Montepulciano

Anonyymi

Kerätään tähän ketjuun kokemuksia ja näkemyksiä Montepulcianosta.

Montepulciano on jyrkän mäen päällä oleva kukkulakaupunki Sienan maakunnassa Toscanassa. Kaupunki on tutustumisen arvoinen, mutta nähty melko pian. Missään muualla en ole nähnyt vielä yhtä jyrkkiä kujia, vain pääkadun ollessa vuoren päällä.

Keskustassa oli heinäkuussa vain turisteja. Kaupunkia fiksumpi vaihtoehto majoituspaikaksi on joku lähistön Agriturismoista.

Kaupunkiin tulijoille on järjestetty hyvin parkkialueita. Jos sattuu saamaan paikan, niin pieni P7 on tulijalle paras vaihtoehto.

3

<50

  Vastaukset

  • Kannattaa tutustua myös tämän alueen viineihin eri viinitiloilla.

  • Vuokra-auton navigaattori löysi nuo parkkipaikat ja saimme paikan tuolta P7:lta, joka joka on melko ylhäällä rinteellä.

  • Hyväksi havaittu, laadukas agriturismo Montepulcianossa on Podere La Rocca. Paikan oma ravintola on auki vain joinakin päivinä, se kannattaa selvittää etukäteen.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Nyt on tulikuuma rantabeibe! Salkkarit-kaunotar Johanna Puhakka julkaisi sensuellin uimapukukuvan – yksi asia tosin puuttuu!
  • Vau, Sara Sieppi osti ensimmäisen omistusasuntonsa! Somepäivitys taisi paljastaa ökyluokan yksityiskohdan Saran uudesta kodista - katso kuva!
  • Ismo Leikolalta yllätysilmoitus: Palaa vaimonsa kanssa Yhdysvalloista Suomeen! &quot;Meininki täällä tuntuu olevan tulenarkaa&quot;

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   71
   5047
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   70
   2650
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2031
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1386
  5. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   50
   1206