Äiti käskee pitää esinahan takana

Anonyymi

Olen 12 v poika ja joka kerta kun olen äitini kanssa saunassa(viimeksi olin eilen) äitini käskee vetää esinahan taakse ja jättää sen taakse mutta yleensä se valuu itsestään päälle mutta eilen päätin kokeilla pitää esinahkaa aina takana kuten äiti käskee paljaana ollu noin 24h jo ja sehän tuntuu erittäin oudolta/hyvältä ja oon päättäny että alan pitää esinahkaa aina takana mutta kuinka kauan siihen kestää tottua? Btw yks päivä testasin miten äitini reakoi siihen kun tulen terska oma toimisesti paljaana saunaan(olin vetäny sen vessassa taakse) ja äiti näytti peukkua ja sanoi hyvä jatka samaan malliin ja kysyin häneltä miksi esinahka pitäisi olla takana ja jos sen pitää niin mikset ole tehnyt ympärileikkausta minulle. Äiti vastasi näin:terska kuuluu olla paljaana naiset tykkää enemmän ja pysyy puhtaampana sekä näyttää ja tuntuu paremmalta ja en ole ympäri leikkanut sinua koska se maksaa satoja euroja yli määräistä ja nahka pysyy takana ihan helposti pitämällä vain. Ja en ole viitsinyt tehdä sitä ilman sinun lupaa. Joten mietin nyt pitäisikö pitää esinahka aina takana vai pyytää äitiltä ympärileikkausta(olen jo pitkään haaveillut paljaasta kalusta) joten mitä tekisin? Ps kirjoituksesta puuttuu pisteet ja pilkut.

5

<50

  Vastaukset

  • Paskaa.. Esinahka pitää olla päällä suojaamassa terskaa ja ylläpitämässä terskan herkkyyttä. Ihmisen kehossa ei ole mitään turhan vuoksi. Kaikella on tarkoitus.
   Esinahan alta pitää pestä päivittäin, mutta sitten sen kuuluu olla siinä päällä seksin aikana se vetäytyy taakse kuten kuuluukin.

  • Mitä paskaa tämä taas on? Tämä on nyt kolmas, tai jopa neljäs kerta, kun olet lähettänyt tämän täsmälleen saman esinahkataakse-aloituksen tänne. Eikä vieläkään riitä?

   Ensimmäisen kerran lähetit sen joskus 2010 aikoihin. Taitaa olla ihan vitunmoinen fetissi kun et ole vieläkään päässyt irti siitä että olet muka 12 vuotias kakara jonka äiti käskee vetää esinahan taakse.

   Kasva aikuiseksi ja jos se on noin vaikeaa, niin hae ammattiapua.

  • Ympärileikkausta ei ole syytä tehdä, ellei siihen ole syytä.
   Aika outo mutsi sulla, tai sit olet trolli.

   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Jaahas. Taidatkin olla se, joka fantasioi löylykauhoista.


  • Ai, sinäkin olet lestadiolainen?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   109
   3918