Invamopon pysäköinti

Anonyymi

Kun vammaiselle annetaan invamopo niin kyllä kai käyttöön annetaan koulutus. Vammaisjärjestöt kai kuitenkin nämä laitteet kuitenkin rahoittaa. Invamopo oli pysäköity kaupan oven eteen tuloksi. Se oli sellainen sähkömopo. Jos tulee hätäpoistumis tilanne, olisi aika tiukat paikat. Kahden metrin päässä nurkan takana olisi turvallisempi paikka. Eikä varmasti ole huonosti liikkuva ,jos ei tarvitse apuvälinettään kaupan sisällä. Itsellä on auton ajokortti ja autokoulussa pidettiin pysäköinnistä paljon luentoa. Väärin pysäköinti voi aiheuttaa vakavan vaaran.

2

<50

  Vastaukset

  • Kyllä pysäköintiluvan tarkoitus on se, että auton saa pysäköidä maksulliseen paikkaan maksua suorittamatta ja kieltoalueelle vaaraa aiheuttamatta. Isojen ostoskeskusten lupapaikat on sijoitettu mahdollisimman helposti saataville. Mutta yksi asia kannattaa muistaa pysäköinnistä. Seinä varteen pysäköinti voi olla myös uhka. Jos auto tai mopo saa oikosulun, niin voi tulla miljoonavahinko, mitä liikennevahinko ei korvaa.

   Itsellä oma lupa vanheni enkä ole sitä uusinut koska ei ole varaa autoon.

  • Hei,,mist sait päähäsi , että vammaisjärjestöt rahoittaa nämä mopot???
   Itselläni on sähkömopo ollut 6vuotta,,ja olen saanut sen kaupungin apuavälinelainaamosta..Suositukset moposta meni ensin keskussairaalan yksikköön ja kriteerit täyttyi ..joten sain mopon.Mopolla käyn kaupoissa asioilla sisällä,,kaikkiin kauppoihin ei toki pääse edes . on ahdasta ja kynnykset sellaset et menemättä jää. että sellasta..

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   147
   5444
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   179
   4647
  3. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   246
   2779
  4. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   2758
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   19
   2728