Miten telepatiaa käytetään?

Anonyymi

Tämä voi olla tyhmä kysymys, mutta tilanne on sellainen että olen valmis kokeilemaan yhtä jos toistakin konstia. Pitäisi saada eräälle henkilölle viesti perille, mutta en pysty lähettämään sitä millään normaalilla tavalla. Pystyisinkö lähettämään sen telepatian avulla ja miten se onnistuisi? Kyse on melko yksinkertaisesta tiedotteesta, jonka voisi ilmaista yhdellä lauseella, ei mistään monimutkaisesta ja vaikeasti selitettävästä.

4

266

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Synteettistä telepatiaa käyttävät ainoastaan tietyt agentuurit, mahdollisesti myös sotilastiedustelupalvelut, joten ne eivät yleensä ole kansalaisten käytettävissä. Langattomien terroristien käyttäminä kyseistä tekniikkaa käytettäneen valikoituneiden kansalaisten kiusaamiseen.
   Toisin sanoen joutunet odottamaan facebookin tmv. firman "mindlink"-päivitystä, jos sellaista sallitaan siviilikäyttöön edes koskaan julkaistavan.
   Itse luulen synteettisen telepatian jäävän mahtavien tahojen huviksi tavallisen kasalaisen kustannuksella.
   Mielessä ei ole palomuuria.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mieti henkilö pääsi sisällä mahdollismman tarkasti. Meditoi, tai muuten vain hiljennä itsesi transsimaiseen tilaan. Sano mielessäsi henkilön nimi viisi kertaa. Tämän jälkeen toista yksinkertainen lauseesi viisi kertaa. Visualisoi maailma, jossa kyseinen henkilö on kuullut viestisi, mieti hetki mitä tunteita tällainen onnistuminen tuo ja jätä kyseinen tunnetila itsellesi kun avaat silmäsi.

   Tehostaa tätä voit esimerkiksi Chakrojen avulla. Tuolloin muutoin sama homma, mutta ennen kuin aloitat viestin, kuvittele henkilön yläpuolelle violetti valo. Visualisoi henkilöä violetti valo pään yläpuolella hetken aikaa ja toista viesti viisi kertaa. Tämän jälkeen voit vielä visualisoida maailman, jossa henkilö kuuli sanasi Chakran avulla ja jättää siitä visualisoinnista tulevan tunnetilan.

  • Anonyymi

   Jos ei ole tätä taitoa, ei toimi.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   454
   2350
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   130
   1280
  3. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1092
  4. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   265
   1080
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   134
   1012
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   45
   952
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   46
   851
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   832
  Aihe