Kiihkeää

kiihkeä nainen

Kiihkeää
Mieheni kanssa ajeltiin anoppilaan viime kesänä kuumana päivänä.
Autossa oli todella kuumaa ja kosteaa,taisi olla ukkosta ilmassa.
Jalkoväliä pakotti,sillä edellisenä iltana olimme harrastaneet rajua seksiä kotona. Mietin sitä,se oli ihanaa. Tunsin,että olisi tarvetta uusia sessio,mutta nyt oltiin autossa ja matkalla anopin luo,siellä ei ainakaan voisi harrastaa seksiä koko viikonloppuna,ainakaan niin kuin haluaisi eli äänekkäästi ja sänky hytkyen.
Tartuin miestäni reidestä kiinni ja liikuttelin kättä siinä. Mies katsahti minuun yllättyneenä,kysyvänä. Nyökkäsin ja samassa mies kurvasi pienelle metsätielle,jota juuri ja juuri voi tieksi kutsua.
Auto pysähtyy,minä astun ulos,sillä minun on todella kuuma ja lisäksi jalkovälini on kuin tulessa. Olemme tulleet pienelle niitylle,jossa on korkea heinä,ketään ei näy missään.
Kohtaamme auton konepellin luona ja vaivumme kiihkeään suudelmaan. Minä voihkaisen kun mies puraisee hellästi huulestani. Riisun mekkoni,olen ilkosillani rintaliivejä lukuunottamatta,alushousuja minulla ei ole.
Mies tarttuu takapuolestani kiinni ja hyväilee sitä käsin,välillä rajusti,välillä hellästi,juuri ja juuri hipaisten alapäätäni välillä.
Avaan rintaliivit ja mies suutelee kovia nännejäni kiihkeästi,kieli lipoo ja suu näykkii,toinen käsi puristelee toista rintaani pyöritellen,puristellen.
Tunnen miehen kalun kovana shortsien läpi. Avaan housut ja elin p onnahtaa kovana ja terhakkaana eteeni. Liu'utan kättäni tangossa ja kohta kumarrun alas,ottaen kalun suuhuni ensin vain maistellen,sitten jo kiihkeästi imaisten. Mies voihkaisee. Hän pitää hiuksistani kiinni ja melkein kipeää tekee,kun hän vetää päätäni lähemmäs, kaluaan syvemmälle ja syvemmälle tunkien. Mieheni voihkii ja tahti kiihtyy. Itse tunnen jalkovälini kostuvan,mies näyttää hyvältä kun on niin kiihkon vallassa,itsehillintä tyystin kadonneena.
Lopetan imemisen,sillä en halua ,että mies saa vielä.
Asetun konepellille jalat levälleen ja mies kumartuu nuolemaan häpyäni. Klitorikseni paisuu ja tunnen mehujeni valuvan. Mies työntee välillä sormeaan tiukkaan tavaraani,voihkin jo todella äänekkäästi. Mies lipoo ja näykkii,välillä hän kiusoittelee suutelemalla vain vähän,juuri ja juuri hipaisten litoristani. Olen todella kiimassa ja haluaisin jo jotain paksumpaa sisälleni.
Käännyn konepellillä mahalleni ja mies työntää kalunsa takaapäin minuun. Ensin se sattuu hiukan,olen todella tiukka,mutta kohta emättimeni tottuu ja alkaa tuntua todella hyvältä.
Mies työntää kaluaan yhä lujemmin takaapäin,samalla hyväillen pakaroitani ja välillä toista reikääni,myös sormi eksyy sinne välillä. Olen todella orgasmin partaalla,,mutta mies ei halua vielä saada,vaan kääntää minut ympäri. Hän pyytää,josko voisin hyväillä itseäni hänen katsellessaan,sehän sopii minulle. Levitän jalkani ja hieron klitorista ja voihkin,toinen käteni vaeltaa rinnoillani,välillä nipistelen nännejäni ja puristelen rajusti.
Mies katselee kiiihko silmissään,hän vetelee kaluaan kädessään yhä kiihtyvään tahtiin. Työntelen sormeani sisääni,mutta tämä alkaa jo puuduttaa,haluan miehen sisääni ja heti.
Mies tuleekin päälleni,minä nostan jalkani miehen selän päälle. Klitoriksen osuu mieheen joka työnnöllä,kohta en kestä enää. Laitan sormeni klitorikselleni ja hieron samalla kun mies työntää paksua varttaan sisääni. Kalu näyttää upealta painuessaan sisään ja ulos. Tahtimme kiihtyy ja tunnen,kuinka mies saavuttaa orgasminsa. Hieron itseäni kiihkeämmin ja kiihkeämmin,voihkintani kuuluu varmasti kauas. Tunnen,kuinka saan,selkäni menee kaarelle ja mies hakkaa patukkaansa sisääni todella rajusti.
Huudan,että pane pane,lujempaa,ja mieshän panee,kunnes saavutamme orgsmin yhtä aikaa.
Kuinka ihanaa,käteni ja jalkani tärisevät,hiki virtaa kun aurinko porottaa täydeltä terältä.
Nousemme ja palaamme autoon jatkamaan matkaa... tämä paikka vielä muistetaan seuraavallakin kerralla...






Tässäpä päiväviihdettä kaikille!

4

10807

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bored

      Jotenkin tunnelma lässähtää, kun imperfekti vaihtuu preesensiin kesken stoorin. Pikkujuttu, mutta silti merkittävä, valitan.

    • haluun sua

      annathan

    • halavalla

      Nyt

      • 0_=

        farout


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe