Tarvitaanko me Viitasaaren taajama-alueelle häiriköiviä rekkajuhlia?

Anonyymi

Kuuluuko ihmisten nukkua korvatulpat korvissa kolmen kilometrin säteellä taajamasta, jotta rekkamiehet saavat pitää alkoholin huuruisia jumputijumputi juhliaan? Kaupungin järjestyssäännöt tuskin sallii poikeusta tietyn ammattikunnan epäasialliselle käyttäytymiselle. Eikö esim. Muikunlahden lentokenttä olisi parempi paikka mellastaa yöaikaan?

24

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Muikunlahden kentällähän olisi hyvä paikka esitellä raskaita ajoneuvoja ym. kalustoa. Kaljan kanssa läträäminen ei valtaosan väestön mielestä taida sopia muutoinkaan keskustan alueelle. Lapset saa huonoa esimerkkiä kyseisestä porukasta ja kaupunkimme imago kärsii.

    • Anonyymi

      Höpö höpö, kerran vuodessa kun on joku tapahtuma, niin yhden yön metelin kyllä kestää. Kannattaa tulla joukkoon kaikki jotka voivat. Hauskaa oli. Pitkä pimeä talvi edessä, sit kyllä saa nukkua karhun talviunta. Ja valittaa kun on niin tylsää ja mitään ei tapahdu. Kyläkin näyttää aivan kuolleelta jne jne.....

    • Anonyymi

      Alkoholi ei miun, kummemmin kuin monen muunkaan mielestä kuulu tällaisiin kekkereihin jossa ollaan tekemisissä moottoriajoneuvojen kaa. Lapset ihan kauhisteli nuorten miesten tolkutonta kaljanjuontia, epäasiallista kielenkäyttöä ja sitä miten ylipainoisia autonkuljettajat ovat. Minusta moottoriajoneuvot ja alkoholi ei sovi samoihin juhliin. Terveyttäkin voisi hoitaa harrastamalla liikuntaa ja kiinnittämällä huomiota mitä me syödään ja juodaan.

      • Anonyymi

        Hyvin kirjoitit! Sammaa mieltä oon.


      • Anonyymi

        Entäs terveysalan ylipainoiset ammattilaiset?


    • Anonyymi

      Uskomaton sensuurin taso kun mikään ei pääse läpi vaikka asiallisesti kommentoi

    • Anonyymi

      Vts. kaupunki :), AHHHAAA AHHHAAA AHHHAAA AHHHAAA AHHHAAA AHHHAAA AHHHAAA AHHHAAA AHHHAAA AHHHAAA AHHHAAA AHHHAAA.

    • Anonyymi

      Kannattaa muistaa että Viitasaarella on lukuisia kuljetusliikkeitä jotka työllistävät ja tuovat verotuloja kaupunkiin. Jos yksi päiv vuodessa he esittelevät työkalujaan, aika ahdasmielinen pitää olla jos siitä närkästyy. Voisin aika huonolla matematiikankin taidolla sanoa että jos kaikki kuljetusliikkeet siirretään pois Viitasaarelta, työttömyys hyppää hurjiin lukemiin puhumattakaan verotulojen menetyksestä Jäävät ihmiset maksaa takuulla paljon enemmän tuloveroa siitä edespäin. Joten minun puolesta voi festivaalit olla paikallaan. Ja kävin katsomassakin, oli siellä nähtvää paljon mitä ei muulloin ole. Loppulaneettina, jos yhtenä päivänä vuodessa siellä julkisesti joku juo olutta sallituissa paikoissa se ei liene vakavaa. Pöntiön Väpä on joka päivä puteleineen Marketin nurkalla.....😉

      • Anonyymi

        Teukka jos pitäisi ryyppäjäisiä porukka vaan taputtelisi olalle


      • Anonyymi

        Veljeni oli rekkamies. Ajoi Norjaan ja lautoilla Jäämeren saariin ja takaisin Etelä -Suomeen. Matkalla sattui tilanteita, joissa hän oli auttajana ja myös autettuna. Rekkamiesten yhteisöllisyys oli ihailtavaa. Rekka -ajoja aikaisemmin hän ajoi tukkikuormia. Kovaa työtä elannon eteen. Useasta suvun miehistä tuli rekkamies. Tämä ammattikunta on tehnyt ja tekee uskomattoman vaativaa ja vastuullista työtä, jotta yhteiskunta toimii, elintarvikkeet ja tavarat kulkevat.
        Mielessäni hiljaa toivon jokaiselle rekkamiehelle voimia ja turvallista matkaa sekä onnellisia palaamisia kotiin.
        Rekkamies on meetinginsä ansainnut.


    • Anonyymi

      Onko kukaan miettinyt sitä et Hirvaskankaan abc:lle olisi todella helppo järjestää kuijetustapahtuma? Parkkipaikkatilaa on aivan upeesti.... Viitasaarelaiset voisivat olla toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Äänekoskelaisten kanssa. Kalustoa olis jo valmiiksi isot määrät parkissa. Käytiin yhdessä perheemme kanssa kattomassa kalustoo muutama vikko takaperin.

    • Anonyymi

      Muikunlahen kenttä kumminki tois Viitassrelle lissää väkeä ja käyttäisiväthän ne meijän palavelujakin. Eikö keskustasta vois järjestää vaikka linkillä kuletuksia vartin vällein tapahtummaa? Muikullahessa vois yöpyäkkin.

    • Anonyymi

      Tarvitaanko me Wilma-markkinoita tai joulunavajaisia torille? Molemmat tapahtumat ovatvahingollisia. Markkinoilla kaupataan aivan turhaa krääsää ja karkkeja yms. Joulunavajaisissa ylläpidetään samaa valhetta vuodesta toiseen. Todellisuudessa varattoman perheen lapsi ei toivomaansa kallista lahjaa saa vaikka olisi kuinka kiltti. Yöunet kärsii tästä pitkään ja itsetunto. Koulussa vielä kuulee vertailuja, mitä pahin kiusaaja on saanut. Voi tätä valhetta , vihaksi pistää.
      Nämä tapahtumat joutais siirtää Muikunlahteen tai Äänekoskelle saakka. Krääsänpalvonta ja valheelliset lupaukset. ...ei tarvita!

      • Anonyymi

        Kannatan. Kaikki tapahtumat, tilaisuudet ja mikseipä muukin toiminta, josta joku ei vaan tykkää, kokee itselleen haitaksi tai yleiseksi pahennukseksi, pitää tuomita Muikunlahteen, Äänekoskelle tai johonkin muualle. Mitään ei saa näkyä eikä kuulua. Sama sääntö koskemaan myös naakkoja, tiiroja, koiria, kissoja jne. niistäkin koko ajan joku valittaa.


      • Anonyymi

        Varattomillakin perheillä on mahdollisuus ostaa lapsilleen kunnon lahjoja, jos vanhemmat eivät itse joisi kaikkia rahojaan. Liian usein näkee nykyään nuoria uusioperheen äitejä riekkumassa baareissa, ja inhottavaa asiasta tekee se, että nämä harrastavat irtosuhteita, eli ristinaintia, salavuoteutta.
        Media työntää joka tuutista liberalismioksennusta, jonka lammaskansa nielee kuin käenpoika konsanaan.
        Perinteiset perhearvot on niin ikään murskattu feminismin moraalittomalla ulostepropagandalla, joka etenkin Etelä-Suomessa ilmenee ihmisten suhtautumisessa heteromiesten olemassa oloon.
        Tällainen hengailu kulttuuri on pysäytettävä, ja laitettava ihmiset tekemään jotain yleishyödyllisten ihan yhteisen hyödyn nimessä!


    • Anonyymi

      Onhan ne olemassa tietyt järjestyssäännöt kuinka sitä ollaan ja elellään.

      • Anonyymi

        Ja niitä järjestyssääntöjä olisi tosi helppo tarkastella Muikinlahden aidatun kentän ulkopuolelta, että kuka juhlijoista mitäkin juo mistä musiikista tykkää ja paljonko on ylipainoa Tarkkailun jälkeen sitten omaan kotiin tuntemaan ylenmääräistä kunnollisuutta ja oikeaoppista sääntöjen noudattamista.

        Laita riippumatto kiinni keväällä
        Pese kasvosi ja käytä pyyhettä.
        Älä laita sukkia sandaaleihin.


    • Anonyymi

      Oikein meinasi sydän olla syrjällään, kun eräänä heinäkuisena viikonloppuna vanha arvokkuuttaan hohtatava yhteiskoulumme piha-alue oli täynnä "rautaista romua". Historian saatossa kyseinen opinahjo on ollut ja toivottavasti myös jatkossa tulee olemaan hyvinkin arvokas ja arvostettu monelle Viitasaarelta ja lähikuntien alueita kotoisin oleville ihmisille. Monet muistot elävät rakkaina opiskeluajoiltamme. Kunnioittakaamme ja vaalikaamme kulttuurihistoriallisesti arvokasta perintöä.

      Fossiilisilla polttoaineilla toimivat raskaat ajoneuvot ym. laitteet polttomoottoreiden pakokaasupäästöineen ja melusaasteineen kuuluvat mielestäni hieman sivummalle. Olisiko sopiva paikka sitten Muikunlahden lentokenttä tai joku muu vastaava, niin olisi syytä käynnistää avoin keskustelua asiasta.

      • Anonyymi

        Ihmisfossiilinkin on jo armon vuonna 2019 ymmärrettävä millaista aikaa elämme. Nykyaikana emme enää hevoskyydillä ehdi minne olemmekaan menossa, saatikka rahtaa sitä tavaramäärää minkä ihmiset tarvitsee elääkseen. Varsinkin kun hevostaloutta eivät enää harrasta kuin romanit. Ja hekin juoksettavat hevosiaan vain raveissa. Joten neuvoni on että elää nykyajassa ja ihmettelee vaan menoa. tai on silmät kiinni kotona jos ei kestä katsoa. Muutosta ei ole tulossa.


    • Anonyymi

      Onhan siinä hevostaloudessakin omat hyvät puolesa. Ei tule päästöjä eikä ilmasto muutoksia ja eikä ole joka paikka räjähtänneitä kuorma-auton renkaan riekaleita luontoa roskaamassa . Suurin osa raskaista kuljetuksista joutaisi liikenneturvallisuutta ajatellen junan raiteille. Noo sitten kun Arkadianmäen päättäjät järkiintyy ilmastomuutoksen haittojen kongretisoituessa huomaamaan että olemme jättämässä tuleville sukupolville perintönä elinkelvottomaksi saastuneen maapallon. Toivottavasti se ei ole myöhäistä.

      • Anonyymi

        Niin että hevos rääkkäystä siinäpä ideaa.. Sairasta touhua tienata rahaa eläimellä


    • Anonyymi

      Antakaa rekkahomojen seurustella mistä ne muuten tietää ketä tuuppaa?

    • Anonyymi

      Fakta vain on että joka kirkolle ei tule rautatietä. Kumipyöräliikenne on ainoa vaihtoehto. Se on nopea ja tarkka. Tämä on tulevaisuutta kun lisäämme kaluston kokoa pituutta akseleita ja kantavuutta niin samalla polttoainemäärällä saadaan mahdollisimman paljon tavaraa perille. Se on itsessään jo suurio ilmastoteko rekkaliikenteeltä kun kuljetuskapasiteetti kasvaa per vetoauto. Ne jotka ei tätä ymmärrä/tajua, voivat olla kommentoimatta typeriä ja järjenvastaisia lausuntoja.

      • Anonyymi

        Voisko siihen rekkamiitinkiin lisätä enemmän kilipailuja. Saunomiskilpailu,Kaljanjuontikilpailu.vinkkinä vaan.


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2466
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1399
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      60
      1368
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1156
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1123
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1101
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1032
    Aihe