Tunsin Äiti Maan

gaborone

Ihan siis muutenkin kuin jalkojeni alla olevana maana (en kyllä voi väittää että usein maata tuntisin konkreettisestikaan...)... Tunsin jotenkin Äiti Maan hengen. Se oli mahtavaa. Jotenkin... olin itsekin osa sitä... Mutta silti se oli mun ulkopuolella.. Tähän sopis se käsite "yhtä paljon sinussa kuin ulkopuolellasi".... Mulle tuli aivan erinomainen olo ja sen jälkeen mä oon huvikseni käynyt hiihtelemässä (mikä on sentään tosi harvinaista) ja vaan kävellyt ulkona, se tuntuu niin mahtavalta :)

Ootteko te tuntenut koskaan Äiti Maan henkeä? Miltä se tuntui teidän mielestä?

22

2181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keiju

      Tunnen sen aina kun keskityn. Kerran olin meren äÄressä meditoimassa ja hengitykseni alkoi kulkea yhtäaikaa aaltojen ja koko maailmankaikkeuden kanssa.
      Olen tehnyt sellaista hiljentymis harjoitusta jossa kerään kaiken rakkauden itsestäni ja lähetän äiti maalle,isä taivaalle ja koko maailmankaikkeudelle.Ja aina käy niin että saan uskomattoman rakkauden energian takaisin.Sitä jotenkin tulee herkemmäksi maailman kauneudelle. Sille miltä sammal tuntuu varpaiden välissä..metsämansikat maistuvat ja sade ropisee kasvoja vasten.
      Maa on niin uskomaton suuri sykkivä elävä ja hengittävä energiapakkaus.

      • meigä

        joo mäkin tunsin " äiti maan " .. se oli ihanaa mä kiihotuin sikana ja rupesin hyppimään kiven päältä pää edellä maahan kunnes pyörryin!
        Kokemukseni jälkeen olen uskollisesti ja kunniottaen " äiti maata " konttaamassa ja ryömimässä metsissä.. " äiti maa " on ihana!!!!!
        myyn nyt kaiken omaisuuteni ja muutan puuhun asumaan loppuelmäkseni ja hyppään sieltä jokainen aamu pää edellä " äiti maan " syliin..


    • ensioire

      Vaokuttaa Epilepsialta, siinä taudin alkuvaiheessa tulee juuri tommoset tunteet ...

      • gaborone

        Mie en aio olla sairas millään tavalla. Mie en usko että mie oon sairas millään tavalla. Mie en halua olla sairas millään tavalla. Siispä: MIE EN OO SAIRAS MILLÄÄN TAVALLA! Näin se homma etenee:)


      • meigä
        gaborone kirjoitti:

        Mie en aio olla sairas millään tavalla. Mie en usko että mie oon sairas millään tavalla. Mie en halua olla sairas millään tavalla. Siispä: MIE EN OO SAIRAS MILLÄÄN TAVALLA! Näin se homma etenee:)

        sun murtees on sairasta!


      • gaborone
        meigä kirjoitti:

        sun murtees on sairasta!

        Mie vaan just nyt puhun näin... Ens viikolla ehkä jo eri tavalla.... :) En mie ees oo mistään Rovaniemeltä tai läheltäkään....


    • ville

      joo se on siistii ku tuntee äiti maan.
      parhaiten sen tuntee kun teet maahan reiän ja rakastelet sitä..

      • gaborone

        Mä oon tyttö...


      • oi äiti maa
        gaborone kirjoitti:

        Mä oon tyttö...

        voi kun on ihana äiti maa!
        miten joku voi olla noin tärähtänyt?
        no.. uskoohan ne ihmiset mustekalajumaliinkiin..
        Hoito tai vahva lääkitys vois auttaa sua gaborne..


      • gaborone
        oi äiti maa kirjoitti:

        voi kun on ihana äiti maa!
        miten joku voi olla noin tärähtänyt?
        no.. uskoohan ne ihmiset mustekalajumaliinkiin..
        Hoito tai vahva lääkitys vois auttaa sua gaborne..

        Oon kaikin puolin kunnossa. Ja tiesitkös että vahva lääkitys saa ihmiset hourailemaan ja uskomaan ihan ihmeellisiin juttuihin? Ehkä se ei siis kuitenkaan auttais... Sitä paitsi onhan tää Äiti Maa tässä jalkojen alla, et voi kieltää. Enkä mä näe siinä mitään outoa, että sillä on henki.


    • pakana

      Älä Gaborone lannistu tietämättömien loukkauksista.
      Äiti Maa on todellinen jumaluus ja kaikkein vanhin ja voimakkain. Suuri Jumalatar on ikuisesti olemassa ja me olemme tässä maailman tilanteessa edellä kävijöitä jotka levittävät tietämystä myös Jumaluuden feminiinisestä puolesta.

      • gaborone

        Pikemminkin henkilönä. Mutta kunnioitettava se on kuitenkin.... Ja on siinä mun mielestäni kuitenkin tosi paljon jumalatarta, vaikka en sitä pidä itse jumalattarena.. Vaan heijastuksena siitä Korkeimmasta Jumalallisuudesta... Olkoon vaikka noin tällä kertaa :/ En kyllä tunne tarvetta palvoa ketään, enkä ainakaan Äiti Maata koska tämä aika täällä on niin lyhyt... Arvostan häntä silti paljon...


    • Etsijä

      Äiti maa ei ole yksin. On olemassa Pyhä sofia
      kolminaisuus.

    • ...

      Onneksi olkoon ja hyvää jatkoa...äläkä välitä idiooteista jotka ovat palstalla vain ärsyttämässä ja haukkumassa muita...

    • Heeti

      Perustin Revontuli-sivuston jonne saa käydä kans heittämässä kommentteja! Se on lähinnä toiminnasta kiinnostuneille, mut kaikki kirjoittajat ovat silti tervetulleita.

      http://disc.server.com/Indices/228289.html

      • p.akana

        Uuspakanallista toimintaa harjoittavat sellaiset yhdistykset kuin Lehto ja Pakanaverkko. Molemmat löytyy googlen kautta helposti.


      • meigä
        p.akana kirjoitti:

        Uuspakanallista toimintaa harjoittavat sellaiset yhdistykset kuin Lehto ja Pakanaverkko. Molemmat löytyy googlen kautta helposti.

        vastatkaa gaborne sun muut pliis! Ette kait te oikeesti siis IHAN oikeesti kuvittele et on olemas joku äiti maa?
        Jumalahan on kaiken luonut!


      • hmm
        meigä kirjoitti:

        vastatkaa gaborne sun muut pliis! Ette kait te oikeesti siis IHAN oikeesti kuvittele et on olemas joku äiti maa?
        Jumalahan on kaiken luonut!

        ... minua ärsyttää just tuo kristittyjen ylimielisyys. ne käyttäytyy niin kuin omistais maan ja sais tehä sille mitä haluaa. maailma olisi paljon parempi paikka jos me ottaisimme vain sen verran kuin tarvitsemme!


      • Moon
        meigä kirjoitti:

        vastatkaa gaborne sun muut pliis! Ette kait te oikeesti siis IHAN oikeesti kuvittele et on olemas joku äiti maa?
        Jumalahan on kaiken luonut!

        En voi mennä muiden puolesta puhumaan, joten kerron vain omasta näkökulmastani (lupaa kysymättä) c",) En ole lukenut raamattua, mutta jonain päivänä sen luen, kuten myös koraanin sekä kirjat jotka liittyvät budhalaisuuten, itämaiseen filosofiaan, voodooseen, satanismiin, suomalaisiin muinaisjumaliin jne. jne. jne.

        Sepustukseni tarkoituksena on tehdä selväksi, että näistä asioista en liiemmin ole perillä vain hieman aiheisiin tutustunut, mutta omassa päässäni olen pohtinut.

        Niin kristinusko kuin muutkin uskonnot (islam mm.) ovat saaneet hyvin paljon pahaa aikaan mm. uskonsotien, noitarovioiden, teloitusten, pakkokäännytysten ym. muodossa. Otetaan esimerkiksi Jerusalem, kiistakapula uskontojen välillä. Mitä hiton väliä on yhdellä maan päällisellä paikalla?!!! Eikö itse asia oo tärkeämpi kuin joku kaupunki?! Tästä pääsemmekin mainitsemaasi asiaan: "Jumalahan on kaiken luonut!" jumala on silloin luonut myös äiti maan.

        Mielestäni jokainen uskonto omaa saman perusajatuksen eri muotoon laitettuna. Itse en nimeä jumalaani/jumaliani, koska mielestäni sillä ei ole mitään väliä, millä nimellä häntä kutsut, sama "heppu" on kaikkien uskontojen ja luonnonhenkien takana. Hän on kaikkialla, sinussa, minussa, puussa, kivessä, ruohossa ja jopa huoraavassa huumenarkkarissa, joka istuu linnassa murhasta. Kaikista eniten tämä "henki" (ei ole mielestäni ihan oikea sanaa kuvaamaan tarkoittamaani, mutta sille ei ole sopivaa määritettä) on kuitenkin luonnossa ja eläimissä, auringon paisteessa, tuulessa, vedessä ja kuussa. Mikä saa ihmisen kuvittelemaan, että hän on niin ylivertainen, että se olisi vain hänessä? Me ihmiset olemme lähinnä se piikki tämän "hengen" lihassa, joka turmelee kaiken ympärillään. Mieti: saastuminen, sodat (mikä muu laji tappaa lajitovereitaan materialismin takia? V: ei mikään) jne. jne. Elikkäs pääsemme jälleen sanomaasi "Jumalahan on kaiken luonut" eli henki on kaikkialle kutsumanimestä välittämättä.

        Entäs evoluutio sitten? Mielestäni uskonnot niinkuin omakin maailmankatsomukseni on vain seurausta siitä, että ihminen suuressa mahtavuudessaan ei mahda mitään luonnonkiertokululle (eli muoto tarkoittamalleni "hengelle"), syntymälle, kuolemalle eikä luonnon aidolle mahtavuudelle ja pysyvyydelle (meret, vuoret jne. jne.) vaan hänen on täytynyt kehittää keino turvata mielensä merkityksettömyytensä takia. Itse elän myös tässä harhassa/itsepetoksessa ja uskon vakaasti, että maailmassa on myös se näkymätön puoli ("henki"), joka on ohjannut elämän muotoutumista alkuräjähdyksestä lähtien. Tämä siksi, että tilastollinen todennäköisyys alkuräjähdyksen kehittämästä elämästä on vähemmän kuin minimaalinen.

        Ja uskovaisista eli kristinuskoisista... tunnen muutaman ja jaoinkin opiskelukämppäni yhden kanssa 3 kk:n ajan (alivuokralaissopimukseni päätyi, joten EI näkökulmariitojen tms. takia vaan käytännön syistä). Tuntemieni henkilöiden perusteella ei paljon ymmärtäväisellä mielenlaadullani ole hyvää sanottavaa. Tämä ainoastaan siksi, että he eivät arkielämässä toteuta sitä, minkä nimeen niin kovasti vannovat. Ei näy arkielämässä opit "kaikkien palvelija on suurin kaikista" (vai miten se meni Marian pestessä Jeesuksen jalkoja) eikä opit suvaitsevaisuudesta, anteeksiantamisesta tai ymmärtäväisyydestä.

        Hieman tosielämää: olen 22-vuotias nuori naisen alku, tupakoin, ryyppään aina silloin tällöin, kuljen toisinaan nahkatakissa ja "mummontappokengissä", kiinnostuksena kirjojen ym. "huuhaan" ohella on moottoripyörät ja aseet. Lisäksi olen vielä tatuoitu useampaan otteeseen eli lähes pesunkestävä "pahis"! Yksikään uskovainen ei katso meikäläiseen hyväksyvästi. Se siitä suvaitsevaisuudesta! Itse voin kohdella heitä (kuten muitakin ihmisiä ikään, sukupuoleen, uskontoon ja ihonväriin katsomatta: sydän päättää millainen ihminen on ei edellä mainitut asiat) tasa-arvoisina itseni kanssa (yleensä parempina), joten odotan samaa asiaa myös heiltä. Kohtelu on nyrpeää pelkän ulkoisen olemukseni takia, eivät he vaivaudu edes tutustumaan ennekuin antavat tuomionsa (kuinka kukaan ihminen voi katsoa olevansa niin paljon parempi, että kykenee toisen tuomitsemaan?). Ja jos ajattelet, että olen vain pahainen radikaali raggari, niin lisää tosielämää: opiskelen 2 eri koulussa eli arkisin amk:ssa ja viikonloppuisin kulttuuriopistolla kohtuullisen hyvällä menestyksellä ja käyn osa-aikatöissä. Elätän itseni, tunnen velvollisuuteni ja vastuuni sekä vielä kaiken kukkuraksi tulen hyvin toimeen vanhempieni kanssa enkä potki sen kummemmin mummoja kuin kissanpoikasiakaan. Hyvä kun hyttysen saa litistettyä ilman huonoa omaatuntoa. Taisi tulla yllätyksenä?

        Loppujen lopuksi en mene sinua ja vakaumustasi millään lailla tuomitsemaan vaan kunnioitan niitä. Kunnioitan myös näiden tuntemieni uskovaisten vakaumusta ym., mutta sitä EN kunnioita etteivät he toteutu vakaumustaan käytännössä. Pitkän sepustukseni tarkoituksena on, että toivon vain antavani sinulle vähän ajattelemista ja toivon, että toteutat uskoasi käytännössä etkä vain tuijota raamatun sanaan ja käytä sitä tekosyynä halventamaan muita ihmisiä (viestisi viittasi edellä mainitsemaani eli et kunnioita heidän vakaumustaan etkä suvaitse sitä, toivottavasti olen väärässä). He ovat samanarvoisia kanssasi, vaikka uskoisivat vihreisiin miehiin. Odotan niin sinulta kuin muiltakin saman ajattelun omaavilta rakkauden kaksoiskäskyn mukaista toimintaa. Toteutan sitä itsekkin niin mielessä kuin käytännössäkin.

        Toivon, etten loukkaa sinua, vaan ajattelet asioita ja ehkä huomaat jotain mitä et ole ennen huomannut. Lisäksi toivotan sinulle onnea elämääsi niin nyt kuin tulevaisuudessakin ja muista ammentaa viisautta muiden erilaisuudesta.

        Omia "uskonkappaleita" ja muitakin lainatakseni:
        1. Elä ja anna toistenkin elää.
        2. Älä tuomitse ymmärtämättä. Kun ymmärrät et kykene enää tuomitsemaan.
        3. Puhtain sielu on sillä, joka näkee kauneutta siellä, missä muut näkevät vain pahuutta ja rumuutta.
        4. Kohtele muita, kuten toivot itseäsi kohdeltavan.


      • .............
        Moon kirjoitti:

        En voi mennä muiden puolesta puhumaan, joten kerron vain omasta näkökulmastani (lupaa kysymättä) c",) En ole lukenut raamattua, mutta jonain päivänä sen luen, kuten myös koraanin sekä kirjat jotka liittyvät budhalaisuuten, itämaiseen filosofiaan, voodooseen, satanismiin, suomalaisiin muinaisjumaliin jne. jne. jne.

        Sepustukseni tarkoituksena on tehdä selväksi, että näistä asioista en liiemmin ole perillä vain hieman aiheisiin tutustunut, mutta omassa päässäni olen pohtinut.

        Niin kristinusko kuin muutkin uskonnot (islam mm.) ovat saaneet hyvin paljon pahaa aikaan mm. uskonsotien, noitarovioiden, teloitusten, pakkokäännytysten ym. muodossa. Otetaan esimerkiksi Jerusalem, kiistakapula uskontojen välillä. Mitä hiton väliä on yhdellä maan päällisellä paikalla?!!! Eikö itse asia oo tärkeämpi kuin joku kaupunki?! Tästä pääsemmekin mainitsemaasi asiaan: "Jumalahan on kaiken luonut!" jumala on silloin luonut myös äiti maan.

        Mielestäni jokainen uskonto omaa saman perusajatuksen eri muotoon laitettuna. Itse en nimeä jumalaani/jumaliani, koska mielestäni sillä ei ole mitään väliä, millä nimellä häntä kutsut, sama "heppu" on kaikkien uskontojen ja luonnonhenkien takana. Hän on kaikkialla, sinussa, minussa, puussa, kivessä, ruohossa ja jopa huoraavassa huumenarkkarissa, joka istuu linnassa murhasta. Kaikista eniten tämä "henki" (ei ole mielestäni ihan oikea sanaa kuvaamaan tarkoittamaani, mutta sille ei ole sopivaa määritettä) on kuitenkin luonnossa ja eläimissä, auringon paisteessa, tuulessa, vedessä ja kuussa. Mikä saa ihmisen kuvittelemaan, että hän on niin ylivertainen, että se olisi vain hänessä? Me ihmiset olemme lähinnä se piikki tämän "hengen" lihassa, joka turmelee kaiken ympärillään. Mieti: saastuminen, sodat (mikä muu laji tappaa lajitovereitaan materialismin takia? V: ei mikään) jne. jne. Elikkäs pääsemme jälleen sanomaasi "Jumalahan on kaiken luonut" eli henki on kaikkialle kutsumanimestä välittämättä.

        Entäs evoluutio sitten? Mielestäni uskonnot niinkuin omakin maailmankatsomukseni on vain seurausta siitä, että ihminen suuressa mahtavuudessaan ei mahda mitään luonnonkiertokululle (eli muoto tarkoittamalleni "hengelle"), syntymälle, kuolemalle eikä luonnon aidolle mahtavuudelle ja pysyvyydelle (meret, vuoret jne. jne.) vaan hänen on täytynyt kehittää keino turvata mielensä merkityksettömyytensä takia. Itse elän myös tässä harhassa/itsepetoksessa ja uskon vakaasti, että maailmassa on myös se näkymätön puoli ("henki"), joka on ohjannut elämän muotoutumista alkuräjähdyksestä lähtien. Tämä siksi, että tilastollinen todennäköisyys alkuräjähdyksen kehittämästä elämästä on vähemmän kuin minimaalinen.

        Ja uskovaisista eli kristinuskoisista... tunnen muutaman ja jaoinkin opiskelukämppäni yhden kanssa 3 kk:n ajan (alivuokralaissopimukseni päätyi, joten EI näkökulmariitojen tms. takia vaan käytännön syistä). Tuntemieni henkilöiden perusteella ei paljon ymmärtäväisellä mielenlaadullani ole hyvää sanottavaa. Tämä ainoastaan siksi, että he eivät arkielämässä toteuta sitä, minkä nimeen niin kovasti vannovat. Ei näy arkielämässä opit "kaikkien palvelija on suurin kaikista" (vai miten se meni Marian pestessä Jeesuksen jalkoja) eikä opit suvaitsevaisuudesta, anteeksiantamisesta tai ymmärtäväisyydestä.

        Hieman tosielämää: olen 22-vuotias nuori naisen alku, tupakoin, ryyppään aina silloin tällöin, kuljen toisinaan nahkatakissa ja "mummontappokengissä", kiinnostuksena kirjojen ym. "huuhaan" ohella on moottoripyörät ja aseet. Lisäksi olen vielä tatuoitu useampaan otteeseen eli lähes pesunkestävä "pahis"! Yksikään uskovainen ei katso meikäläiseen hyväksyvästi. Se siitä suvaitsevaisuudesta! Itse voin kohdella heitä (kuten muitakin ihmisiä ikään, sukupuoleen, uskontoon ja ihonväriin katsomatta: sydän päättää millainen ihminen on ei edellä mainitut asiat) tasa-arvoisina itseni kanssa (yleensä parempina), joten odotan samaa asiaa myös heiltä. Kohtelu on nyrpeää pelkän ulkoisen olemukseni takia, eivät he vaivaudu edes tutustumaan ennekuin antavat tuomionsa (kuinka kukaan ihminen voi katsoa olevansa niin paljon parempi, että kykenee toisen tuomitsemaan?). Ja jos ajattelet, että olen vain pahainen radikaali raggari, niin lisää tosielämää: opiskelen 2 eri koulussa eli arkisin amk:ssa ja viikonloppuisin kulttuuriopistolla kohtuullisen hyvällä menestyksellä ja käyn osa-aikatöissä. Elätän itseni, tunnen velvollisuuteni ja vastuuni sekä vielä kaiken kukkuraksi tulen hyvin toimeen vanhempieni kanssa enkä potki sen kummemmin mummoja kuin kissanpoikasiakaan. Hyvä kun hyttysen saa litistettyä ilman huonoa omaatuntoa. Taisi tulla yllätyksenä?

        Loppujen lopuksi en mene sinua ja vakaumustasi millään lailla tuomitsemaan vaan kunnioitan niitä. Kunnioitan myös näiden tuntemieni uskovaisten vakaumusta ym., mutta sitä EN kunnioita etteivät he toteutu vakaumustaan käytännössä. Pitkän sepustukseni tarkoituksena on, että toivon vain antavani sinulle vähän ajattelemista ja toivon, että toteutat uskoasi käytännössä etkä vain tuijota raamatun sanaan ja käytä sitä tekosyynä halventamaan muita ihmisiä (viestisi viittasi edellä mainitsemaani eli et kunnioita heidän vakaumustaan etkä suvaitse sitä, toivottavasti olen väärässä). He ovat samanarvoisia kanssasi, vaikka uskoisivat vihreisiin miehiin. Odotan niin sinulta kuin muiltakin saman ajattelun omaavilta rakkauden kaksoiskäskyn mukaista toimintaa. Toteutan sitä itsekkin niin mielessä kuin käytännössäkin.

        Toivon, etten loukkaa sinua, vaan ajattelet asioita ja ehkä huomaat jotain mitä et ole ennen huomannut. Lisäksi toivotan sinulle onnea elämääsi niin nyt kuin tulevaisuudessakin ja muista ammentaa viisautta muiden erilaisuudesta.

        Omia "uskonkappaleita" ja muitakin lainatakseni:
        1. Elä ja anna toistenkin elää.
        2. Älä tuomitse ymmärtämättä. Kun ymmärrät et kykene enää tuomitsemaan.
        3. Puhtain sielu on sillä, joka näkee kauneutta siellä, missä muut näkevät vain pahuutta ja rumuutta.
        4. Kohtele muita, kuten toivot itseäsi kohdeltavan.

        En ole lukenut tai kuullut kenenkään puhuvan pitkiin aikoihin noin paljon asiaa.


    • Madhava

      Jotkut Vaishnava-tradition palvonnan manuaalit esittävät allaolevan kaltaisia rukouksia lausuttavaksi aamun koittaessa:

      samudra-mekhale devi parvata-stana-maNDale |
      viSNu-patni namas tubhyaM pAda-sparzaM kSamasva me ||

      "Hei jumalatar, merten täyttämä, jonka rinnat ovat maanpiirin vuoret! Kumarrus sinulle, oi Vishnun puoliso -- anna anteeksi jalkojeni kosketus."

    • Menninkäinen

      Olen yhteydessä Maaäitiin 24h vuorokaudessa ja se tuntuu luonnollisesti nautinnolliselta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 121
      2843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2612
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2141
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1489
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe