Hieno harrastajan sivusto

Anonyymi

Täällä voitaisiin keskustella nettisivustosta, joka onkin aikamoinen pläjäys teknisiä aiheita ja sanaristikkotietoutta. Toivottavasti löydätte sivuston joustavasti Googlen avulla - esim. digiratkonta hakusanana tuottaa tulosta.

6

<50

Vastaukset

 • Siitä on jo toinen säie olemassa. Äsken lisäsin yhden näkökulman digiratkontaan. Tein sivulle rinnakkaissäikeen "Tapion sivusaitti", jos joku kirjoittaisi sinne. Ei silti, ei minua yhtään haittaa, jos keskustelua käydään täällä, jos keskustelu käydään hyvässä hengessä.

 • Tapio-Huuhaa

  Katsoin tilastoa, On kiva, että edes joku huomasi nuo ristikkoapusivut. Toivon, että joku voisi jotenkin mainostaa niitä Sanariksen sivuilla. Tiedän kyllä, että se on vaikeaa, koska moderaattori suhtautuu asiaan niin, että sivuilleni viittaus on ei-toivottavaa mainostamista, joka pitää poistaa heti kun sitä huomataan.

 • Ristikkoapusivut ovat melko turhia, koska et ksittele Iltiksen koviksia reaaliaikaisesti. Kuten Sanariksen palstalta huomaat, ne aiheuttavat suurimmat keskustelut - kuten Ekin juosten kustu tekele viime viikonloppuna.

 • Ristikkoapusivut antavat esimerkkejä siitä, miten IS-kovisten vihjeiden logiikka toimii. Tarkoituksena on auttaa pääsemään sisään. Sitä varten on myös Sanariksella Ristikon anatomia -osasto. Olen yrittänyt vääntää hieman enemmän rautalankaa.

  Jossakin vaiheessa tarkoitus olisi ostaa IS Extra -palvelu. Tosin tilaisi ehkä taas kuukauden pätkän. Kun en osallistu IS:n kilpaiuihin, minulle ei ole merkitystä onko ristikko uusi vai vanha. Toki eihän kymppi kuuss ole paljon, jos pitäisi tilauksen jatkuvanakin.

  Digiratkonta on halvin tapa ratkoa IS-koviksia. Ei mene edes mustekasettia. Hinta/laatusuhteelta paras laite on se, mitä itse nyt käytän. Sillä tekee taidettakin, jos e kiinnostaa. Jos ei ennestään omista tablet-laitetta, on tablet-laitteesta parempi katsoa elokuvia matkalla kuin kännykällä. On siitä paljon muuhunkin käyttöön.

  Toki jos ennestään omiataa tablet-laitteen ja haluaa kynällisen laitteen, tulee lisäskustannus. Digikynässä on monet edut verrattuna lyijy- tai kuulakärkikynään, mutta myös eräät haitat, joten siinä suhteessa kumpikaan ei ole yksiselitteisesti parempi tai huonompi. Ehkä asiasta pitäisi tehdä taulukko.

 • Samaan asiaan liittyvä toinen säie on poistettu ja ihan hyvä. Siinä oli epäasiallisia kommentteja.

  En ole nyt ehtinyt juuri ristikoihin paneutua. Tein monipuoliset mobiiliasetukset.
  www.sanaristikkofoorumi.net/wordpress/asetukset/

 • Viimeisen kuukauden aikana sivuilla on käynyt n. 1000 eri kävijää - mutta kommentteja on minun lisäkseni vain kolmelta.

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  218
  3055