Parempi, isompi ja tukevampi tukki kivääriin

Anonyymi

Suunnittelen pitkälle miehelle tukkia. Tukki tulee olemaan sniper-mallia. Valmiit lasikuitutukit maksavat maltaita. Hommasin kivääriini käytetyn alkuperäisen tehdastukin . Tukin sisustan jyrsiminen aseelle sopivaksi on iso työ joten valitsin olemassaolevan tukin tuunaamisen. Tarkoitus laittaa toiseen tukkiin lasi- tai hiilikuidusta kunnon pistoolikahva ja peukaloreikä. Etutukki massiivisemmaksi ja sen alaosa suoraksi. Puu- ja kuituosien yhdistamiseksi topcoat maali pohjaksi. Kun homma on tehty, niin koko komeus spray-maalilla matta mustaksi tai Sako TRG-vihreäksi. Picatinny kisko alas. Siihen saa kiinni asehihnan, bibodin ja vaikkapa valon/lasertähtäimen haavakkojahtiin. Minulla on jo nyt hyvä nahkainen poskituki jossa toisella puolella paikka 10 patruunalle en siis laita säädettävää poskipakkaa.

Mitä mieltä olette projektista? Onko kellään kokemusta vastaavasta projektista?

7

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Säilytä aseen vanha tukki, sillä muutoin omatekoisen tekeleen myyminen on käytännössä mahdotonta. Jos sinulla ei ole kokemusta puu- ja kuitutöistä, niin varaudu siihen, että ensimmäisestä yrityksestä tulee aika kauhean näköinen. Muutoinkin tukin mitoittaminen ja muotoilu vaatiia paljon kokemusta.

    • Anonyymi

      Projektin lopputuloksena sinulla on tukki joka maksoi tuplaten aftermarket tehdastukkiin nähden, on ruma kuin synti ja puolet huonompi kaikin osin.

      • Anonyymi

        Juu ilman muuta säilytän paremman tehdastukin. Lasikuitutöistä on kokemusta veneilyn puolelta. Löytyisikö keneltäkään kokemusta tai osaamista liittyen tämän säikeen avaukseen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu ilman muuta säilytän paremman tehdastukin. Lasikuitutöistä on kokemusta veneilyn puolelta. Löytyisikö keneltäkään kokemusta tai osaamista liittyen tämän säikeen avaukseen?

        Tuossahan aikaisemmin tuli jo kokemuksia vastaavista projekteista. Eli tukin mitoittaminen ja sen ulkoasun saaminen edes siedettäväksi on erittäin vaikeaa. Projekti siis harvoin onnistuu eikä siinä ole usemmiten mitään järeä.


      • Anonyymi

        Mistä löysit kokemuksia vastaavista projekteista? Kiinnostaisi kovasti! Montako olet itse tehnyt kun kerrot, että minun tekemänä siinä ei ole mitään järkeä? Näetkö jotain ongelmia osaamisessani?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä löysit kokemuksia vastaavista projekteista? Kiinnostaisi kovasti! Montako olet itse tehnyt kun kerrot, että minun tekemänä siinä ei ole mitään järkeä? Näetkö jotain ongelmia osaamisessani?

        Jos kyselet kokemuksia ym. niin todennäköisesti osaamisessasi on puutteita. Se, joka osaa tekee, eikä kysele.
        Mistäkö löysin kokemuksia projekteista? No esim. noista kahdesta aikaisemmasta vastauksesta. Kaksi vastaajaa kertoo asian aika selvsanaisesti.
        Missä kohtaa sanoin, ettei sinun tekemänä siinä ei ole mitään järkeä? Kerroin siis: "Projekti siis harvoin onnistuu eikä siinä ole usemmiten mitään järeä." Eli en osoita ketään sormella, vaan totean yleispätevästi asian.
        Jos haluat kuvia itsetehdyistä tukeista, niin KVG myytäviä aseita ja sellaisia, jotka ovat olleet myynnissä KAUAN. Tälläkin hetkellä myynnissä on muutama tekele ihan hyvään hintaan, mutta siitä huolimatta niitä ei kukaan halua. Jälleenmyyntiarvo on käytännössä nolla.
        En halua pidempää pilata innostustasi, joten onnea projektille ja sen onnistumiselle. Poikkeushan aina vahvistaa säännön.


    • Anonyymi

      URPO! Miten ihmeessä jälleenmyyntiarvo laskee kun toimin kuten olen jo kahdesti kirjoittanut tähän säikeeseen.
      Laitain tietysti siihen myyntikuvaan aseen alkuperäisellä tehtaan tukilla. Tarkoitatko, että jos mainitsen, että aseeseen on toinen custom tukki varalla, niin se pudottaa hintaa ja vaikeuttaa myyntiä? No meitä harhaoppisia on muitakin kun englanniksi tuli 2,9 milj osumaa: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=DIY rifle sniper stock
      Jos sinä et osaa jotain, niin miten ihmeessä kuvittelet, ettei kukaan muukaan osaisi?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2072
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      167
      1599
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1547
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1348
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1290
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      286
      1158
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      133
      1044
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1022
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1003
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      872
    Aihe