Huijaus laskutus

Anonyymi

Vaihdoin telian Puh. Liittymään ja olen saanut perättömiä palvelumaksuja kymmeniä kpl. Chapamobile Ltd. Onko muille käynyt samoin,mitä teen.Telia ei selvitä asiaa.

25

1222

  Vastaukset

  • Minä vaihdoin DNA liittymään jonka piti olla entistä nopeampi, mutta onkin hitaampi ja kalliimpi mitä nuori puhelinmyyjä kertoi. 😡

  • Chapamobile Ltd. on Telian alihankkija yritys joka myy Telian liittymiä,jos olet sopimuksen hyväksynyt niin asialle ei voi mitään.

   • ei pidä paikkaansa, chapamobile ltd ei ole telian hallinnoima yritys millään tavalla.


  • Mistä olet tilannut tai hankkinut liittymän? on samalla varoituksena muille

  • Chapamobile on erikoistunut tarjoamaan ratkaisuja matkaviestinnän viihdepalvelujen kaupallistamisen ja kasvun optimoimiseksi mobiililaskutuslogiikalla. Yhtiö tarjoaa vertaansa vailla olevia työkaluja ja palveluita liikkuvan viihdepalvelun käyttämiseen digitaalisissa mobiili- ja verkkoympäristöissä.

   Chapamobile kehittää, operoi ja lisensoi huippuluokan mobiilisisältöä, mobiilisisällön toimitus- ja isännöintiratkaisuja sekä laajan valikoiman verkkopalveluita ja online-markkinointityökaluja loppukäyttäjille ja kolmansien osapuolten yritysasiakkaille kansainvälisesti.
   Mobiili sisältö- ja tilauspalvelut
   Chapamobile on erikoistunut brändi- ja konseptisuunnitteluun, verkkomarkkinointiin, mobiilisisällön jakelupalveluiden, tilauksien, voitettavan tekstin, tietokilpailujen, treffit ja SMS-hälytyspalveluiden kehittämiseen ja käyttöön .

   Yhtiö on kokenut suunnittelija ja kehittäjä online-aloitussivuille, online-peleille, henkilökohtaisille testeille ja tietokilpailuille, online-portaaleille, WAP-sivustoille, online-markkinointimateriaaleille ja mainoksille mobiilisisällölle ja tilausmerkeille.

   Chapamobile on erinomainen online-tytäryhtiömarkkinointiohjelmissa ja -kampanjoissa, joissa hyödynnetään mobiililaitteiden
   loppukäyttäjäpalvelujen online-läsnäoloa .

   • Toiminta näyttää kaikella tapaa epärehelliseltä.


   • Joo juuri tuli telian huijauslasku 140e. En ole kyllä tällaista tilannut. Vedätys


  • Mulle tuli viime laskussa samalta firmalta iso lasku. Aion mennä Telian liikkeeseen selvittämään asiaa.

   • Älä missään tapauksessa luota myyjien puheisiin. Heidät on koluluettu kiistämään kaikki ja luistamaan vastuusta. Jos Telia lisää laskuusi jotain heidän yhteistyökumppanien aiheetttomia laskuja, niin Telia toimii tietoisesti epärehellisesti ja vastuu on Telian. Asiakkaan riittää olla yhteydessä vain ja ainoastaan vain Teliaan. Kerro tämä selkeästi liikkeessä. Jos ensimmäinen myyjä ei tätä myönnä, vaihda myyjää. Toista kunnes asia tulee kuntoon. Älä luovuta ja kerro tämä heti alusta alkaen kaikille. Jos asia ei tänään ratkea, niin sitten vaan sähköpostiviestiä Telian toimitusjohtajalle ja muille sähköpostin omaaville johtajille. Hoitavat kyllä homman. Tietävät kyllä mistä on kysymys ja ovat mukana huijauksessa. Eivät halua julkisuutta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Älä missään tapauksessa luota myyjien puheisiin. Heidät on koluluettu kiistämään kaikki ja luistamaan vastuusta. Jos Telia lisää laskuusi jotain heidän yhteistyökumppanien aiheetttomia laskuja, niin Telia toimii tietoisesti epärehellisesti ja vastuu on Telian. Asiakkaan riittää olla yhteydessä vain ja ainoastaan vain Teliaan. Kerro tämä selkeästi liikkeessä. Jos ensimmäinen myyjä ei tätä myönnä, vaihda myyjää. Toista kunnes asia tulee kuntoon. Älä luovuta ja kerro tämä heti alusta alkaen kaikille. Jos asia ei tänään ratkea, niin sitten vaan sähköpostiviestiä Telian toimitusjohtajalle ja muille sähköpostin omaaville johtajille. Hoitavat kyllä homman. Tietävät kyllä mistä on kysymys ja ovat mukana huijauksessa. Eivät halua julkisuutta.

    no nyt on psykoosit tulilla :DD Telia tai mikä tahansa operaattori lisää laskulle palveuita jotka as. on itse tarkoituksella tai vahingossa/epähuomiossa tilannut mobiililiittymällä, Chapamobilen huijauslaskutus käynnistyy jos asiakas vastaa sms viestiin "kyllä" tms. kaikki erikoiset viestit tulee poistaa ja jättää huomioimatta.


  • Telian laskussa Chapamobilen laskutus 14.11 euroa viikossa pelkkää huijausta, operaattori peseekätensä asiassa.

   • Sinun ei todellakaan tarvitse maksaa mitään ylimääräistä. Riitauta asia Telian kanssa ja uhkaa heitä oikeustoimilla. Jätä kaikki ylimääräinen maksamatta. Oikeus on puolellasi. Telialla on todistusvastuu, ei sinulla. Telia tietää tasan tarkkaan mistä huijauksessa on kysymys ja on osa sitä.

    Jos asia ei korjaannu viikossa, tee rikosilmoitus. Ja älä usko minkään "asiakaspalvelijarobotin" höpinöitä. Keskustele vain lakimiesten kanssa. Ei tosin ikinä tule onnistumaan, sillä he kyllä luovuttavat asian välittömästi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sinun ei todellakaan tarvitse maksaa mitään ylimääräistä. Riitauta asia Telian kanssa ja uhkaa heitä oikeustoimilla. Jätä kaikki ylimääräinen maksamatta. Oikeus on puolellasi. Telialla on todistusvastuu, ei sinulla. Telia tietää tasan tarkkaan mistä huijauksessa on kysymys ja on osa sitä.

    Jos asia ei korjaannu viikossa, tee rikosilmoitus. Ja älä usko minkään "asiakaspalvelijarobotin" höpinöitä. Keskustele vain lakimiesten kanssa. Ei tosin ikinä tule onnistumaan, sillä he kyllä luovuttavat asian välittömästi.

    miksi Telia tai mikä tahansa operaattori olisi mukana tällaisessa? oletko nyt ihan tosissasi kun näin väität, toivottavasti olet vain huono trolli


   • Anonyymi kirjoitti:

    miksi Telia tai mikä tahansa operaattori olisi mukana tällaisessa? oletko nyt ihan tosissasi kun näin väität, toivottavasti olet vain huono trolli

    Oliko sinulla asiasta parempaa tietoa, kirjoitteletko operaattorin puolesta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oliko sinulla asiasta parempaa tietoa, kirjoitteletko operaattorin puolesta.

    Eiköhän aloitajan ongelma ole jo ratkennut kun aloitusviestistä on kulunut 10 kuukautta. Chapamobilen laskujen kanssa on pähkäilty jo kymmenisen vuotta eli se kärkkyy vahingossa tilauksen tekeviä ja sitten alkaa laskutus.

    https://yhteiso.telia.fi/t5/Ohjelmat-applikaatiot-ja/Chapamobile-palvelumaksut/td-p/206437

    Kun minkä tahansa liittymän ottaa käyttöön niin ensin siitä pitää operaattorin kautta kieltää kaikki maksulliset viihdepalvelut. Näin vältetään vahingot silloinkin jos kännykkä on hetken aikaa jonkun muun hallussa.


  • Miksi sulla ees on puhelin kun et halua siitä maksaa ei ole mikään pakko omistaa ees puhelinta...

  • Minun kohdallani Telian toiminta ihan perusasioissa oli rikollisuuden rajalla.
   Mobiili+puheliittymä 22,80. Mobiilissa vrk-datakatto.

   Irtisanoin 5.2.2020 kun oli Elisann obiiinetti + DNA:n prepaid yhteensä alle 15,00

   Telia ei ollut tietävinään irtisanomisesta ennen 25.2. jolloin Elisan tarjous loppui

   • Telian suojeluksessa olevat chapamobile ja tytär-rosvo mobisupport tekastuilla laskuillaan saivat yli kolmekymmentä vuotta kestäneen as. suhteen loppumaan.telian mielestä se on asiakas joka onkin konnan roolissa.


  • Ääliöt hyväksyvät kaikkea hölmöä ja itkevät sitten täällä että tilauksista pitää vielä maksaakin! Hirveetä ja ihan kamalaa!!

   • Rikittömintä on kiertää ylipuhujat kaukaa ja ostaa prepaid R-kioskilta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Rikittömintä on kiertää ylipuhujat kaukaa ja ostaa prepaid R-kioskilta.

    Prepaid tulee halvemmaksi kuin Moi-huijausmobiilin "rajaton"
    R-kioskin tarjouksessa Telian eka kuukausi 17,90 mutta lisäkuukaudet vain 16,90
    DNA-tarjouspaketilla 19,80 saa 35 päivää, mutta jatkaminen maksaa 19,90/30pv.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Prepaid tulee halvemmaksi kuin Moi-huijausmobiilin "rajaton"
    R-kioskin tarjouksessa Telian eka kuukausi 17,90 mutta lisäkuukaudet vain 16,90
    DNA-tarjouspaketilla 19,80 saa 35 päivää, mutta jatkaminen maksaa 19,90/30pv.

    Toinen huomioitava R-kioskin tarjouksessa on DNA:n rajattoman 4,90€ kannattamattomuus nettikäytössä.
    Nettikäyttövuorokaudesta peritään 89snt, mutta Telian samanhintaisella nettikäyttöä saa seitsemän vuorokautta eli 70snt/vrk


  • Edellä joku kommentoi DNA liittymää, jonka laskutushinta piti olla kaikkein edullisin. Laskuja on hinnaltaan kerääntynyt ennätysmäärä, vaikka puhelimella ei todellakaan soiteta paljon.

   Vaikka soittaisin rajattomalla ympäri vuorokauden, lasku olisi silloinkin kenties 30 % pienempi.

   Aivan tosissaan kuten edellä on kirjoitettu. Olkaa varovainen DNA sopimusta tehdessänne. Kun laskutusasiaa käy kuukausi kuukauden jälkeen kysymymässä, ei mitään selitystä tule. Laskulle edessäni tällä hetkellä, ei ole mitään selitystä loppulaskun suuruudesta.
   Lähtökohta oli ensimmäisessä laskussa noin 60 euroa, (14,90 € sopimus) siitä alennuksia ja liittymisiä jen. Mutta lopulta aivan muuta kuin sovittuna.

   Sisäiset puhelut laskutukseen eivät johda mihinkään, joten kyseessä lieneen systemaattinen kusetus. Vilpittömästi älä astu DNA myymälään. Me olemme kautta vuosien saaneet varoittavan sanan tuon yrityksen toiminnasta, mutta en aina uskonut siihen.

   • Täällä just 2 14,90 liittymää, ensimmäinen lasku olisi 59,60 sitä ei sanottu sopimusta tehtäessä puhelimessa, kyllä prepaid on turvallisin ,maksaa vaikka pari € enemmän että ei joudu kuseen.


  • Prepaid, dna,elisa,telia sieltä löytyy hiomalla hyvä paketti, turvallisuus, ym.. kotona voi olla operaattorin laskutusnetti.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   325
   4864
  2. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   137
   4112
  3. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   2972
  4. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   370
   1463