole edes harrastaneet seksiä taikka olleet toistemme luona yötä. Tosin naisella on edellisestä suhteesta poika, joten olen ollut myös ymmärtäväinen senkin asian suhteen. Mutta ehkäpä tässä täytyy alkaa etsiä uutta suhdetta ja kumppania. Emmekä siis asu edes yhdessä, mutta asumme samassa kaupungissa. Molemmat olemme töissä.

2

<50

  Vastaukset

  • Kirjoituksesi on kuin minun elämästäni. Tosin olen itse nainen ja minulla on ihan samanlainen juttu erääseen mieheen. Hänelläkin on poika edellisestä suhteesta. Asumme myös samassa kaupungissa. Olemme myös töissä. Juuri samanlainen tarina mutta naisen asemasta katsottuna. Olen minäkin ajatellut siirtyä kohta puoliin eteenpäin. En usko että mies on edes minusta enää kovin kiinnostunut. Viestit vaan lentelevät ilman ettemme edes ole nähneet kohta kahteen kuukauteen. Oh my god!

  • Juu, selvä juttu häntä ei kiinnosta. Jättäkää rauhaan. Miksi ette ole aiemmin tajunneet? Jos toista kiinnostaa, hän haluaa olla yhdessä aina kun vain voi eli monta kertaa viikossa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1695