LIKAINEN TYTTÖ OLETKO VIHAINEN?

Anonyymi

KUN KAIKKI AVAUKSESI ON MAALITETTU?

7

<50

  Vastaukset

  • Jos nyt tarkoitat tätä webcamspämmäystä, niin ethän ole maalittanut kenenkään avauksia vaan tehnyt omia kaikessa älyttömyydessään. Etusivun spämmäys tuskin saa totuutta piiloon, vaan pikemminkin esiin. Päivän eka hermoromahdus vissiinkin

   • Ilmoitan jokaisen ko avauksen asiattomaksi, se riittää, muuta keskustelua en harrasta. Tämä avaus oli poikkeus.


  • "likainen tyttö" on häissä ja polttareissa nyt :)

   Se on robotti joka tulee jonkun rekisteröityneen käyttäjän tietokoneelta kirjoittelemaan mainoksia :)

   Eli vihainen tyttö ei ole likainen eikun toisinpäin: likainen tyttö ei ole vihainen, matkustelee eri palstoilla missä milloinkin.

   • Eikö nämä uunot tajua tekevänsä täysin turhaa "työtä" jolla on täysin päinvastainen vaikutus, kukaan ei edes vahingossa enää klikkaa tuollaisia linkkejä kun huomaa minkälaiset persreiät tässä on takana.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikö nämä uunot tajua tekevänsä täysin turhaa "työtä" jolla on täysin päinvastainen vaikutus, kukaan ei edes vahingossa enää klikkaa tuollaisia linkkejä kun huomaa minkälaiset persreiät tässä on takana.

    Kyllä siellä seksihuijaussivuston johdossa varmasti seurataan spämmäämisen vaikutusta ja todetaan lisääntynyt liikenne spämmäämisen seurauksena.

    Ihmiset ovat juuri niin typeriä kuin spämmääjät laskeskelevatkin.


  • Voisko joku selittää mikä perimmäinen tarkoitus tällaisella häirinnällä on ?
   Itse ainakin häivyn sivustolta tuollaisen takia ja teen jotain muuta.

   • Raha. Työttömyys painaa päälle ihmisillä joteen tehään mitä voidaan. Ei rikoksiakaan huvikseen tehä tai silkkaa ilkeyttään. Vitun idiootti oot jos luulet muuta.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   85
   1978
  2. Työvoimapula iskemässä Suomeen

   Tarjolla 10 000 työpaikkaa maatiloilla. Hallituksen työllisyystavoite täyttynee etuajassa, kun ulkomaalaisten kausityöntekijöiden sijaan Suomessa alet
   Maailman menoa
   105
   1225
  3. Korona syylliset vastuuseen!

   Kiuruvedellä on nyt 21 koronatartuntaa. Se on valtava määrä asukaslukuun suhteutettuna. Se myös tarkoittaa että tartuntoja joista emme vielä tiedä on
   Kiuruvesi
   43
   1090
  4. Kaivattunne nimi

   Pelkkä nimi. Aloitan Jaakko
   Ikävä
   88
   1019
  5. Rikosilimotus

   Pitäsikkö tehhä rikosilimotus kun kaopassa niistin nokkoa niin muuvan ukko kahto oikein ikävästi. Tuli oikein pahaolo en varmala soa ensi yönä nukuttu
   Kuhmo
   10
   828