MITEN LADATA MODEJA?

Anonyymi

Hei! En tiiä miten ladataan modeja sims4 pelissä. Haluaisiko joku auttaa?

2

77

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Mä haluaisin auttaa. (On ihan eri asia haluta auttaa kuin oikeesti olla avuksi, mutta ainahan voi kokeilumielessä yrittää)

   Useimmiten - muttei aina eikä joka kerta - tuo lataaminen menee silleen, et siellä sivustolla missä on modeja, menee sinne missä lukee esimerkiksi "DOWNLOADS", klikkaa siellä jotakin niin kauan että päätyy kansioon, jossa on modeja jossakin tiedostomuodossa. Niitä klikkaamalla saa (edelleen useimmiten muttei aina) käynnistettyä lataamisen joka kestää sen aikaa kun kestää. Tuossa vaiheessa useimmiten tietokone tarkistaa mitä ladatulla tiedostolla pitäis tehdä. Useimmiten (muttei suinkaan aina) kannattaa antaa tietskan tallentaa se tiedosto - ja kas, näin menetellen olis lataaminen tehty.

   Huomautus: Edellä oleva sepustus ei suinkaan toimi kaikilla (eikä se edes varsinaisesti toimi SIMS4 PELISSÄ, jos tarkkoja halutaan olla). Menetelmä toimii jotenkuten lähinnä niillä joilla on tietokone pelivälineenä ja heilläkin voi olla ihan erilaisia systeemejä, käyttöjärjestelmiä yms. jotka vaativat toisenlaisia toimenpiteitä kuin edellä ehdotetut. Erilaisuus on hienoa ja suuri voimavara! :)

   • Voisi tietenkin sepustaa jotain siitäkin, miten ne modit saa toimimaan TS4-pelissä.

    Se käy (usein, ei aina) silleen, et tipauttaa "PACKAGE-tiedosto"-muotoisen modin TS4:n pelikansiossa olevaan Mods-kansioon ja sen tehtyään käynnistää pelin.

    No entä jos modi ei olekaan PACKAGE-tiedosto, vaan jotakin muuta? No se muutetaan PACKAGE-tiedostoksi (ei ehkä suurikaan yllätys) tavalla tai toisella. Jos modi on zipattu, se usein muttei suinkaan aina, puretaan jollakin siihen touhuun sopivalla ohjelmalla joita netistä löytää tarvittaessa sekä maksullisia että ihka ilmaisia. (Pikkujuttu, vaan niitä koneelleen ladatessa kannattaa olla tarkkana mistä lataa ja mitä koneelleen saa. Muilta kuin "virallisilta" sivuilta ilmaisia purkuohjelmia ladanneet ovat saaneet kiusallisia viruksia koneilleen ja tottumattomalle niistä eroon pääsy voi tuottaa päänvaivaa.)

    Modeihin on usein - vaan ei likikään aina - liitetty mukaan jotain mitä ei pidä purkaa, vaikka houkutus olisikin suuri. Modia jo alkuun valitessaan kannattanee vilkaista onko modin tekijä antanut joitakin ohjeita tai neuvoja mitä sen modin asennuksessa tulisi huomata ja mitä ei lainkaan kannata tehdä. Lyhyesti: jos ohjeita löytyy, niitä kannattaa enimmäkseen (muttei aina) seurata.

    No entä ellei modi toimi?
    On mennyt jotakin pieleen jossakin vaiheessa. Syitä voi olla monia: asennusvirhe, p***a modi, väärä systeemi jne. Modit mm. vanhenevat usein (muttei aina) kun Electronic Arts päivittää - ja päivityttää pelaajilla - TS4-peliä. Vanhentuneet modit eivät toimi joko lainkaan tai eivät ainakaan kunnolla ja saattavat pahimmillaan "kaataa" pelin ja aiheuttaa monenmoista tylsää häikkää. Vanhentuneesta modista pääsee eroon poistamalla sen Mods-kansiosta. Useimmiten (muttei ihan joka ainoa kerta) ei muuta tarvita, mutta pelistä kuitenkin pitää useimmiten poistua toimenpiteen ajaksi, eli ohjelma starttaa uudelleen.

    Modien toimintaa voi testata paitsi pelaamalla, myös - yllätys yllätys - tuohon toiimintaan laaditulla modilla.

    Itse en pelaisi TS4:ää ilman modeja lainkaan.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   621
   2460
  2. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   109
   2188
  3. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   13
   1545
  4. Martiinan "Ikuinen rakkaus", hah hah haaa

   Onko tämä lippisressukka nyt sitten taas se ikuinen rakkaus ? ? miksi ikiteini mara on niinkin tyhmä ja nolo ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   916
  5. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   803
  6. Zaharova yllättäisi sotilaallisesti

   Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova sanoi keskiviikkona, että Venäjän vastaus Suomen Nato-jäsenyyteen tulee olemaan luonteeltaan sotilaa
   Maailman menoa
   170
   779
  7. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   78
   740
  8. Naton vastustajat pääosin kouluja käymätöntä, ja vähemmän älykästä porukkaa

   monet myös työttömiä. Paljolti samaa jengiä joka myös vastustaa koronarokotuksia, ja puolustaa venäjää. Uutiset luetaan mm. MV-lehdestä. Veikkaan ett
   Maailman menoa
   264
   686
  9. olis ihan fllirttailla sulle mies

   Katsella silmiin ja leijua sun lähellä.
   Ikävä
   47
   623
  Aihe