Tappelen ihastukseni kanssa

Anonyymi

Onko normaalia tapella ihastuksensa kanssa 24/7? Se tosin aina alottaa. Me ei olla yhessä enkä tiedä tykkääkö se musta. Haluisin tietää. Se tappelu ei koskaan satuta kumpaakaan. Se ei tee sitä kun esim mä oon niillä. Eli kun paikalla ei ole muita poikia. Esittääkö se muille? Vihaako se mua? Jos joku tietää miten saisin selville että tykkääkö se musta niin kommentoikaa. Ps oon ujo tyttö ja oon 11v että niissä rajoissa niitä ehdotuksia.

1

<50

  Vastaukset

  • Vanhan sanonnan mukaan "rakkaudesta se hevonenkin potkii". Ihastumisessa nahistelu voi olla ihan normaalia, mutta oikeassa parisuhteessa jatkuva riitely tai tappelu ei ole todellakaan normaalia.

   Poika saattaa ihan hyvin esittää vaan kavereilleen kovaa jätkää. Hän saattaa olla myös tykätäkin sinusta todella paljon, ei vaan uskalla myöntää sitä ja peittää sen muilta pojilta kertomallasi tavalla.

   Olet vielä liian nuori seurustelemaan tai "olemaan yhdessä". On normaalia olla ihastunut, mutta sen pidemmälle sen ei vielä sinun ikäisillä pidä mennä.

   En usko, että hän vihaa sinua, koska kuitenkin vietät aikaa hänen kotonaan.

   Ehdottaisin, että puhut hänen kanssaan tuosta tappelemisesta silloin, kun olette kahden kesken ja kerrot suoraan, että se häiritsee sinua ja tuntuu kurjalta.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   42
   2052
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   1787
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   69
   1451
  4. Ulosajot Äänekoskella

   Yöllä kolmas ulosajo äänekoskella putkeen. Kolmas kerta toden sanoi,nyt lähti henki.
   Äänekoski
   35
   804
  5. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   27
   789