Kokemus eräästä kiinteistövälitysfirmasta

Anonyymi

Omaa kokemusta liitettynä kyseisen firman arvoihin...

ASUNTOKAUPASSA ALKU RATKAISEE
Oikean myyntihinnan asettaminen myynnin alussa on lopputuloksen kannalta ratkaisevan tärkeää. Asunnon oikea hinnoittelu ja oikeanlainen tehokas markkinointi sekä myyntityö alussa – ennen ensinäyttöä – ratkaisevat asunnon kiinnostavuuden.

Omalla kohdalla hinta arvioitiin aivan liian korkeaksi. Ensinäyttökin oli paljon myyntitoimeksiantoa myöhemmin. Itse
piti kysellä ensimmäistä näyttöajankohtaa. Itse ehdotimme hinnan alentamista, kun ei alkanut tapahtua mitään.

ASUNTOKAUPPA ON JOUKKUELAJI
HYVÄSSÄ JOUKKUEESSA on monta hyvää tyyppiä, jotka yhdessä muodostavat toimivan joukkueen. Meillä on tarjota sinulle asuntokaupan ykkösketju, jonka osaksi myös sinä asiakkaana pääset. Sinun ei tarvitse selviytyä asunnonvaihdosta yksin, vaan me autamme sinua ja yhdessä pääsemme parhaaseen tulokseen.

”Monta hyvää tyyppiä” – eli muunkinlaisia mahtuu joukkoon.

JOKAISEN *******:n AMMATTILAISEN tärkeimpänä tehtävänä on luoda turvallista ja tehokasta kiinteistövälitystä. Työtämme ohjaavat yrityksemme keskeiset arvot: luotettavuus, osaaminen, ahkeruus ja välittäminen.

"Tärkeimpänä tehtävänä”? Sen kun saisi kaikille ”ammattilaisille” sisäistettyä… En tuntenut oloani turvalliseksi, vaan ennemminkin olin tyhjän päällä, kun en tiennyt, missä mennään, tekeekö välittäjä yhtään mitään myynnin edistämiseksi. Mitään näistä kriteereistä en huomannut välittäjässämme.

KESKITYMME OLENNAISEEN - kotisi myyntiin. Suurin osa toimeksiannoistamme tulee suositusten kautta.

Oma kokemukseni on, ettei asuntomme myyntiin keskitytty, annettiin mennä omalla painollaan, odotettiin, että joku ”löytäisi” kohteen netistä. Välittäjä ei ottanut yhteyttä itse oikeastaan ollenkaan. Ei ilmoittanut väliaikatietoja kertaakaan oma-aloitteisesti. Ei edes vastannut muutamiin sähköposteihin. Jopa viimeinen sähköposti, missä pyysimme lähettämään asunnon paperit takaisin myyntitoimeksiannon päätyttyä, ei saanut vastausta. Paperit tuli – ilman saatetta.
Yksi ainoa pariskunta kävi asuntoa katsomassa myyntitoimeksiannon (4 kk) aikana. Hekin sen verran iäkkäitä ihmisiä, että ihmettelimme, miten he edes tulevat katsomaan kaksikerroksista asuntoa. Toinen kulki kepin kanssa. Heräsi epäilys, että välittäjä toi tuttavansa paikanpäälle näyttääkseen, että kiinnostusta kyllä on.
En usko suosituksiin, käsittääkseni tämä välittäjä itse kyselee myyntiin kohteita; tutkii netistä yksityisessä myynnissä olevia ja pyytää niitä itselleen välitettäväksi. Itse valitsimme tämän välittäjän vain sen takia, kun hänellä oli (on edelleen) myynnissä kohde, minkä olisimme ostaneet, jos omamme olisi tullut myydyksi.
Kaiken kaikkiaan välittäjä tuntui todella välinpitämättömältä. Ei minkäänlaista asiakaspalveluhenkisyyttä siinä miehessä.

0

<50

Vastaukset

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

   Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
   Maailman menoa
   83
   3435
  2. Erika ja viisuvalinta

   Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Maailman menoa
   97
   3251
  3. Mä välitän susta

   edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
   Ikävä
   71
   893
  4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

   Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
   Seinäjoki
   19
   738
  5. Tiedät nainen itekin

   jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
   Ikävä
   36
   646