MP-kokoontumisajojen pääsymaksuilla rahastaminen.

Anonyymi

Kokoontumisajojen hinnat ovat suunnilleen kaksinkertaistuneet lähivuosien aikana ja alkavat olla jo monessa paikassa 50 euron luokkaa eli, jo turhan korkealla. Hinnasta huolimatta esimerkiksi Yyteri meetingissä ei sillä hinnalla saa edes lämmintä ateriaa, pelkät aamupalat. Onko yyteri liian kallis paikka järjestää kokoontumisajo vai onko järjestävästä seurasta tullut ahne (sama koskee montaa muutakin kokoontumisajoa).

Vanhanajan kokoontumiset palveluineen ( aamupalat ja lämpimät ateriat, telttapaikka, sauna ja musiikki) kohtuullisella hinnalla takaisin, noin 30 eur / motoristi olisi kohtuullista.

Nykyinen hintataso tuntuu rahastamiselta.

6

76

  Vastaukset

  • No mutta jos noilla isommilla maksuilla saa luxuselämään tottunut väki sitä mitä on tullut hakemaan.

   Monessa lajissa esim Caravaanarit ynnä muut, tie on vienyt kohti palveluja ja näyttävyyttä josta ollaan kyllä valmiita maksamaan... Eli taitaa olla laajempi trendi kyseessä.

   Mutta mikään ei estä laittamasta kunnon Old-School miittiä pystyyn jossa talkoo meiningillä kokoonnutaan hyvässä hengessä.

  • Kannattaa "äänestää" jaloillaan kuten itsekin olen tehnyt kun aletaan periä jo rompemarkkinoillekin sisäänpääsymaksua asiakkailta että lähtevät tuhlaamaan. Silkkaa ahneutta ja rahankeruuta jossa kaikki asiakkaat on laitettu maksumieheksi .

  • Kierrän kaukaa nykyisin kaikki kokoontumisajot, ryypätä voin edullisemmin vaikka kotonani.

  • miksi osallistua hd hotelli ralliin .vaikka suomesta löytyy vielä kunnon pyöräralleja esim, poronpurijaiset. se oikea telttaralli.

  • Ei moisiin "äijäjuhliin" viitti maksamaan , ennen menee kts. muijia ihan oikeisiin baareihin !

  • Siellähän oon niitä oikeit, muijia. Jotka ei valita,Jostain kaikesta turhanpäiväisestä
   esim maikkarin ohjelmista. Ei muuta kuin Poronpurijaisiin ja panemaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   203
   3879
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   116
   2403
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   111
   1023
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   30
   586