Miten saa vaihdettua sims4 ikää

Anonyymi

Kun latasin sims4 ja yritin mennä lataamaan galleriasta simiä, mutta siinä luki kirjasto. Myöhemmin minulle selvisi että en voi käyttää galleriaa koska olen alle15 pelin mielestä vaikka olen jo 15 niin saako jostain vaihdettua ikää vai voiko sitä. Auttakaa ja pelaan sit pleikalla

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En voi auttaa, mutta vastaan kuitenkin siinä toivossa että vastauksesta kukaties olisi jotakin vähäistä apua.

   Varoitus: En pelaa Sims 4_ää konsolilla, vaan PC:llä. En siis tiedä pleikkari-TS4:n galleriaan tai kirjastoon pääsystä yhtään mitään. Luen vain netistä juttuja ja joko ymmärrän mitä niissä tarkoitetaan tai sitten en.

   1) Sims 4:n PEGI on 12 - eli sitä sopisi sen mukaan 12 vuotiaan tai sitä vanhemman pelata.
   2) Mikäli vähänkään ymmärsin ulkomaisia peli- ja ongelmanratkaisusivustoja jolla ikäraja-asioita oli ruodittu, peliä ei rajoita niinkään pelin ikäraja-asetus kuin Originin todella idiottimainen ja epäreilu ominaisuus, eli pelitilin ikärajoitus.
   3) Kotimaasta en tiedä, mutta ulkomailla oli rajoitusta kierretty sekä vanhempien toimesta että nuorten pelaajien omin neuvoin.
   Elleivät vanhemmat halunneet laatia uutta pelitiliä, jossa selkeästi valehdeltiin pelaajan ikä todellista vanhemmaksi (18 v tai yli) sen tekivät pelaajat ja elleivät saaneet vanhempaansa kuittaamaan lapsensa ikää todellista korkeammaksi, he väärensivät "kuittauksen", jota Origin ei kyennyt tarkistamaan.
   5) Minun ei pitäisi neuvoa ketään menettelemään väärin. En siis neuvo ketään menettelemään väärin, vaan ainoastaan kerron että väärin voi tehdä.
   Minun tulisi ottaa yhteyttä EA-tukeen, Originiin ym. ja pyytää asioista vastaavia tahoja sekä ilmoittamaan pelien ostajille jokaisen pelin kohdalla erikseen minkä ikäisen pelaajan pelitilillä sitä voi pelata, että pyytää heitä korjaamaan asia kiireen vilkkaa asialliseksi ja kuluttajia paremmin palvelevaksi.
   6) En tee mitä kohdan 5 perusteella olisi aiheellista tehdä, koska en hetkeäkään usko että EA, joka on tunnetusti p-mäinen yritys tai Origin, joka on ikävä myynti- ja vakoiluohjelma, mitenkään reagoisivat reklamaatioihini tai toivomuksiini. Eivät ole reagoineet ennenkään, eivätkä edes vastanneet lukuisten muidenkaan pelaajien esityksiin.

   HUOM: Saatan olla täysin väärässä. Olen vain ymmärtänyt koko jutun väärin. Kukaties EA onkin oikein mukava yritys ja Origin parhaita ja mukavimpia mahdollisia myynti ja apuohjelmia ikinä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjä lopettanut rajalle ihmisten tuomisen, Suomi sulkemassa silti rajansa

   Venäjä on lopettanut toistaiseksi "turvapaikanhakijoiden" kuskaamisen Raja Joosepin avonaiselle Itärajan asemalle. Syynä
   Maailman menoa
   188
   2084
  2. Fatima Diarra Suomen pakolaiskiintiö nostettava moninkertaiseksi

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010021408.html Hallitus on laskemassa Suomen pakolaiskiintiön 500 pakolaiseen vuod
   Maailman menoa
   178
   1334
  3. Onko tämä yksipuolista?

   Haluaisin laittaa sulle viestiä, kysyä kuulumisia. Haluaisin tietää miten voit, onko kaikki hyvin. Kaipaan sua, en tiedä
   Ikävä
   63
   1088
  4. Mistä et pidä kaivattusi ulkonäössä

   Tai luonteessa ?
   Ikävä
   70
   1083
  5. Persu jakoi tekoälyn tekemiä deepfakekuvia mustamaalatakseen SPR:ää

   Ei näe asiassa ongelmaa https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/224e6737-010d-42ce-9ac0-cd08a8309f06
   Maailman menoa
   159
   991
  6. Hän, kaivattuni

   varmaan luulee, että unohdin, jatkoin elämääni, päästin irti. Vaikka ajattelen häntä edelleen koko ajan. Näin se vaan me
   Ikävä
   50
   865
  7. Kaverini kaipaa

   Sun kosketusta, kovasti...! :D
   Ikävä
   101
   815
  8. Amnesty nillittää rajojen sulusta

   Amnesty väittää, että missään ei ole näytetty toteen sitä, että noista itärajalta tulleista turvapaikanhakijoista olisi
   Maailman menoa
   140
   805
  9. Onko kaivattusi

   seksikäs? Miten on?
   Ikävä
   45
   800
  10. Muistatko? Selviytyjät Teemu Roivainen on Saara Aallon ex-mies - Nyt kumpikin naisen kanssa - Kuvat!

   Kääk-juoru! Teemu Roivainen ja Saara Aalto tapasivat lukiossa ja seurustelivat vuosia. Nyt kumpikin on vakiintuneessa pa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   734
  Aihe