Mikä on Enigma Gun?

Anonyymi

Humppa tuli vastaan YouTubessa. Löytyi mp3-versiona jopa remix-palvelusta. Neriakx remiksannut. Oliko tuo peli vai demo?

3

<50

  Vastaukset

  • Ei ole kumpikaan, vaan musa on yhden ryhmän cracktrosta peräisin. Ne ovat näitä pieniä introja, joita laitetaan murrettujen pelien alkuun. Tämä musa löytyy mm. Fire & Ice-pelin A500-versiosta:
   https://m.youtube.com/watch?v=QZpp0difhDk

   • Hyvä bongaus. Nuohan oli monesti saundeiltaan C64-tyyppisiä, vaikkei Amiga itsessään enää SID-sikerrystä puhtaine aaltomuotoineen soittanut.

    Pieneen tilaan mahtuivat kyllä.

    4-Mat teki vähän vastaavia modeja. Tämä nyt ei ihan sellainen, mutta vähän sinne päin. https://www.youtube.com/watch?v=2_pm1LJCbeQ


   • Tilaa oli usein aika rajoitetusti kun piti änkeä cracktro samalle korpulle jossa peli oli. Nuo C64-tyyliset musiikit eivät vieneet paljoakaan tilaa, sai ängettyä vaikka muutamaan kilotavuun koko kappale, kuten C64:lla.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   741
   16876
  2. Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vi
   Maailman menoa
   163
   3347
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   129
   3231
  4. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   138
   2543
  5. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   2489