Saako ex:ää auttaa?

Anonyymi

Mitä mieltä?

Erottu ja uusi kuvioissa
Uuden mielestä ei saa auttaa.

Autatteko silti remontti yms sellaisissa asioissa?

Riitaa tästä asiasta. Kumpi siis tärkeämpi uusi vai entinen....onko se niin että sen mukaan kun tehdään on se rakkaampi?

20

139

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ei ole- varsinkaan jos yhteisiä lapsia; on lapsen etu huolehtia, auttaa tarvittaessa lapsen toista vanhempaa- ei pidä sekoittaa rakkauteen, tunne-elämään.

  • Anonyymi

   Tietenkin saa ja pitää. Ei uudilla suhteilla ole mitään sanomista ja estämistämiehen ystävien ja ex vaimon ystävyyteen. Ei pdiä olla ylimielinen ja omistava, miestä ei uudet omista vaan, pitäkööt huolta mista asiista eikä ala pakottamaan muita omaan tahtoonsa. Kummallisia perheenrikkojia, aina haastamassa riitaa kaikkien keskelle.
   Ei ole normaalia eikä valmis olemaan kenenkään kanssa jos rajottaa ja pakottaa ja estää ja määrää ketä saa nhdä ja ketä ei. Miten voi elää itsensä kanssa?

  • Anonyymi

   Minä en edes pyytäisi ex:ltä apua muuten kuin mahdollisesti yhteisten lasten juttuihin! Mutta jos yhteisiä lapsia ei ole, niin sitten en ymmärrä miksi pitäisi auttaa... Apua löytyy varmasti muualtakin esim. juuri näihin remonttihommiin.

   • Anonyymi

    Enkä minä, koska exäni ei osaa mitään, tulis vahinkoa enempi ,kun hyötyä, remontteihin on ammattilaiset, ja saahan rempoista kotitalousvähennyksen.


  • Anonyymi

   Minun ex on auttanut paljon ja vei hetken kun löysin uuden miehen pähkiä kummalta pyytää apua. Nykyisin pyydän apua vain nykyiseltä miesystävältä ja jotenkin minua häiritsee kun ex on tarjoamassa apuaan eri asioiden kanssa. Ajattelen että miltä nykyisestä miehestä tuntuu jos ex pyörii kotonani auttelemassa asioissa. Minulla talo ja siinä puuhaa, joten siksi tarvitsen välillä apua.
   Mies ei ole kuitenkaan sanonut mitään asiasta.

  • Anonyymi

   Minusta ei olisi mukavaa jos nykyinen puolisoni kävisi auttamassa exäänsä muuten kuin lasten asioissa. Joskus se ehkä käy, muttei jatkuvasti.

  • Anonyymi

   Kuuluu hyviin tapoihin auttaa rakasta exäänsä kaikessa ja jopa rahallisesti. Miksi mies muuten olisi olemassa jos ei auttaisi naisiaan. Jos uusi naineno n hänen perheensä rikkonut niin se kuuluu miehen olla exänsä tukena ja auttajana aina.

   • Anonyymi

    ei ole ex:n ja lasten yhteystietoja- ei voi auttaa:)


  • Anonyymi

   Meillä mun exä on auttanut aina joka päivä meitä. Rahaakin saa auna kun pyytää ostoksiin, Ei ole mitään syytä miksei hän auttaisi, mehän ollaan kuitenkin hänen perhe jokatapuksessa, vaikka ollaan eri teillä. Lapsilla kuuluu olla isä, eikä sitään kukaa vie pois, ellei mies itse halua hylätä lapsiaan.
   Me matkustamme yhdessä ja olemme kuin perhe, meillä on kummallikin oma koti, ja vietämme toistemme luona aikaa, mikään ei erota meitä perheestä, tullaaoleen aina

  • Anonyymi

   Tottakai pitää auttaa. Jos ihminen on ollut joskus läheinen olisi sydämetöntä olla auttamatta. Ei siihen lapset kuulu , ei ihmisiä hylätä kuin roskia.
   Eroja tehdäänkin usein ihan pelkästä itsekkyydestä ja typeryydestä.

  • Anonyymi

   Sitä ei yksikään ussi päätä ketä mies auttaa ja ketä ei. Uusiot on niin katkeriaja kateellisia kun heillä ei ole koskana ollut miestä ja nyt kun veivät perheestä
   miehen niin pitäisi unohtaa kaikki, entiset vaimot, lapset, vanhemmat, suku ja ystävät.

   Ketään ies ei enää saisi tuntea ja olla tekemisissä. Kateellista ja vallanhimoa, minä minä määrään mitä mies saa tehdä, ei edes töihin saa mennä.entiselle rakkaalle vaimolle vaikeuksia ja raha pulaa.

   Jos suttura maksaa 300 000 alkaisiksi sotkemisesta ja maksaa exän elämisen jatkossa 9 000 e kk ja lasten niin pitkööt miehen.

   Kyllä saa auttaa ja pitää, itse on sutturansa kanssa aiheuttanut

  • Anonyymi

   Ei ole mitään velvollisuutta exää kohtaan. Se mihin on nyt sitoutunut kuuluu olla huomion keskipisteenä ja tehdä sen eteen töitä jotta suhde voi hyvin, muutoin siitäkin voi tulla ex.

   • Anonyymi

    Sie meniaat etttä mies ylkää exänsä ja lapsensa eikä ole heihin istoutunut enää kun joku vie??? Höpsis, mies on velvollinen huolehtimaan lastensa elatuksesta ja auttamaan exää, onhan susta varmaan kivaa kun voit heittää lapset ja kaiken elämästäsi ja suijata uusiisn suhteisii ja tekemään uusia lapsia ja jättämään kaikenexälle. On siinä mies, jos olet mies, kyllä kaikista pitää huolehtia ei sitä noin vaan voi ihmisiä vaihtaa elämässään.


  • Anonyymi

   Katkerat perheenrikkoja naikkoset pelkää et jos mies menee exänsä luokse niin siitä alkaa uusi alku heille. Tietenkin, se on aiheellinen pelko sillä eihän he ole koskaan edes eronneet jos et naikkonen olisi mennyt ja rikkonut lapsiperhettä. Ihan oikein että sinua mies inhoaa.
   Eroja ei olisi näin paljon jos ei olisi niitä vapaita katkeria naikkosia jotka hajoittaa tahalleen toistenprheen. puisto on mieheiä täynnä sieltä löytyy vpaita, sinne siis menkää.

  • Anonyymi

   Jeps. Meillä käy , siis mi ulla ja nykyisellä vaimollani, entinen ex-vaimo siivoamassa ja pihanhoidoss.
   Me tehdään sillä aikaa kun hän siivoaa , makuuhuoneessa mukavaa "remonttia"
   Viikonloppu kun on , lapset ovat mummolassa sen aikaa, kunnes sivous ja remontointi on suoritettu.
   Lapset asuu meillä.

   • Anonyymi

    Mistäs noita ullija löytyy ,mulla olis tarve tuollaiselle Ullalle.
    Ja oikeen makuuhuoneeseenkin se Ulla tulee"siivoamaan ja hoitaa myös puutarhansa".wautsi mikä mimmi.


  • Anonyymi

   Kyllä siinä taitaa vanha suola janottaa, jos pitää auttaa. Tai toinen vaihtoehto on tietty se, että ex haluaa tuhota toisen suhteen vaikka ei haluakaan exäänsä takaisin.
   Edes tapaamisiin ei ole mitään tarvetta sen jälkeen kun lapset ovat aikuisia. Häät ja hautajaiset yms saavat riitää. Usein selitetään, että uusi on mustasukkainen, mutta usein taitaa mennä selittäjällä puurot ja vellit sekaisin, kun selittäjä on se joka antaa syytä mustasukkaisuuteen asettamalla exän aina ennen nykyistä kumppaniaan.
   Uusi kumppani taitaa joutua tyytymään kodinhoitajan rooliin.

  • Anonyymi

   VOI HYVÄNEN AIKA NÄITÄ NAIKKOSIA!!!!

   kaikkia pitää auttaa jos on tarve apuun. Miltä tuntuisi jos sinua ei autettaisi vaan viruisit jossain ilman apua????

   KATKRUUTTA, KATEELLISUUTTA !!!

   Voi hyvänen aika. Mies on velvollinen auttamaan lsensa äitiä joka asiassa. Naikkoset jos kateellisia ovat niin antaa olla. meillä ainakin mies on aina auttanut minua ja lapsia myös vielä kun on aikjusia.
   VOI HYVÄNEN AIKA KUN OLLAAN KATKERIA!!!

   • Anonyymi

    Itse olet vihainen ja katkera.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Itse olet vihainen ja katkera.

    Sinähän tuon kakeran valituksen aloitit! Sulle ei kuulu se ketä mies auttaa, pääasia että ei ainkaan sinua. Rahaa kyllä vaadit ja muita haukut mutta mitään et tekisi. Laiska!


  Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   4095
  2. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   590
   3388
  3. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   2583
  4. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   3
   2420
  5. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   138
   2053
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   108
   1853
  7. Kun mennään...

   yhdessä petiin... Otathan mut peiton alle? Hyvää yötä toivottaa sun nalle. Oot mun oma hehkulamppu, Kauniimpi kuin nätein kukkakimppu. https://you
   Ikävä
   193
   988
  8. Taitaa olla viimeinen talvi.

   Jos sähkön hinta talvella on 4-5 kertaa suurempi, kuin edellisenä talvena, niin mulla ei ole varaa lääkkeisiin, ei ruokaan, muita laskuja en voi maksa
   Pori
   84
   905
  9. Selvitetään syyt kalliiseen sähköön!

   Sähkön hinta pysyy hirmukalliina riippumatta kulutuksesta. Nytkin keskellä kesää sunnuntaina yli 30 snt/kWh. Mitä onkaan tulossa talvella? https://ww
   Maailman menoa
   238
   762
  10. Rölli, tänään aiheena psyykkiset ongelmat

   ja suhdesekoilut. Tasapainoisella ihmisellä on tunteet ja järki sopusoinnussa. Tämä johtaa siihen että, myös parisuhdeasioissa ja rakkauselämän puol
   Ikävä
   149
   715
  Aihe