Aihe

Joko kohta tulee lisätietoa niistä luontaisista

Anonyymi

syövän parantavista hoitomuodoista? siitähän on jo muutama vuosi kun joku tolvana ilmoitti että sellaisia on olemassa.

51

96

  Vastaukset

  • Minä olen tuo Tolvana ja sanon edelleen, että
   Syöpä paranee syömällä.

   Syöpä terkkuja Juntin Cakka

  • Missä se lisätieto asiasta oikein viipyy? Eikai vaan lääkeyhtiöiden agentit ole estäneet tiedon levittämistä.

   • No ihan varmasti on, mutta onneksi se tieto leviää silti. Rupeehan tutkimaan asiaa :)


  • Ayerveda hoito
   Sooda hoito
   Urea hoito
   Valohoito
   Shamaanihoito
   Brasilialainen banaanihoito
   Intialainen semen hoito
   jne.....
   Tutki asioita pölvästi, ennen kuin kirjoitat palstalle älyttömyyksiäsi.
   Terveisin tutkija professori

  • Jospa lopetettaisiin syövän levittäminen? Pakkorokotteista luopuminen olisi parasta mahdollista syövän ennaltaehkäisyä. Luuletko että terveydenhoidossa menisi läpi. Kuopiossa voisi tehdä tiukempaa kuin muualla. Siellä nimittäin on perinteitä ja niitä on vaalittu. Fluoriakin tyrkättiin vuosikymmeniksi juomaveteen tieteen nimissä ja hyvinhän tuo meni, estämään ei kyennyt kukaan. Onneksi sentään muualla kyettiin.

  • Lisätietoa on saatavilla netissä vaikka kuinka paljon.
   Guugleta: luontaiset syöpähoidot ja ala opiskella niitä.
   Luontaisia syöpähoitoja on sivukaupalla .
   Vai etkö osaa guuglettaa?

   Terkkuja guuglettaja

   • Mistä "guuglettaja" voi olla varma, että hänen löytämänsä lähteet ovat luotettavia? Ketjun aloittaja esitti kysymyksen palstan vaihtoehtohoitajille, joilta odotetaan vastausta yhä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mistä "guuglettaja" voi olla varma, että hänen löytämänsä lähteet ovat luotettavia? Ketjun aloittaja esitti kysymyksen palstan vaihtoehtohoitajille, joilta odotetaan vastausta yhä.

    Mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma ja tämä pätee kaikkeen. Lääketieteen historiaa guuglettamalla selvennee nopeimmiten.


  • UUH!!! me kristallit tiedetään että sellaisia on olemassa.

  • Syövän tukihoitona ketogeenin ruokavalio, aiheesta löytyy runsaasti tutkimustakin. PubMed

  • Katso netistä:
   Syövän parannus ruokavaliolla.

   • Löytyykö netistä myös tilasto kuinka moni on todistettavasti parantunut?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Löytyykö netistä myös tilasto kuinka moni on todistettavasti parantunut?

    Varmasti jotain tilastojakin, mutta enemmän kokemuksia.


  • Pian jokainen sairastaa jonkunsorttista syöpää. Suurin harppauksin lääketiede näyttää edistyvän. Lasten leukemian syitä pohtiessa rokotteet eliminoidaan jo lähtölaskennassa. Rokotteet ovat tabu. Leukemian syyt tulee hakea muualta.

   Syövän syiden pohtiminen loukkaa lääketiedettä ja sen asiantuntijoita, eikä taloudellisesti olisi mielekästä, kun taas syöpähoidoista terveydenhoidossa on mahdollista hyötyä monin tavoin.

   Nykyisen terveydenhoidon kritisoiminen ei käy. Lastensairaalan korkea asiantuntemus tulkitseekin epäkohtiin puuttumisen tunteista kumpuavaksi.

   Mikäli syöpäsairauksien kasvulle tahdotaan panna piste, katseiden on käännyttävä rokotteisiin. Niistä on rohjettava puhua, vaikka kuinka tunteisiin menisi ja sattuisi. Tätä menoa joka tapauksessa sattumaan tulee ja paljon enemmän.

   Entä jos lapset eivät enää sairastuisikaan leukemiaan. Kuinka siinä kävisi, noille tunteille?

  • Laillistakaa kannabis.

   • Miksi?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi?

    Siksi!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi?

    Siinäkin on parantumista edistäviä ainesosia. Etupäässä CBD, jolla on paljon lääkinnällisiä ominaisuuksia, mutta ei päihdytä. Voi käyttää moniin vaivoihin. En tiedä hakiko alkuperäinen viestin kirjoittaja tätä, mutta ehkä tämä avasi yhden näkökulman.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siinäkin on parantumista edistäviä ainesosia. Etupäässä CBD, jolla on paljon lääkinnällisiä ominaisuuksia, mutta ei päihdytä. Voi käyttää moniin vaivoihin. En tiedä hakiko alkuperäinen viestin kirjoittaja tätä, mutta ehkä tämä avasi yhden näkökulman.

    Ainiin mutta siis tämä CBD on jo laillista! No, kylläpä ne lääkelajikkeet saisi laillistua ihan normitavaraksi.


  • Psyykkisiin ongelmiin pitäisi saada apua ajoissa ennenkuin ihminen ajautuu uskomaan ihan mitä tahansa.

  • Varmaan kohta saamme linkkejä missä kaikkialla ihmisiä on parantunut näillä mullistavilla luontaishoidoilla.

   • Hyvää parantavaa tietoo pukkaa luontaishoidoista yrteistä ihan tulvan lailla.
    Lue ja viisastu!
    Ja sitten kokeile ja parane traumastasi!


  • Kumma kun ei löydy mitään tietoa asiasta, voisiko kristallipuolue niminen rokotevastainen lahko selventää asiaa?

   • Olet ilmeisesti vain 18!


   • Miten on mahdollista, että et löydä tietoa? Näitähän tulee jo ihan valtamediassakin vastaan, saatika sitten netissä muuten ja vaikka fb-ryhmissäkin jos vähän selvittää. Vähän pitemmälle selvittämällä voit myös hankkiutua jonkun puheille, jolla on omakohtaista kokemusta asioista. Mitä ihmettä!


  • Kysyjän ID=10T

  • Onhan niitä ollut iät ja ajat. Ootko perehtynyt asiaan yhtään? Näistä on kirjoitettu kirjojakin, ihan suomessakin esim Karita Aaltonen (Uskalla parantua -kirja) parani uusiutuneesta 4.asteen syövästä, joka on lääketieteen mukaan parantumaton. Paranemisen avain -menetelmä, erilaiset ruokavaliot, luontaistuotteet, esim. koivuntuhka, pakurikääpä ja havupuu-uutejuoma, lukemattomat menetelmät ja keinot.

  • Täähän alkaa nykypäivänä olemaan sama kuin joku väittäis maata lättänäksi, ettei muka olis parannuskeinoja :D Tosin oon oikeasti joskus sellaiseenkin törmännyt, joka näin väitti.

   • " :D Tosin oon oikeasti joskus sellaiseenkin törmännyt, "

    TAISIT KATSOA PEILIIN!

    t. :D - :D - :D


  • Älkää uskoko näihin syövän höpö-hoitoihin. Tuoni korjaa varmasti näiden huuhaa-hoitojen seurauksena. Ja mikä ihmeen kampanja täällä jkatkuu rokotuksista. Olen ottanut aina rokotukset ja otan. Täällä ei ole asiantuntemusta rokotteiden vaarallisuudesta kertomaan ja arvostelemaan niitä. Nyt odotan infuluenssan kausirokotetta.

   • Millä perusteella ne on huuhaahoitoja sun mielestä?


  • Hörhöillä on varmasti jo uusia kuvitelmia luontaishoidoista.

   • Meillä skeptikoilla on hyvät ja virallisesti parantavat hoidot.
    Pyrkikää samaan.

    t. Toivio Läng


  • British Medical Journalin (BMJ) Clinical Evidence verkkojulkaisussa lehden asettama tutkijaryhmä arvioi kaikkiaan 2500 erilaista lääketieteellistä hoitoa ja niistä olemassaolevaa tutkimusnäyttöä. RCT-tason (satunnaistettu kaksoissokkotutkimus) vankka näyttö katsottiin selkeäksi osoitukseksi siitä, että hoidolla on muutakin kuin lumevaikutus.
   BMJ:n tutkijaryhmän mukaan vain 13%:lla hoidoista on vankka tieteellinen näyttö niiden toimivuudesta, 23 % :lla hoidoista on todennäköisesti hyödyllisiä vaikutuksia, 8 %:lla hoidoista haitan ja hyödyn suhde on epävarma, 6 % hoidoista ei ole todennäköisesti hyödyllisiä, 4 % hoidoista on todennäköisesti tehottomia ja jopa haitallisia, mutta suurimman ryhmän 46 % muodostivat hoidot, joiden tehokkuudesta ei ole mitään varmaa tietoa.

   Tutkijaryhmän myöntää, että hoitojen jaotteleminen eri kategorioihin on erittäin vaikeaa vaikka käytettävissä on eri alojen asiantuntijoita, vertaisarvioitsijoita ja huippututkijoita. Hoitojen ryhmittely eri kategorioihin sisältää aina jossain määrin subjektiivista arviointia ja kiistanalaisia tulkintoja. Joka tapauksessa oheinen jaottelu kertoo tiedeyhteisölle sen, että paljon on vielä tutkittavaa ja useimmat päätökset hoidoista tehdään lääkärin henkilökohtaisten tietojen, taitojen ja asenteiden perusteella, myös potilaan ja lääkärin onnistunut vuorovaikutus on tärkeää.

   Kirjallisuusviitteet
   http://clinicalevidence.bmj.com/ceweb/about/knowledge.jsp"

   P.S. Kannattaa tutustua magneettimedian sivuihin! Sieltä saa kunnolliset ilmaiset ohjeet kaikkien tautien hoitoihin ja paranee varmasti.

  • Ei kun kd-lahkossa se on tuo rokotevastaisuudella tällä kertaa hihhuloiva. Ei se ole ainoastaan seurannut vaan torbetoinut tätäkin palstaa.
   Myös alkoholi palstalla se provoilee. On muuten S24 pahin provoilija.

   Toivo Likööri

  • Janita Lukkarinen taatusti on saanut virallista hoitoa syöpäsairauteensa, josta hän hyvin avoimesti on myös julkisuudessa kertonut.

   Mikäli hän olisi saanut lääketieteen ulkopuolista hoitoa ja tulos olisi ollut sama kuin nyt, median ryöpytykselle ei olisi ollut rajoja. Puoskarilakia olisivat vaatineet yhtä lailla poliitikot kuin lääketieteen edustajatkin. Nyt kukaan ei vaadi.

   Palstalaisille vastatessaan skeptikot käyttävät heistä nimitystä hörhö tai hihhuli. Heidän mielestään kaikki lääketieteen ulkopuolinen hoito johtaa virallisen terveydenhoidon lisäkustannuksiin ja siksi puoskarilakia tulisi kiirehtiä, jotta etenkin syöpähoitojen tuloksettomuus ja tehottomuus näin saataisiin estettyä.

   Pian jokainen sairastaa syöpää. Hörhö- ja hihhulinimittelyt eivät ole vähentäneet terveydenhoidon kustannuksia, vaikka tätä taukoamatta on julistettu kaikissa medioissa. Sairaudet kun eivät synny tyhjästä. Niihin löytyy myös oikea syy ja tähän syyhyn seurausten sijaan pitäisi jo kiireesti paneutua.

   Se että länsimainen lääketiede kirurgiansa avulla saa autetuksi tapaturmapotilaita ei riitä. Terveydenhoitoa on ymmärrettävä myös paljon laajemmin. Perusteista on lähdettävä ja ne perusteet löytyvät rokotteista.

   Syöpä on vakavaa, mutta niin on mielenterveyden menettäminenkin. Skeptikkojen häiriköinti palstalla nimittelemällä ihmisiä alentavasti kertoo nimenomaan tasapainottomasta mielestä. Rokotteet vaikuttavat immuunipuolustukseen ja ns matala-asteinen tulehdus myös aivokemiaan. Seuraukset syntyvät pikkuhiljaa ja kontrollin menettäminen käytöksessä on juuri tätä, tulosta erittäin syvälle ja pitkään vaikuttaneesta lääkeaineesta.

   Tiede on ihmisten aikaansaamaa, muuttamaa ja lopettamaa. Virheellinen käytäntö on mahdollista päättää ja näin säästää ihmishenkiä. Aina ei tarvitse syyttää muita ja keksiä heille ala-arvoisia nimityksiä. Syyn voi ottaa myös omalle kontolle aivan kuten Irankin hiljattain teki. Se mikä poliittisesti on mahdollista, käy yhtä hyvin lääketieteessäkin.

   Asennetta voi muuttaa, aina. Vain aloite tarvitaan ja maailma muuttuu. Ainakin hetkeksi. Parempi kuitenkin ennemmin kuin että on jo liian myöhäistä.

   • > Heidän mielestään kaikki lääketieteen ulkopuolinen hoito johtaa virallisen terveydenhoidon lisäkustannuksiin ja siksi puoskarilakia tulisi kiirehtiä, jotta etenkin syöpähoitojen tuloksettomuus ja tehottomuus näin saataisiin estettyä.

    Millä perustelet tuon niputtamisen että kaikki lääketieteen ulkopuolinen hoito jne.? Täällä on vastustettu lähinnä homeopatiaa ja hopeavettä ja debunkattu erilaisia tököttejä, joista ei todistettavasti ole apua + kritisoitu erilaisia huuhaa-laitteita, joiden toiminnan perustelut ovat silkkaa tuubaa.

    > Tiede on ihmisten aikaansaamaa, muuttamaa ja lopettamaa.

    Lopettamaa? Lisää tuubaa. Tiede on menetelmä ja tieteellisten tutkimusten tulokset muuttuvat, koska informaatio lisääntyy tutkimuksia tehtäessä ja tuloksia saataessa.

    > Vain aloite tarvitaan ja maailma muuttuu.

    Aloitetaan vaikka oppimattomuuden ihannoinnin lopettamisesta.

    PAP/HKL/VVT/NPS


   • Anonyymi kirjoitti:

    > Heidän mielestään kaikki lääketieteen ulkopuolinen hoito johtaa virallisen terveydenhoidon lisäkustannuksiin ja siksi puoskarilakia tulisi kiirehtiä, jotta etenkin syöpähoitojen tuloksettomuus ja tehottomuus näin saataisiin estettyä.

    Millä perustelet tuon niputtamisen että kaikki lääketieteen ulkopuolinen hoito jne.? Täällä on vastustettu lähinnä homeopatiaa ja hopeavettä ja debunkattu erilaisia tököttejä, joista ei todistettavasti ole apua + kritisoitu erilaisia huuhaa-laitteita, joiden toiminnan perustelut ovat silkkaa tuubaa.

    > Tiede on ihmisten aikaansaamaa, muuttamaa ja lopettamaa.

    Lopettamaa? Lisää tuubaa. Tiede on menetelmä ja tieteellisten tutkimusten tulokset muuttuvat, koska informaatio lisääntyy tutkimuksia tehtäessä ja tuloksia saataessa.

    > Vain aloite tarvitaan ja maailma muuttuu.

    Aloitetaan vaikka oppimattomuuden ihannoinnin lopettamisesta.

    PAP/HKL/VVT/NPS

    Tässä sinulle se kaipaamasi: ALOITE!
    Ole hyvä vaan,


   • Anonyymi kirjoitti:

    > Heidän mielestään kaikki lääketieteen ulkopuolinen hoito johtaa virallisen terveydenhoidon lisäkustannuksiin ja siksi puoskarilakia tulisi kiirehtiä, jotta etenkin syöpähoitojen tuloksettomuus ja tehottomuus näin saataisiin estettyä.

    Millä perustelet tuon niputtamisen että kaikki lääketieteen ulkopuolinen hoito jne.? Täällä on vastustettu lähinnä homeopatiaa ja hopeavettä ja debunkattu erilaisia tököttejä, joista ei todistettavasti ole apua + kritisoitu erilaisia huuhaa-laitteita, joiden toiminnan perustelut ovat silkkaa tuubaa.

    > Tiede on ihmisten aikaansaamaa, muuttamaa ja lopettamaa.

    Lopettamaa? Lisää tuubaa. Tiede on menetelmä ja tieteellisten tutkimusten tulokset muuttuvat, koska informaatio lisääntyy tutkimuksia tehtäessä ja tuloksia saataessa.

    > Vain aloite tarvitaan ja maailma muuttuu.

    Aloitetaan vaikka oppimattomuuden ihannoinnin lopettamisesta.

    PAP/HKL/VVT/NPS

    Tässä sinulle se kaipaamasi: ALOITE!
    Ole hyvä vaan,


  • Dataa pukkaa!
   Dataa pukkaa!
   Dataa pukkaa oikein hitosti!

  • Nämä samat luontaisista syöpähoidoista huutelevat typerykset istuvat varmastikin enkeliterapiassa ja leikkivät intuitiivista parantajaa.

   • Joo , ne kaikki istuu tuolla eduskuntalolla!
    Eiku kansanedustajaa!


  • Uusi upea kirja on valmisteilla ja se tulee kohta myyntiin!
   PARANNA SYÖPÄSI UUDELLA RUOKAVALIOLLA!

  • Katso sivustoa ; Homeopatia parantaa!
   Niin alat ymmärtää asioita parantumisesta.

  • Mitä jos c-vitamiini onkin vastaus kaikkeen?
   https://www.youtube.com/watch?v=C2orjgvW2tY&t=23s

   Videossa mies on tehohoidossa sikainfluenssan takia ja lääkärit haluaa vetää piuhat irti kun mikään ei auta. Omaiset vaatimalla vaativat että lääkärit tiputtaa c-vitamiinia suoraan suoneen. Kas kummaa. Mies toipuu, mutta lääkärin mielestä c-vitamiinilla ei ole asian kanssa mitään tekemistä.

  • Mitä jos c-vitamiini onkin vastaus kaikkeen?
   https://www.youtube.com/watch?v=C2orjgvW2tY&t=23s

   Videossa mies on tehohoidossa sikainfluenssan takia ja lääkärit haluaa vetää piuhat irti kun mikään ei auta. Omaiset vaatimalla vaativat että lääkärit tiputtaa c-vitamiinia suoraan suoneen. Kas kummaa. Mies toipuu, mutta lääkärin mielestä c-vitamiinilla ei ole asian kanssa mitään tekemistä.

  • Mitä jos c-vitamiini onkin vastaus kaikkeen?
   https://www.youtube.com/watch?v=C2orjgvW2tY&t=23s

   Videossa mies on tehohoidossa sikainfluenssan takia ja lääkärit haluaa vetää piuhat irti kun mikään ei auta. Omaiset vaatimalla vaativat että lääkärit tiputtaa c-vitamiinia suoraan suoneen. Kas kummaa. Mies toipuu, mutta lääkärin mielestä c-vitamiinilla ei ole asian kanssa mitään tekemistä.

  • Mitä jos c-vitamiini onkin vastaus kaikkeen?
   https://www.youtube.com/watch?v=C2orjgvW2tY&t=23s

   Videossa mies on tehohoidossa sikainfluenssan takia ja lääkärit haluaa vetää piuhat irti kun mikään ei auta. Omaiset vaatimalla vaativat että lääkärit tiputtaa c-vitamiinia suoraan suoneen. Kas kummaa. Mies toipuu, mutta lääkärin mielestä c-vitamiinilla ei ole asian kanssa mitään tekemistä.

  Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   85
   7163
  2. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   6850
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   271
   4206
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   84
   3014