Bulgaria sunny beach

Anonyymi

Käykö eurot edes epävirallisesti?

14

<50

  Vastaukset

  • yleensä ei! mut levoja voi vaihtaa takas euroiksi hotellin rahanvaihtopisteessä.Voi myös vaikka vaihtaa 50e setelin siten, että kotiin lähtiessä vaihtaa vain 20e edestä levoja ja pyytää 30euroo takas.

  • Ainakin jotkut mittaritaksit hyväksyvät kympin jne. euroseteleitä. Pidä vain mielessäsi vaikkapa Crownin vaihtokurssi, niin tiedät asioivasi rehellisen taksin kanssa. Heitäkin nimittäin on.

  • Crownin vaihtopisteitä on kymmenittäin kaupungissa Aina voi vaihtaa levoiksi eurot.

  • Kultahietikolla ei ole ainuttakaan Crown-rahanvaihtopistettä kuten sunny beachissä.Kultahietikolle yksityiset rahanvaihtopisteet mafian kusetuspaikkoja, joissa ilmoitetaan kurssiksi 1,95, mutta saat 14-155 levaa sadalla eurolla.Jos valitat niin pienellä präntätty kurssin olevan eri kun isossa mainoksessa, ja sit jos urputat tulee 2 metrinen korsto ja pieksee mahdollisesti, ja nuolet omat haavat tappiostasi ahneesta rahanvaihdostasi. Rahanvaihto minkä tahansa hotlan respassa tai pankissa passin kera!!!!

  • MInä olen tytöille maksanut aina 50 € ja oikein hyvin on kelvannut.

  • 1.10.2019 heille on virallinen palkankorotus, ota huomion. Nyt kannata nusaista halvalla.

   akt ry

  • Muistan kun ensi kertaa kävin kohteessa enkä tiennyt minne suunnata kun hieman panetti iltasella.
   Olen kuitenkin monissa liemissä keitetty matkamies ja käännyin hotellin turvamiehen juttusille.
   Hän näytti minulle lähimmän baarin ja sanoi että tilaa vain pullokaljaa sillä voivat laittaa paukkuihin tyrmäystippoja joten varo niitä.
   Sanoi että kivoja puoliammattilaisia tyttöjä siellä on; ovat vain kesätöissä. Pyytävät satasta mutta 50 € on oikea hinta.

   Minä sitten sinne ja kohta baaritiskille viereeni nousikin viehko, tumma ja pieni tyttönen.
   Näiden kanssa on mukava asioida kun molemmat tietävät pelin hengen. Hän halusi rahaa ja minä häntä joten sopimus syntyi nopeasti. Ei tarvinnut paskaa puhua eikä lemmestä luritella.
   Sano.

  • Monessakin hotellissa on rahanvaihto tiski . Olen yleensä käyttänyt sitä kun olen rahaa kultahietikolla vaihtanut .

  • Minä olen käynyt 20v.Bulgariassa, nostan rahaa usein virallisten pankkien automaateista ei ole mitään ongelmia.Niitä löytyy mm.Burgasin lentokentältä samoin Varnan kentältä. Myös Sunny Beachillä on virallisia pankkiautomaatteja,Varnan Kultahietikollakin on niitä.Olen Suomi-Bulgaria seuran jäsen sieltä voi kysyä kaikkea mitä Bulgariaan liittyy vastaus tulee aina,Suosittelen!Yhteystiedot netistä Suomi-Bulgaria seura.Vuodesta 1952 Virallinen asiantunteva Bulgariaan liittyvä seura.

  • Vaihda eurot hotellin respasta yx ökö krt. = kax leva noin sanottuna.Suosittelen myös Top 10 matkoja näillä oon saanu edullisimmin viimex SB Regata Palace allinc. 31.5-7.6.2018.Nyt menossa 14.5.2020-31.5.2020 allinc. 405€ sooloreissu HUOM 16pv. Tuolla hinnalla pötyä pöyvässä valamiina ja baarista saapi kurkun kostuketta.Tomaatit myös erittäin hyviä niitä tulee popsittua aina näillä reissuilla aikas reippaasti I LIKE IT!!! HEH ja EIKU REISSUUN RENNOLLA MIELELLÄ!!!

  • "yx ökö krt. = kax leva"
   Mitä kieltä?

  • kultahietikon parhaat hotla-kurssit on hotelli admiral rannassa 190 levaa satasella klo 10 jälkeen, ja hotelli Pliska mihin aikaan vaan 190 kurssi myös.Muis hotlissa 180-184 normaalisti.

  • On siinä kaverilla ollut hommaa kun on ravannut hotelleissa tutkimassa vaihtokurssit. Tuo 100€/190levaa on normi kurssi. Tarkka virallinen on 192,xxxx, jota ei yleensä saa mistään vaihtaessa. Joskus olen saanut muutamalla reissulla pankista tuon 192 ilman comissioa. On huomioitavaa, että levan kurssi on ollut vakaa useita vuosikymmeniä. -Muistan kun aikanaan joskus 70-80 luvun vaihteen tienoilla oppaat kohteessa kehoittivat vaihtamaan vähän kerrallaan noin päivän tarpeiksi siltä varalta, että levan kurssi muuttuu nopeasti huonommaksi. No, eipä tuo ole vieläkään muuttunut juuri miksikään.

  • vitut normi kurssi ku se 180 ja risat, 190 huippukurssi ääliö!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia taas Stefun kanssa. Bailaamassa

   Stefu pisti kuvia ig storyyn. Juhlat jatkuuuuu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   1845