Saako ex:ää auttaa?

Anonyymi

Mitä mieltä?

Erottu ja uusi kuvioissa
Uuden mielestä ei saa auttaa.

Autatteko silti remontti yms sellaisissa asioissa?

Riitaa tästä asiasta. Kumpi siis tärkeämpi uusi vai entinen....onko se niin että sen mukaan kun tehdään on se rakkaampi?

20

<50

  Vastaukset

  • ei ole- varsinkaan jos yhteisiä lapsia; on lapsen etu huolehtia, auttaa tarvittaessa lapsen toista vanhempaa- ei pidä sekoittaa rakkauteen, tunne-elämään.

  • Tietenkin saa ja pitää. Ei uudilla suhteilla ole mitään sanomista ja estämistämiehen ystävien ja ex vaimon ystävyyteen. Ei pdiä olla ylimielinen ja omistava, miestä ei uudet omista vaan, pitäkööt huolta mista asiista eikä ala pakottamaan muita omaan tahtoonsa. Kummallisia perheenrikkojia, aina haastamassa riitaa kaikkien keskelle.
   Ei ole normaalia eikä valmis olemaan kenenkään kanssa jos rajottaa ja pakottaa ja estää ja määrää ketä saa nhdä ja ketä ei. Miten voi elää itsensä kanssa?

  • Minä en edes pyytäisi ex:ltä apua muuten kuin mahdollisesti yhteisten lasten juttuihin! Mutta jos yhteisiä lapsia ei ole, niin sitten en ymmärrä miksi pitäisi auttaa... Apua löytyy varmasti muualtakin esim. juuri näihin remonttihommiin.

   • Enkä minä, koska exäni ei osaa mitään, tulis vahinkoa enempi ,kun hyötyä, remontteihin on ammattilaiset, ja saahan rempoista kotitalousvähennyksen.


  • Minun ex on auttanut paljon ja vei hetken kun löysin uuden miehen pähkiä kummalta pyytää apua. Nykyisin pyydän apua vain nykyiseltä miesystävältä ja jotenkin minua häiritsee kun ex on tarjoamassa apuaan eri asioiden kanssa. Ajattelen että miltä nykyisestä miehestä tuntuu jos ex pyörii kotonani auttelemassa asioissa. Minulla talo ja siinä puuhaa, joten siksi tarvitsen välillä apua.
   Mies ei ole kuitenkaan sanonut mitään asiasta.

  • Minusta ei olisi mukavaa jos nykyinen puolisoni kävisi auttamassa exäänsä muuten kuin lasten asioissa. Joskus se ehkä käy, muttei jatkuvasti.

  • Kuuluu hyviin tapoihin auttaa rakasta exäänsä kaikessa ja jopa rahallisesti. Miksi mies muuten olisi olemassa jos ei auttaisi naisiaan. Jos uusi naineno n hänen perheensä rikkonut niin se kuuluu miehen olla exänsä tukena ja auttajana aina.

   • ei ole ex:n ja lasten yhteystietoja- ei voi auttaa:)


  • Meillä mun exä on auttanut aina joka päivä meitä. Rahaakin saa auna kun pyytää ostoksiin, Ei ole mitään syytä miksei hän auttaisi, mehän ollaan kuitenkin hänen perhe jokatapuksessa, vaikka ollaan eri teillä. Lapsilla kuuluu olla isä, eikä sitään kukaa vie pois, ellei mies itse halua hylätä lapsiaan.
   Me matkustamme yhdessä ja olemme kuin perhe, meillä on kummallikin oma koti, ja vietämme toistemme luona aikaa, mikään ei erota meitä perheestä, tullaaoleen aina

  • Tottakai pitää auttaa. Jos ihminen on ollut joskus läheinen olisi sydämetöntä olla auttamatta. Ei siihen lapset kuulu , ei ihmisiä hylätä kuin roskia.
   Eroja tehdäänkin usein ihan pelkästä itsekkyydestä ja typeryydestä.

  • Sitä ei yksikään ussi päätä ketä mies auttaa ja ketä ei. Uusiot on niin katkeriaja kateellisia kun heillä ei ole koskana ollut miestä ja nyt kun veivät perheestä
   miehen niin pitäisi unohtaa kaikki, entiset vaimot, lapset, vanhemmat, suku ja ystävät.

   Ketään ies ei enää saisi tuntea ja olla tekemisissä. Kateellista ja vallanhimoa, minä minä määrään mitä mies saa tehdä, ei edes töihin saa mennä.entiselle rakkaalle vaimolle vaikeuksia ja raha pulaa.

   Jos suttura maksaa 300 000 alkaisiksi sotkemisesta ja maksaa exän elämisen jatkossa 9 000 e kk ja lasten niin pitkööt miehen.

   Kyllä saa auttaa ja pitää, itse on sutturansa kanssa aiheuttanut

  • Ei ole mitään velvollisuutta exää kohtaan. Se mihin on nyt sitoutunut kuuluu olla huomion keskipisteenä ja tehdä sen eteen töitä jotta suhde voi hyvin, muutoin siitäkin voi tulla ex.

   • Sie meniaat etttä mies ylkää exänsä ja lapsensa eikä ole heihin istoutunut enää kun joku vie??? Höpsis, mies on velvollinen huolehtimaan lastensa elatuksesta ja auttamaan exää, onhan susta varmaan kivaa kun voit heittää lapset ja kaiken elämästäsi ja suijata uusiisn suhteisii ja tekemään uusia lapsia ja jättämään kaikenexälle. On siinä mies, jos olet mies, kyllä kaikista pitää huolehtia ei sitä noin vaan voi ihmisiä vaihtaa elämässään.


  • Katkerat perheenrikkoja naikkoset pelkää et jos mies menee exänsä luokse niin siitä alkaa uusi alku heille. Tietenkin, se on aiheellinen pelko sillä eihän he ole koskaan edes eronneet jos et naikkonen olisi mennyt ja rikkonut lapsiperhettä. Ihan oikein että sinua mies inhoaa.
   Eroja ei olisi näin paljon jos ei olisi niitä vapaita katkeria naikkosia jotka hajoittaa tahalleen toistenprheen. puisto on mieheiä täynnä sieltä löytyy vpaita, sinne siis menkää.

  • Jeps. Meillä käy , siis mi ulla ja nykyisellä vaimollani, entinen ex-vaimo siivoamassa ja pihanhoidoss.
   Me tehdään sillä aikaa kun hän siivoaa , makuuhuoneessa mukavaa "remonttia"
   Viikonloppu kun on , lapset ovat mummolassa sen aikaa, kunnes sivous ja remontointi on suoritettu.
   Lapset asuu meillä.

   • Mistäs noita ullija löytyy ,mulla olis tarve tuollaiselle Ullalle.
    Ja oikeen makuuhuoneeseenkin se Ulla tulee"siivoamaan ja hoitaa myös puutarhansa".wautsi mikä mimmi.


  • Kyllä siinä taitaa vanha suola janottaa, jos pitää auttaa. Tai toinen vaihtoehto on tietty se, että ex haluaa tuhota toisen suhteen vaikka ei haluakaan exäänsä takaisin.
   Edes tapaamisiin ei ole mitään tarvetta sen jälkeen kun lapset ovat aikuisia. Häät ja hautajaiset yms saavat riitää. Usein selitetään, että uusi on mustasukkainen, mutta usein taitaa mennä selittäjällä puurot ja vellit sekaisin, kun selittäjä on se joka antaa syytä mustasukkaisuuteen asettamalla exän aina ennen nykyistä kumppaniaan.
   Uusi kumppani taitaa joutua tyytymään kodinhoitajan rooliin.

  • VOI HYVÄNEN AIKA NÄITÄ NAIKKOSIA!!!!

   kaikkia pitää auttaa jos on tarve apuun. Miltä tuntuisi jos sinua ei autettaisi vaan viruisit jossain ilman apua????

   KATKRUUTTA, KATEELLISUUTTA !!!

   Voi hyvänen aika. Mies on velvollinen auttamaan lsensa äitiä joka asiassa. Naikkoset jos kateellisia ovat niin antaa olla. meillä ainakin mies on aina auttanut minua ja lapsia myös vielä kun on aikjusia.
   VOI HYVÄNEN AIKA KUN OLLAAN KATKERIA!!!

   • Itse olet vihainen ja katkera.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Itse olet vihainen ja katkera.

    Sinähän tuon kakeran valituksen aloitit! Sulle ei kuulu se ketä mies auttaa, pääasia että ei ainkaan sinua. Rahaa kyllä vaadit ja muita haukut mutta mitään et tekisi. Laiska!


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Johanna raskaana! Ei pyhää päivää sentään

   Johanna Tukiainen ilmoittanut raskaus-uutisen. Saa vauvan syksyllä. 41 vuotias. https://www.seiska.fi/Uutiset/Totta-se-on-Johanna-Tukiainen-vahvistaa
   125
   11639
  2. Suomalaiset työttömät

   maatiloille töihin, onko mahdoton ajatus? Kausityöntekijöitä ei koronan takia saada Suomeen joten voidaanko suomalaisia työttömiä velvoittaa vastaanot
   Maailman menoa
   257
   1854
  3. Suomussalmi mainittu!

   Missä lie ollut talo vuokrattuna? https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/233ee1c0-6c76-4074-9a39-2b128caf667a
   Suomussalmi
   29
   842