Mua kiusataan mitä teen?

Anonyymi

Tätä on jatkunut vasta 2kuukautta... Nimeän henkilön nyt vaikka Nellaksi. Olin Nellan luona yhden toisen kaverini kanssa ja se päivä oli siis viimeinen koulu päivä vitos luokalla ja oltiin menossa kaupungille ylex poppiin. Ylex pop meni hyvin ja kaikil oli kivaa kunnes oltiin lähdössä pois. Nellan isä vei minut kotiini ja unohdin tokarini hänen autoon. Laitoin Nellalle viestiä, että todistukseni jäi ja voisiko hän tulla kanssani tivoliin ( toisi samalla tokarini ). No Nella sanoi sitten ettei voi tulla ja no ei siinä sit mitää. Kysyin seuraavana päivänä, että mitenköhän saisin tokarini ja hän vastasi aika oudosti. Minun pitäisi kuulema hakea todistus hänen luota, koska itse jätin sen sinne... Onneks hänellä on sisko ja pyysin häntä antamaan todistuksen minulle ja hän antaa sen kun koulun alkaa. Ja sen jälkeen Nella alkoi haukkumaan, pätemään ja kommailemaan ilkeitä juttuja minun someihini... Sanoin hänelle että lopettaisi ja jossei lopeta voin kertoa myös äidilleni. Hän ei uskonut vaan kommaili enemmän lisää kaikkea ilkeää. Estin hänet kaikissa someissa ja hän tuli watsappiin viestittelemään ilkeitä juttuja... estin hänet sieläkin ja poistin viestit, koska ajattelin että tää on ohi menevää.... sit ku juteltiin yhdessä watsapp ryhmässä ja Nellakin oli siinä ryhmässä niin hän sitten alkoi haukkua minua siellä esim. Pelleksi, nössöks, maanvaivaks ja lellipennuks... Tänään kun kysyin ryhmässä, että sopisko mulle ohut otsatukka, olkapäille olevat hiukset ja brunetet hiukset niin heti oli Nella sanomassa että näytän pellelle.... En tiedä mitä teen ja mitä tein väärin😔 Oon varmaa ihan turha täällä maapallolla... ~Tyttö 12v

4

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En lopettanutkaan metan käyttöä. Sen sijaan käytin tarpeeksi, että jaksan mennä ostamaan jotain muuta. Tämä loppuu kohta ja mielenterveys on huonossa kunnossa, joten pitää taas yrittää jotain realistisempaa. Mietin, että ei sillä ole väliä onko yksin kotona lasten foorumeilla selvinpäin vai päihtyneenä.

    • Kuules nyt nuori neito: jos yksi ihminen käyttäytyy sinua kohtaan ilkeästi, niin miksi sinä olisit turha ihminen maapallolla?

      Ihmisiä ei kannata estää somessa. Mykistää voi kyllä, jos tilanne käy häiritseväksi, mutta estäminen vaan lakaisee ongelman maton alle. Asiatonkin kommentointi kannattaa sallia ainakin joksikin aikaa, jotta sen voi tallentaa. Kiusaajan huonosta käytöksestä kannattaa kerätä todisteita. Samalla kannattaa tehdä omaa asemaansa paremmaksi koettamalla ratkaista ongelmaa asiallisesti. Kysy jokaisen asiattoman ja ilkeän viestin jälkeen, että miksi hän on sinulle ilkeä. Kysy, että mitä pahaa olet tehnyt, kerran hän kohtelee sinua huonosti. Ja pyydä häntä lopettamaan kiusaaminen Tallenna samalla kaikki, koska omia keskusteluja saa tallentaa. Ota screenshotteja ja -videoita. Kerää todisteita. Jos kiusaaminen ei lopu, niin kerro äidillesi tai jollekin muulle luotettavalle aikuiselle.

      Muuten: Snapchat ei varoita, jos ruutua kuvataan videolle. Tätä ei monikaan nuori tunnu tietävän. Jos joku kiusaa snäpissä, niin kannattaa aina laittaa screen recorder päälle, ennen kuin avaa viestit. Silloin niistä jää todisteet.

    • Anonyymi

      Lopeta tämän Nellan kanssa kaikki yhteinen toiminta. Ignooraat hänet somessa, koulussa ja viesteissä. Lisäksi kannattaa lähentyä muiden ystäviesi kanssa tai ihmisten kanssa, jotka sinua oikeasti arvostavat. Keräät ympärillesi ikäänkuin turvaverkon, jonka läpi sinua ei voi kiusata. Yleensä ihmiset eivät kiusaa niitä, joilla on paljon puolustajia eivätkä silloin, kun he ovat itse yksin.

      Kun joku kiusaa, siitä pitää rangaista ja kovasti. Älä ala nimittelemään häntä tai mitään, vaan ignooraa hänet tyystin. Voit myös yrittää sitä mitä minä tein, eli vastaat vihaan rakkaudella, sillä juuri se saa kiusaajat hulluiksi.
      Terveisin. koko lapsuuden ja nuoruuden ajan kiusattu.

    • Anonyymi

      Älä kehtaa sanoa itsestäsi tollaista!!! Usko pois, vain lukemalla sinun tekstin, mä tajusin, että olet hyvä ihminen.

      Olen suunnilleen sinun ikäinen, niin, voit puhua minulle! Olen aina valmis auttamaan ja tulemaan kaveriksi!

      Terveisin, kiusattu ääliö — minä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe