Mikä piiskaamisessa kiihottaa?

Anonyymi

Minulla mittari nousee heti kun tiedän piiskauksen lähestyvän, kun sitten näkee kuinka lihaksikkaan ja voimakkaan näköinen piiskaaja on niin sitä tajuaa, että tuollaiselle miehelle minä ilman muuta häviän. Tietoisuus siitä, että piiskaaja pystyy pitämään minut aloillaan ja vielä samalla piiskaamaan saa minut melkoiseen kiihkoon. Kuvittelen tietenkin pistävän kovasti vastaan, sen verran kuitenkin hävettää, että joku pystyy minut piiskaamaan kuin pikkupojan. Vahvin tunne on kuitenkin se, etten pysty estämään hänen aikeitaan, enkä pääse mitenkään karkuun hänen piiskatessa. Silloin kun pitäisi toimia ja pistää kunnolla vastaan minä laukean, eikä minusta ole minkään tekijäksi. Kun palaan tähän maailmaan olenkin jo tiukassa otteessa ja piiska alkaa töihin. Kun tuohon asti on tultu niin ei oikeasti ole enää mitään tehtävissä.

Olen pannut merkille, että ennen piiskausta arvioin piiskaajan paljon isommaksi ja vahvemmaksi kuin hän oikeasti onkaan. Jos hän tuntee minut ja osaa asiansa, niin hän pystyy puheillaan kiihottamaan minut sellaiseen vireeseen, että minusta ei oikeasti ole hänelle vastusta, vaan olen hetken muissa maailmoissa kuin soidinmetso. Luultavasti itseäni heikompi mies pystyisi minut piiskaamaan, jos esiintyisi alfauroksena ja puheillaan "pelottelisi" minut piiskauskuntoon.

Minusta ensin on pelko ja jälkitautina tulee häpeä. Ison vahvan miehen aiheuttama pelko nostaa meikäläisen stondiksen. En tiedä olenko ainoa sellainen tässä maailmassa.

15

838

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Minkälaiset fantasiat mahtavat hallita raiskaajan maailmaa?

  • Anonyymi

   Kyllä se on häviämisen häpeä, kun tietää, että kohta saa piiskaa, eikä pysty asiaa mitenkään estämään.

  • Anonyymi

   Minua kiihottaa eniten piiskaajan puheet, olen kuumana jo kun piiskaaminen mainitaan ensimmäisen kerran. Piiskaajan varmuus asiassa, omien voimiensa mainostaminen ja valmistautuminen toimenpiteeseen esim. piiskausvälineen hakeminen, hihojen kääriminen ja muut järjestelyt.

   Piiskaaja saattaa kertoa kuinka hyvää kuritus tekee minulle ja miten rakkaalta kurittaja tuntuu sen jälkeen kun on minut piiskannut. Noita puheita kuunnellessä "pikkumies" seisoo napakasti mutta muuten olen kuin kuumeessa ja veri tuntuu kohisevan aivoissa. Olen jo veltto kaveri kun piiskaus alkaa, enkä enää paljoa karkuunkaan yritä. Minusta on tullut pikkupoika, joka on nujerrettu puheilla ja lopuksi vielä fyysisesti. Tuo puheilla nujertaminen on kiihottavampaa. Sitä on harjoiteltu jo pikkipoikana kotona. Itse piiskaus on nautinto piiskaajalle, ei niinkään minulle.

  • Anonyymi

   Minusta parasta on se kun piiskaaja ja piiskattava fyysisesti mittelevät siitä, että piiskataanko vai eikö piiskata. Piiskattavan vähittäinen häviölle jääminen ja lopulta juuttuminen kurittajan otteeseen ja pyllyn paljastaminen. Se ottaa ihan munaskuista kun ajattelee, että toinen on niin paljon vahvempi ja pystyy toisen alistamaan tuolla lailla. Kurittaja ei kurista kurkusta, ei väännä raajoja sijoiltaan vaan rauhallisin varmoin ottein pistää heikompansa pakettiin isällisin ottein.

   Enkä toivo mitään hirveätä ruoskintaa, vaan rakkaudella annettua kuritusta niin kauan, että kuritettava katuu tekojaan ja pyytää anteeksi. On hyvä, että piiskattava joutuu pysätymään ja miettimään tekojaan ja kerkeää miettimään kuinka hänetkin vielä voidaan pistää kuriin. Minusta on tarpeeksi nöyryyttävää kun toinen ottaa pyllyn paljaaksi ja pystyy pitämään kuritettavan vallassaan niin kauan kuin tahtoo. Sellaisessa tilassa nöyrtyy mies kuin mies.

   Tärkeintä ei ole piiskaus vaan se mitä tapahtuu ennen sitä ja ne tunteet, joita piiskatessa käydään läpi.

  • Anonyymi

   Se että olen toisen määräysvallan alainen. Jos olisi komenneltavana, niin silloin voisi urputtaa vastaan, mutta fyysisesti alistettuna ja kuritettuna tietää aivan tarkkaan kuka määrää. Sellainen on mielettömän jännää.

  • Anonyymi

   Piiskaamisen aikana ei kiihota mikään, jälkeenpäin alkaa pönötys, kunhan on ensin hieman rauhoittunut. Olen saanut pari kertaa veljeltäni selkäsunan ollessani jo sukukypsä. Toisen kerran muistan elävästi, olin sillooin 16 v ja veli oli 22 v. Makasin lattialla selälläni ja veli yritti päästä minuun käsiksi, käänsin jalkani aina siihen suuntaan mistä veli yritti lähestyä ja potkin häntä kohti. Tilanne oli niin jännä, että jöpötys kyllä hävisi, jos sitä oli ollutkaan. Lopulta puolustukseeni tuli aukko ja veli pääsi käsiksi minuun, silloinkin vielä jatkoin taistelua vaikka tiesin, että se ei välttämättä pääty hyvin. Saatto sitä kamppailua kestää viitisen minuttia ennen kuin menetin housuni. Nyt oli paljon hankalampi taistella, kun piti peitellä alastomuuttaan. Siinä vaiheessa kävi jo mielessä, että antautuisinko, mutta pikku kiusaa tein kuitenkin, vaansin hänen otettaan irti ranteestani, kohta myös niskasta, kävi mielessä pureminenkin, mutta sitä pidettiin aivan liian akkamaisena tekona, joten se sai jäädä. Niin uupunut olin, että melkein itkin, silloin veli oli saanut minut mahalleni vasemman reitensä päälle ja hänen oikea reisi painoi minua niskan päältä. Muistin kuinka penskana puhuttiin, että jos miehen käsissä olisi yhtä paljon voimaa kuin hänellä on jaloissa, niin mies pärjäisi leijonalle tappelussa. Minun oli myönnettävä, että veljen leijonankoiville en voinut mitään, olin hävinnyt tämän koitoksen. Kohta sen todisti pauke joka alkoi kuulua pakaroiltani.

   Kuritusta ei kauaa kestänyt, kun minun oli paljastettava kaikki rötökseni ja pyydettävä niitä anteeksi, syntyi pakkorauha ja minä olin rangaistukseni kärsinyt.

   Monta kuukautta minä hekumoin ajatuksella kuinka veli piiskaa minut ja jöpötystä ja panoksia riitti. Ilta illan jälkeen veli vahvistui, eikä minusta ollut hänelle vastusta. Jos hän vielä minut piiskaisi niin minä en panisi yhtään vastaan, hänellä oli vahvenman oikeus minun kurittamiseeni, oikeastaan pitäisi kiittää häntä piiskaamisesta. Eikä minusta kuitenkaan olisi hänelle vastusta, hän on niin lihaksikas ja mielettömän voimakas.

   Tulihan se päivä, jolloin tuomioni oli ankara piiskaus veljeltä ja minä tappelin vastaan kuin ilveskissa, mutta leijona nujersi minut helposti, helpommin kuin edelliskerralla. Ei ollut stondista oli vain pelko kuika tässä käy. Hyvinhän siinä kävi, minä sain piiskaa ja paljon materiaalia yön pimeisiin hetkiin.

   Tiedän, että kaverini saivat isoveljiltään turpaansa tarvittaessa, minä sain piiskaa, kumpi meistä lienee onnellisempi?

  • Anonyymi

   Nuoren ollessani kesätöissä rakennuksella minulla oli työkaverina n. 40-vuotias muurari, joka oli kauttaaltaan vanttera, ylimääräistä näytti olevan tasaisesti joka puolella. Hän näytti koko työmaan riskeimmältä jätkältä ja varmaan olikin sitä.

   Kerran hän rupesi puhumaan piiskaamisesta ja minä erehdyin ajattelemaan häntä yrittämässä minun piiskaamista. Sain valtavan seisokin. Se oli päivä, jolloin minun elämääni tuli aivan uusi asia ja on viihdyttänyt minua tähän päivään asti.

  • Anonyymi

   Se on melkoisen jännää hommaa, kun jo aloittaessa tiedän, että tämän matsin häviän.

  • Anonyymi

   Pitää olla melkoisesti onnea, että pystyy itselleen hyvän piiskaajan hankkimaan. Ajatuksena minua kiihottaa eniten, että hieman ylipainoinen lihaksikas poliisi antaisi koivuvitsaa paljaalle pyllylleni.

   Monesti olen miettinyt, että onko seksin yhteydessä laukeaminen sama asia kuin piiskauksessa ejakulointi. Seksiaktin aikana hommasta puuttuu se pelko, koko homma on jollakin tapaa tasaisempi, kun taas ajatus poliisista saa stondiksen räjähdysmäisesti aikaan.

   Asiaan vaikuttaa moni asia kuten fyysinen olemus ja koko. Poliisi on koulutettu kamppailua varten ja tietää siksi kuinka vastustaja fyysisesti nujerretaan. Lisäksi poliisilla on aina "kotikenttäetu", hän tuntee säännöt ja määräykset, itse tiedän, että virkavaltaa ei saa vastustaa.

   Voiman lisäksi on häpeä, joka kiihottaa minua. Häpeä syntyy siitä, että poliisi tipauttaa minulta housut ja ottaa tiukasti kainaloonsa ja räpsii koivuvitsalla paljaat paikkani. Toimituksen jälkeen olen hänen määräysvallassaan. Minun on toteltava häntä, ettei kuritus uusiudu. Minä haluan totella häntä, ihailen hänen voimaansa ja taitoaan.

   Ihan pienenä saadessani piiskaa jäi aina hampaankoloon jotakin kaunaa. Noin 12-vuotiaasta lähtien piiskan saaminen oli jo hyvin häpeällistä, mutta siihen tuli uusi sivujuonne, piiskaaja tuntui mielettömän voimakkaalta. Parin vuoden kuluttua minä jo törttöilin, päästäkseni testaamaan piiskaajan voimia ja huoltaja arveli minulla olevan pahan murrosiän. Lopulta minua alkoi hävettää piiskasaunat, mutta kiusaus koetella voimia isää vastaan oli suurempi. Lukion jälkeen menin armeijaan ja piiskamatsit kotona loppui siihen, minun oli hankittava piiskaaja maailmalta.

   Taisi tulla vähän sekava juttu, mutta isäni ammatti tuli varmaan kaikille selväksi.

  • Anonyymi

   Kyllä se sieltä lapsuuden kokemuksista juontuu, että on toisella sellaisessa otteessa, josta ei mitenkään pääse irti ja paljaille pakaroille räpsyy. Sellaisista tilanteista uusia tilanteita kaipaa. Ehdottomasti tärkeämpi osa on piiskaajan fyysinen ylivoima, sitten vasta tulee kipu, joka pakottaa minut olemaan kiltti poika.

   Minulle ei seisokkia tule, vaikka joku roitelisi pakaroitani kuinka paljon hyvänsä. Mutta jos joku ottaisi minut mahalleni syliinsä, eikä päästäisi pois, niin varmasti laukeaisin,

  • Anonyymi

   Piiskaa saadessaan muutun jälleen pikkupojaksi ja jollei toimi niin kuin määrätään joutuu uudelleen piiskattavaksi. Turvallista olla "holhouksen" alainen. Sitä paitsi piiskaajan täytyy pitää minusta, ei hän muuten olisi sellaista vaivaa nähnyt antaakseen piiskaa.

  • Anonyymi

   Kyllä jöpötti, kun kuulin seuraavanlaisen uhkauksen: "Jos vielä jatkat, niin minä vien sut saunalle, riisun sulta housut ja annan piiskaa niin, että varmasti alat tottelemaan."

  • Anonyymi

   Jostain syystä se vain kiihottaa, kun häviää "matsissa" vahvemmalleen. Täydellisin häviö on silloin, kun saa oikeasti piiskaa. Se on aivan räjäyttävä ajatuksenakin, että joku pystyy oikeasti aikuisen miehen piiskaamaan. En tiedä mistä minuun on moinen ajatus tullut ja lieneekö oikeasti muita samanlaisia olemassa.

  • Anonyymi

   Nuorena, kun niitä sellksaunoja sai, ne alkoivat uhkapuheilla ja jatkuivat ankaralla väännöllä housujen tipauttamiseksi ja tietenkin vielä lopuksi oikea asento. Itse piiskaus oli sitten tulinen sekuntti ja se meni melkein ihmetellessä, kuinka tässä näin kävi.

   Nyt aikuisena kiihottaa puheet piiskan antamisesta ja kamppailu ennen kuritusta. Huomasin jo teininä, että kiinnostukseni piiskaajan suuntaan sotki minulta kunnollisen puolustukseni. Jos piiskaaja otti pääni kainaloonsa, niin en minä halunnut vapautua tuosta otteesta, vaan keskityin miettimään kuinka voimakas käsivarsi iso hauis isällä on. Kun kamppailu on ohi ja piiskaus alkaa, niin minä en enää rimpuile. Piiskaaja on minut taltuttanut ja hänellä on oikeus rauhassa piiskan antamiseen. Minä vain uskottelen itselleni, että noin riskiä kaveria en voi voittaa.

   Ilmeisesti siksi, että lopetin rimpuilun ja antauduin niin helposti johti siihen että sain teininäkin vielä piiskaa ja myöhemmin olen etsimällä etsinyt piiskaajaa itselleni.

  • Anonyymi

   Mikä piiskaamisessa kiihottaa? Sitä minäkin ihmettelin, kunnes jouduin noloon tilanteeseen asian tiimoilta.

   Meillä oli tapaaminen miesporukalla ja minun piti tuoda tilaisuuteen juomia, siinä hässäkässä minä unohdin koko asian. Olin siinä tilaisuudessa porukan vanhin. Porukan nuorin ja riskein karju oli vähän päälle kaksikymppinen Ville. Hän sanoi, että jos juomat loppuu kesken, niin minä piiskaan tuon vanhuksen. Porukka nauraa hyrähti, ilmeisesti jokainen uskoi, että Ville pystyisi minut piiskaamaan. Joku ehkä toivoikin näkevänsä jotain sellaista. En minä voi kavereita mistään syyttää, sillä Ville oli sen verran sähäkkä kaveri, että olisin taatusti hänen kanssaan vaikeuksissa. Samassa minulle muistui mieleen miten häpeällistä oli pentuna, kun piiskaaja otti minut polviensa väliin, laski housuni ja pisti vitsan töihin.

   Silloin minulle tapahtui jotakin outoa, sain valtavan seisokin, ääneni muuttui käheäksi ja punastuminen pisteli ihollani. Koskaan aikaisemmin piiskaamisesta puhuminen ei ollut vaikuttanut millään tavoin kiihottavasti. Mutta nyt oli kasassa hyvät tarpeet, minä olin töpännyt, varmasti joku ottaisi asian vielä puheeksi tänään. Ville oli tuomionsa sanonut ja pahoin pelkäsin, että piiskaa saisin olisinpa hissuksiin taikka pistäisin vastaan kuin mies. Lyhyesti sanottuna paikalla oli kaikki tarpeellinen: oli rikos, oli Ville ja olin minä punaisena valtavassa stondiksessa.

   Jatkuuko?

  Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Päivi Rässästä viedään "roviolle" live.

   Hän kaivoi Raamattunsa esille kun sitä häneltä tivattiin. https://yle.fi/uutiset/3-12283319 Ei tällaista saisi tapahtua länsimaisissa maissa mutta ka
   Maailman menoa
   668
   9347
  2. Anna Puu pettyi pahasti 40-synttäreiden johdosta - Jukka-rakas tukee: "Olisin halunnut..."

   On tämä kyllä syvältä…. Anna Puu halusi viettää pyöreitä synttäreitä vähän eri lailla, mutta korona sotki kuviot: https://www.suomi24.fi/viihde/anna-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   5548
  3. Marin lupaa nopeutettua rajoitusten purkua

   Kohta saa taas mennä ja elää, lupaa pääministeri Marin Tvitterissä. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d817e44a-154e-4139-a6a2-4dc4cdc272c8
   Maailman menoa
   118
   2884
  4. Martinalla maaginen yö Lontoossa

   Martina laittoi eilen illalla kotiin palattuaan stoorin, jossa mainitsee edellisen ja samalla tämän reissun viimeisen Lontoossa vietetyn yönsä olleen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   1976
  5. Martina käynyt jo läpi...

   ........stripparin (Esko), kiinteistövälittäjän (Stefu), palomiehen (Kris), rikollisen (Baha), 2 lätkäjätkää (Hannes, Pikkarainen) Voisiko seuraava m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   1420
  6. Nainen rakas, älä unohda minua miestä.

   Sinun vuokses teen, mitä vaan!
   Ikävä
   45
   1184
  7. Jannika B paljasti koomisen väärinkäsityksen vauvan kanssa: "Sain erikoisia katseita kaupassa..."

   Sattuu, kun tapahtuu - erityisesti lasten kanssa... Jannika B elää lapsiperhearkea Toni Wirtasen kanssa, jossa ei sattumuksia puutu: https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   2
   1138
  8. Mitä Sofialle tapahtui Hangossa?

   Miten täällä ei kukaan ole kiinnittänyt Sofian tilanteeseen huomiota?? Sairasti koronaa Hangossa ja viimeiset stoorit sieltä, mainitsi, että jaska aam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   1112
  9. Tietäisikö kukaan Pikkaraisesta mitään...

   ... ellei olisi sekaantunut Martinaan. Olisiko tullut ulosotot, rattiskäry, raiskaussyyte julkisuuteen ilman Martinaa. Epäilen että ei. Stefustakaan t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   1007
  10. Nainen, en kestä

   Tää menee nyt liian syvälle. Näivetyn ilman sua, ja päivät ovat painajaisia kun ei sua näy. Kuka oikein olet, kun vuokses sydän on taas mullin mallin.
   Ikävä
   28
   879
  Aihe