Noidankehä

Teen aloituksen päivän polttavimmasta mieliä kuohuttavimmasta uutisesta. Enon-tekosista.

Tänne ohjeita isovanhemmille kuinka toimia, tähän voi myös pistää pahanmielen vuodatukset ja toisten mielipiteiden vesitykset.

Jätetään muut ketjut rauhaan.

146

<50

  Vastaukset

  • sinä voisit jättää 60+ ja 70+ palstat rauhaan tuolla jatkuvalla päsmäröinnillä. muista aina että olet vain köyhä kainuulaiseukko

   • Köyhyys on suhteellista. Ihminen voi olla omaisuudella ja rahalla mitattuna köyhä. Köyhyys on riippuvainen myös paikkakuntaan missä asuu. Rikkauteen pätee samat asiat. Rikas voi tuntea köyhän rikkaaksi jos köyhällä on jotain mitä ei rikkaalla ole. Mielen rikkaus ja köyhyys on myös mielenkiintoinen pari, mutta siitä myöhemmin jahka päästään aloituksen asiaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Otan kommenttisi kohtiliaisuutena. Olkoon tyhmyyteni toteaminen hyvä alku sinun ymmärtää, että tyhmän kanssa ei kannata ruveta keskustelemaan.


   • Tapio Rautavaara - Rikas ja köyhä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tapio Rautavaara - Rikas ja köyhä.

    Hyvä biisi !!


  • Minuakin tympii nämä lehtiotsikot ja vielä se, että tuodaan yli 50 vuotta vanhoja juttuja lehtiin, mutta silti en katso oikeudeksi, että täällä yksittäiset kirjoittajat yrittävät rajoittaa, mitä ketjuissa saa kirjoittaa.

   Minusta Kahvipirttiä on kiva lukea, mutta en todellakaan pitänyt sinun komentistasi siellä, joka kuului näin: "Sulkekaa pirtin ovi kulkeissanne. Ei pääse vieraslajit sisään ilmaa pilaamaan", mutta HUOM. minä en pitänyt siitä, mutta en voi, enkä halua rajoittaa sinun kirjoituksiasi.

   "p-pauke"

   • VIHREÄT JA VAS täyttävät maan "enoilla". minä en tykkää. Tykkäätkö sinä ??


  • Onko ihan välttämätöntä tuoda tänne kaikkia aiheita,
   alkaa jauhaa jonkun sairaan tekemisiä ?
   Ei ole.
   Minusta epämiellyttävissä asioissa rypeminen on vastenmielistä
   ja jotenkin sairasta sekin että niissä oikein haluaa ihankuin hekumoida.

  • Jätä itse muut rauhaan ja anna kirjoitella mistä ja mihin haluaa ! Ylläpito ratkaisee mitkä aiheet sopii, et sinä !!!! Miksi piti oikein uusi ketju aloittaa aiheesta, joka sinua muka inhottaa. Kaikkia kyllä inhottaa kakkajuttusi, niitä kuitenkin suollat jatkuvasti. Kuin myös mitä soijarehua naamaasi änget, sekin inhottaa. Ja missä kaikissa pöydissä syötsyötsyöt.

   • Oi että, mutta sinäpäs vasta fiksu kirjoittaja olet. Tekstisi on selvästi hyväntahtoisen ihmisen kirjoittama. Sellaisen joka on ymmärtänyt että tänne saavat kaikki kirjoitella mitä haluaa.

    Niin, tuota tarkemmin ajatellen ethän sinä mikään fiksu ole vaan pirunmoinen räkyttäjähän sinä olet.


   • Minkähän vuoksi ei saisi tuoda esille näitä törkeyksiä,lapsiin kohdistuvia raiskauksia?
    Sen lapsen elämä on pilattu loppuelämäksi!
    Minunulla oli aikoinaan tyokaveri,jota oma isänsä oli käyttänyt hyväkseen.
    Ajatelkaa ihmiset,oma isä ?
    Hän ei toipunut siitä koskaan ja lopputulos oli hän itse valitsi elämänsä päätymisen!
    Hyvä Korppis,kun tuot nämä kipeät keskustelunaiheet saitille!
    Minulle on aivan sama,kuinka persut etenee politiikansaralla,sitähän tämä keskustelupalsta pursuu jatkuvasti!
    Ei minua hetkauta politiikka,mutta elämää koskettavat väärinkäytökset kyllä.
    Joka yhdenkään näistä pinemmistä ja sillei,myllynkivi on kyllä !iian helppo rangaistus tälläiselle kahjolle!
    Eikö näitä sairaita aikoinaan kuohittu?


   • Miksi matut koko ajan raiskaavat ja ahdistelevat. "eno".


  • Kävin siellä lukemassa. Makriina siellä kirjoitti asiasta maltilliseen sävyyn kuten aina. Skillan myös oman huolensa hyvin perusteltuna. Mikä sinä olet heitä arvostelemaan, kun he kirjoittavat vakavasta asiasta erittäin asiallisesti ? Tai ketään muutakaan joka uskaltaa puhua jostain muusta kuin mökin laiturista ja mökin huussin tyhjennyksestä ja päivän mätöistään . Pitääkö palstan mielestäsi palvella sinun hupiasi, olla vain sinun puuhastelujesi esittelypaikka ?
   Vaikka itselläsi ei ole lapsenlapsia , voit sentään koettaa välittä lapsista ylipäätään. Kaikkien vastuulla on suojella lapsia, oli omia tai toisten. Ongelma on niin vakava, että sen maton alle lakaisu on suorastaan rikollista. isovanhemmat ei ole se tärkein tekijä lasten elämässä, mutta apuna voi olla tässäkin asiassa. Huumeet on mukana tässäkin tapauksessa. Luulisi että Hollannista aina vaahtoavana tietäisit nämä vaarat.

   • Makriinan kirjoitus oli minustakin asiallinen, aiheellinen ja ajankohtainen,

    En oikein ymmärrä tuota ajattelua, että empatian tunteminen olisi jotenkin arvelluttavaa, että sitä tunteva ja ilmaiseva levittäisi ympärilleen pahaa mieltä.

    Minusta on aika normaalia, että ihminen tuntee empatiaa kohdatessaan heikompaan kohdistuvaa riistoa ja hyväksikäyttöä. Ja asian käsittely, miten sen sitten tekeekin, on mielestäni merkki siitä, ettei ole kovettanut sydäntään vaan vaan suostuu satutettavaksi ja tahtoo itse pysyä valppaana ympäristönsä suhteen, ellei sitten muuta.
    Jos mieltä kuohuttavaa asiaa tahtoo käsitellä täällä, eikö se osoita luottamusta muita kirjoittajia kohtaan, kun uskoo, että heidän kanssaan voi jakaa myös sellaista, mikä ei ole hyvää ja kaunista, mutta elämään sisältyvää silti ?

    "Kun ei asialle mitään voi" on se yleisin asenne, mikä tuntuu oikeuttavan välinpitämättömyyteen, mutta nyt näyttää jo siltä, että normaaleina pidetyt tunnereaktiotkin tahdotaan torjua, ettei vain pahoitettaisi omaa mieltä...


  • Melkein yhtä ällöttävää ja kuohuttavaa on 7-kymppinen nainen, joka ottaa miehekseen itseään 14 vuotta vanhemman melkein 8-kymppisen ulkomaalaisen äijän.

   • Korjaus:

    melkein 9-kymppisen miehen


   • Muistakaa, korppiksella on vain kaksi poikaa ja ei lapsenlapsia( siis tyttöjäkään), ainakaan viellä.

    Kukapa sen tietää, mitä hänenkin pojat on aikoinaan touhunneet tyttöjen kanssa ja minkä ikäisinä? Tuolla "Lapin" seudulla tuntuu olevan aika väljää touhua tuo intiimi homma, joten ilmankos täältä etelästäkin lähdetään "hiihtelemään" sinne tuntureille joka talvi.


   • Voi kamalaa, ihan hirveetä. Minullakin on tuttava, joka 30 vuotiaana meni vihille 45 vuotiaan miehen kanssa ja ovat yhä yhdessä. (ovat nyt 69 ja 84 vuotiaat)

    Voinko minä pitää heidät vielä tuttavapiirissäni, jos s tuollainen ikäero on ällöttävää?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Muistakaa, korppiksella on vain kaksi poikaa ja ei lapsenlapsia( siis tyttöjäkään), ainakaan viellä.

    Kukapa sen tietää, mitä hänenkin pojat on aikoinaan touhunneet tyttöjen kanssa ja minkä ikäisinä? Tuolla "Lapin" seudulla tuntuu olevan aika väljää touhua tuo intiimi homma, joten ilmankos täältä etelästäkin lähdetään "hiihtelemään" sinne tuntureille joka talvi.

    En ymmärrä tällaista kirjoittelua, mikä teitä vaivaa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    En ymmärrä tällaista kirjoittelua, mikä teitä vaivaa?

    Tämä on tämä yksi ja sama, hänen koneeltaan henkilööni kohdistuvat kommentit läpi ketjun. Pettää itseään uskoen itsensä moneksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Muistakaa, korppiksella on vain kaksi poikaa ja ei lapsenlapsia( siis tyttöjäkään), ainakaan viellä.

    Kukapa sen tietää, mitä hänenkin pojat on aikoinaan touhunneet tyttöjen kanssa ja minkä ikäisinä? Tuolla "Lapin" seudulla tuntuu olevan aika väljää touhua tuo intiimi homma, joten ilmankos täältä etelästäkin lähdetään "hiihtelemään" sinne tuntureille joka talvi.

    Asiassa pysyminen on suositeltavaa. Emme ole syytteessä täällä. emme me, emmekä sukumme.


  • Hyvin on aloitus ymmärretty ja päästy purkamaan tunnevyyhtien solmuja. Korppis sitä ja korppis tätä...no, joo

   Demeter luit pari kommenttia kahvipirtin ketjusta ja teit niistä yhteenvedon empatiasta, mutta jätit asiattomat kommentit lukematta.

   • Mielestäni vastasin sinun käsitykseesi empatiasta, mikä on erilainen kuin omani.


   • demeter1 kirjoitti:

    Mielestäni vastasin sinun käsitykseesi empatiasta, mikä on erilainen kuin omani.

    Sinä et tiedä kantaani empatiaan kuten en minä sinun, ei näet ole lukenut kommenteistasi kuin yleisen tason lauseita. En henklökohtaisia empatiatekojasi.


   • Mitään tunnevyyhtejä täällä ole muilla kuin itselläsi. Vain yksinkertaisesti vastenmielisyyttä . onneksi et kävele missään vastaan. Kantasi empatiaan ja sympatiaan tuolla kerrotkin, sanot niitä hömpäksi. Itse tämän taas aloitit , pidä hyvänäsi ! Sinun persoona ei tosiaan kiinnosta ketään, siinähän vaan sitä toivot ja teet kaikkesi tehdäksesi itsesi tykö . Sinuun sopii parhaiten kehotus : HANKI ELÄMÄ !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitään tunnevyyhtejä täällä ole muilla kuin itselläsi. Vain yksinkertaisesti vastenmielisyyttä . onneksi et kävele missään vastaan. Kantasi empatiaan ja sympatiaan tuolla kerrotkin, sanot niitä hömpäksi. Itse tämän taas aloitit , pidä hyvänäsi ! Sinun persoona ei tosiaan kiinnosta ketään, siinähän vaan sitä toivot ja teet kaikkesi tehdäksesi itsesi tykö . Sinuun sopii parhaiten kehotus : HANKI ELÄMÄ !

    Olenhan toki ymmärtänyt, että en kiinnosta ketään ja elämäkin pitäisi hankkia. No, älä huoli jospa joskus oppisin elämään, toivon kuitenkin, että en rääväsuuksi oppisi.


  • Sairaitten ihmisten tekemisten vatvominen on seiskapäivälehden tasoista
   kauhistelua. Ei ole paljon sympatian ja empatian kanssa tekemistä vaan
   Ihmisen haluaa vatvoa "sensaatioita" ja kauhistella ikäänkuin se asiaa auttaisi tai parantaisi asiaa millään lailla.
   Eikö mitään muuta "keskustelunaihetta" enää löydy ?
   Ostakaa Alibi-lehti. jos se vielä ilmestyy, siinähän oli kuvottavia tarinoita tyyliin:
   "Pistin mummoni sirkkelin läpi".
   Tämä aloitus on samaa tasoa.

   • Tämän aloituksen tarkoitus oli sama kuin kommenttisi pääosiltaan.

    Olen tasan samaa mieltä kanssasi empatia ja sympatia hömpästä.

    Minua ei tippaakaan kiinnosta Enon tekoset, yritin vain johdattaa keskustelun pois kahvipirtistä.


  • Aloittaja taitaa olla niitä joka etsimällä etsivät "mieltä kuohuttavia" aiheita
   ja eikun aloitus välittömästi tänne että saa alkaa yhdessä kauhistella
   muitten "mielen kuohuttamien" kanssa.

   • Vielä kerran....Minua ei tippaakaan kiinnosta Enon tekoset, yritin vain johdattaa keskustelun pois kahvipirtistä.


   • korpikirjailija kirjoitti:

    Vielä kerran....Minua ei tippaakaan kiinnosta Enon tekoset, yritin vain johdattaa keskustelun pois kahvipirtistä.

    Skillan emännöi loistavasti kahvipirttiä, joten anna sinä olla moiset yritykset.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Skillan emännöi loistavasti kahvipirttiä, joten anna sinä olla moiset yritykset.

    Yritin käyttää empatiakykyni Skillaanin ketjua kohtaan ; ) En onnistunut. Noidankehä pyörii ja on empatiaa vahvempi. Emännäksi en ikään kahvipirttiin pyri. Empatiakykyni ei ole siltä osin tarpeeksi kehittynyt. Kirjoittelen mielelläni sinne, mutta vieraslajeilla on tanat jatkuvasti pystyssä.


   • korpikirjailija kirjoitti:

    Vielä kerran....Minua ei tippaakaan kiinnosta Enon tekoset, yritin vain johdattaa keskustelun pois kahvipirtistä.

    Hah haa haa... Sinun tarkoituksesi oli nimenomaan päästä tallaamaan niitä kirjoittajia joilla on kykyä tuntea empatiaa. He tuntevat myös huolta siitä mikä on muuttunut vai onko.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hah haa haa... Sinun tarkoituksesi oli nimenomaan päästä tallaamaan niitä kirjoittajia joilla on kykyä tuntea empatiaa. He tuntevat myös huolta siitä mikä on muuttunut vai onko.

    Hyvin subjektiivinen kokemus tavastasi ymmärtää kirjoituksiani.


   • korpikirjailija kirjoitti:

    Hyvin subjektiivinen kokemus tavastasi ymmärtää kirjoituksiani.

    "Hyvin subjektiivinen kokemus tavastasi ymmärtää kirjoituksiani."

    Miksiköhän aika monella on tuollainen subjektiivinen kokemus?


   • korpikirjailija kirjoitti:

    Vielä kerran....Minua ei tippaakaan kiinnosta Enon tekoset, yritin vain johdattaa keskustelun pois kahvipirtistä.

    Et sitten mitään muuta aihetta siihen tarkoitukseen keksinyt millään ???


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Hyvin subjektiivinen kokemus tavastasi ymmärtää kirjoituksiani."

    Miksiköhän aika monella on tuollainen subjektiivinen kokemus?

    Vaikea sanoa anomyymi kun voi olla yksi henkilö.


   • korpikirjailija kirjoitti:

    Vaikea sanoa anomyymi kun voi olla yksi henkilö.

    "Vaikea sanoa anomyymi kun voi olla yksi henkilö."

    Ainahan sinua on vainonut yksi, tai korkeintain kaksi, jotka stalkaavat sinua. Usein olet heitellyt myös ilmi, kuka se voisi olla ja uskot tunnistavasi kaikki kirjottajat heidän tyylistään. Olet sinä kyllä aika.....no, jääköön sanomatta, koska ethän sitä sinä itse ymmärrä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Vaikea sanoa anomyymi kun voi olla yksi henkilö."

    Ainahan sinua on vainonut yksi, tai korkeintain kaksi, jotka stalkaavat sinua. Usein olet heitellyt myös ilmi, kuka se voisi olla ja uskot tunnistavasi kaikki kirjottajat heidän tyylistään. Olet sinä kyllä aika.....no, jääköön sanomatta, koska ethän sitä sinä itse ymmärrä.

    Toinen niistä "kahdesta" anonyymistä on korppis, joka komppaa itseään myönteisesti ja sitten hän taas "korppis", "korpikirjailija", "korppikotka" -nikillään vastaa itselleen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toinen niistä "kahdesta" anonyymistä on korppis, joka komppaa itseään myönteisesti ja sitten hän taas "korppis", "korpikirjailija", "korppikotka" -nikillään vastaa itselleen.

    Hauska kommentti, minulle ei nyt satu kovinkaan usein komppausta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Vaikea sanoa anomyymi kun voi olla yksi henkilö."

    Ainahan sinua on vainonut yksi, tai korkeintain kaksi, jotka stalkaavat sinua. Usein olet heitellyt myös ilmi, kuka se voisi olla ja uskot tunnistavasi kaikki kirjottajat heidän tyylistään. Olet sinä kyllä aika.....no, jääköön sanomatta, koska ethän sitä sinä itse ymmärrä.

    Kirjoitustyylistähän sen helposti näkee ettei näitä sairaspäisiä suunrääpijöitä täällä montaa ole. Sinäkin olet hartaasti tähän ketjuun jo paukuttanut monta kommenttia.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kirjoitustyylistähän sen helposti näkee ettei näitä sairaspäisiä suunrääpijöitä täällä montaa ole. Sinäkin olet hartaasti tähän ketjuun jo paukuttanut monta kommenttia.

    Mihin tässä ketjussa pyritään? Eivätkö väkivaltaa kohdanneet nuoret olekaan tärkeät?
    Kun huoli turvattomista lapsista lisääntyy, ja pelkona on, että he hairahtuvat yhä useammin houkutuksiin ja suostuvat maistamaan jonkun tuntemattoman tarjoamia viinaksia, niin eikö tämän asian tulisi herättää huolta ja laajoja kirjoituksia?
    Ne törkimykset kyllä osaavat asiansa ja saavuttavat tavoitteensa. Aikuisten asia on varoittamalla varoittaa jälkikasvua, sillä elämä opettaa paljon karkeammalla tavalla kuin rakastava perhe.


  • Mohammed El Fatimia kutsutaan lehdissä tuttavallisesti "enoksi"? Minkä ihmeen takia? Yritetäänkö antaa kuvaa, että kyseessä oli suomalainen tekijä?

   • Lapset joita käytti hyväkseen oli opettanut kutsumaan häntä enoksi. Niin hän sai luotua lapseen tuttavallisen ja luottamuksellisen suhteen.


  • Minusta tuo Kahvipirtti on kyllä jollakin tapaa pyhyyteen verrattavissa. Sillähän tarkoitetaan paikkaa, joka on jollakin tapaa muusta 70+ palstasta erottautunut, ja joka kulkee vuodesta toiseen samalla nimellä.

   Sellainen vaikutelma on syntynyt.

   • Näinhän se onkin, siis rauhaan ja rakkauteen ja sovinnolliseen keskusteluun, kuten kuulukin kahvipirtissä olla.

    Kukapa se tulisikaan vaikka kotioloissa vieras kutsuilla kahvitellessa alkaa haastamaan jotain riitaa, pois se meistä.

    Ainahan voi kahvitellessa herätä myös keskustelu päivän poltavista uutisista, , joista voi sukeutua pieni keskustelu, mutta kaikki me tajuamme, että ei meistä enää ole maailman parantajiksi, koska aikanamme olemme tehneet jo voitavamme omalta osaltame.

    Kinastelkaa te toiset muualla, muta jättäkää Kahvipirtti rauhaan, ilman ulkopuolisia ohjeistuksia, milloin pirtin ovi on suljettava?


   • Juuri sellaisena toivoisin sen jatkuvan. Tosiasiahan on, että suurin osa siellä kirjoittajista ovat yli kahdeksankymppisiä. Meitä alun 70-kymppisiä jokunen, eli kyllä se loppuu aikanaan. Toivoisin hiukka kunnioitusta pirtin kirjoittajille, sillä tässäkin ketjussa joku halveksii ja ällöää yli 80-vuotiaita.


   • korpikirjailija kirjoitti:

    Juuri sellaisena toivoisin sen jatkuvan. Tosiasiahan on, että suurin osa siellä kirjoittajista ovat yli kahdeksankymppisiä. Meitä alun 70-kymppisiä jokunen, eli kyllä se loppuu aikanaan. Toivoisin hiukka kunnioitusta pirtin kirjoittajille, sillä tässäkin ketjussa joku halveksii ja ällöää yli 80-vuotiaita.

    Pirtissä on aina kirjoittanut hyvinkin laaja ikäskaala. Iästä ei ole tehty siellä numeroa eikä kynnyskysymystä. Oliko tässäkään ketjussa kysymys kahvipirtin 80-kymppisten kunnioituksesta , ei varmasti ! Sitä ei varmasti kukaan kyseenalaista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pirtissä on aina kirjoittanut hyvinkin laaja ikäskaala. Iästä ei ole tehty siellä numeroa eikä kynnyskysymystä. Oliko tässäkään ketjussa kysymys kahvipirtin 80-kymppisten kunnioituksesta , ei varmasti ! Sitä ei varmasti kukaan kyseenalaista.

    Ikäihmiseen kohdistuva kommentti oli ikärasistinen kommentti yli kahdeksankymppisistä. On turhaa sievistellä jonkun sanomisia. Ne voi jokainen lukea tuolta ylempää.


   • korpikirjailija kirjoitti:

    Ikäihmiseen kohdistuva kommentti oli ikärasistinen kommentti yli kahdeksankymppisistä. On turhaa sievistellä jonkun sanomisia. Ne voi jokainen lukea tuolta ylempää.

    Kukahan oli ajamassa yli 70 pois 60+ palstalta, silloin, kun itse oli vielä alle 70v


  • Yleisesti tuntemattoman sanoin "ken jokaisen nurjan sanan aina takaisin haluaa maksaa, harvoin rauhan päiviä nähdä saa ja riidellä saa minkä jaksaa.

  • Lähtikö korppis litomaan Kahvipirtistä vauhdilla, jättäen pirtin oven apposen auki?

   • En minä minnekään ole lähtenyt tulen kirjoittamaan jatkossakin kahvipirttiin, ovi on auki.


  • Tässä töitten ohessa shattaillessa olen onnistunut tehtävässäni. Sen voi jokainen nähdä jos ymmärtää, mitä tarkoitan.

   Soijapunajuuripihvit olivat menestys. Tinjamin ja basilikan pehmyt hyväilevä maku sopi hyvin punajuurten ja muiden aineiden kanssa.

   Joku kirjoitti kerran, että ruuan pitää maistua ruualle. Minulle jäi epäselväksi mitä hän tarkoitti, mutta mielestäni ruoan saa maistumaan parhaiten suuhun sopivaksi oikeilla mausteilla.

   Napsautin saunan päälle, nyt sukellan löylyjen lämpöön.

  • Tässä kirjoittelussa mäiskitään oikein kunnolla!
   En pidä siitä, että jotain aletaan painostamaan noin .
   Korppis on aivan hyvä tyyppi, annetaan rauhaa hänellekin ja eletään "ihmisiksi"!

   • Kunhan itse lopettaa perversseistä "uutisoinnin".


   • Niin, eikö tuo perverssiuutisointi ole tämän päivän mediassa? Kai siitä täällä puhua saa?

    Mikä tätä painostusporukkaa yhdistää?


   • Kiitos ystävällisistä sanoistasi. Ei ole montaa positiivista kommentointia tullut vaikka yritin tehdä päivän empatioteon ; )

    Perverssi uutisointi.

    Saunoin ja kuvitella ihan alasti. Esikoinen lähetti kuvan japanilaisesta kylpylästä siellä oli ollut kyltit kylvyissä ja saunoissa. Kylpyihin ja saunoihin alasti.


  • Olisi ollut kiva lepikossa kurkkimassa, kun korppis nousee lammesta kuin Afrodite konsanaan.

   • Säästä meidät yksityiskohdilta pervo.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Älä tule kalkkis silmille hyppii.
    Tuoreet ilmaisut on hyviä.
    Ei ilmaisut tartte olla Vanhasta Testamentista,
    niinkuin useimmilla.
    Koska teistä tuli henkisesti niin vanhoja ja huumorittomia ?
    Miksi pitää henkisesti mummoutua jo aikaisin ?
    Sehän on haudan kaivamista itselleen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Älä tule kalkkis silmille hyppii.
    Tuoreet ilmaisut on hyviä.
    Ei ilmaisut tartte olla Vanhasta Testamentista,
    niinkuin useimmilla.
    Koska teistä tuli henkisesti niin vanhoja ja huumorittomia ?
    Miksi pitää henkisesti mummoutua jo aikaisin ?
    Sehän on haudan kaivamista itselleen.

    Kuka on kalkkis?


  • Ei nämä sugar-daddy toimetkaan ihan päivänvaloa kestä. Mielestäni surullista mikäli nainen suostuu rahalla ostettavaksi ja reilusti vanhemman hyväksikäytettäväksi.

   Eikös sinulla korppis ole siitäkin kokemusta?

   • Oletko sitä mieltä, että jos 58-vuotias rakastuu 71-vuotiaaseen on kysymys hyväksikäytöstä?

    Miten sinulle kävi?


  • Huomenta@ joko olisi aika siirtyä Enon tekosiin. Nythän aloituksen muut osiot on käyty läpi.

   Tämän päivän perhe-elämä ei ole sitä mitä se oli meidän nuoruudessamme tai aikoina kun elimme ruuhkavuosia. Tämän päivän lapset kasvavat yhteiskunnassa missä yksilö korostuu. Itsenäinen nainen, työelämässä menestyvä, me-too ja vapaus. Miehen rooli on myös hämärtynyt. Työpaikoilla, kotona, harrastuksissa mies jää usein sivusta seuraajaksi.
   Äiti ja isä opiskelua, työtä, lasten hoitoa, materiaalin keruuta.
   Lapsen rooli on muuttunut he aikaistuvat ennen aikojaan. Eikä sitä aikuistumista estä äidin valinnat pukea pieni tyttö naiseksi.

   Itse kahden pojan äitinä olen ehkä päässyt helpommalla kuin tyttöjen äidit. Niin ja uskon olevani plus 70-palstalla ainuita nuorten miesten äitejä. Lapseni ovat kahdeksakytluvun lapsia, jolloin uudet tuulet jo puhalsivat perhekeskeisyysajattelussa. Teknologia teki tuloaan, mutta kännykät eivät vielä olleet lasten leluja.

   Niin tytöt kuin pojat jos he eivät saa kotoa riittävästi huomiota tai hellyyttä, haekevat sitä muualta. Tätä tilausta käytti Eno hyväkseen.

   En puolusta pahuutta en hyväksy lapsiin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa tai huumeiden ja alkoholin tarjoamista alaikäisille, mutta jokaisen on syytä tajuta miksi tälläistä tapahtuu. Ei rakastettu lapsi mene suinpäin ansaan.

   Empatiani ei saavuta tapahtumia samalla tavalla kuin isovanhempia, koska minulla ei vielä ole lapsenlapsia. Siksi kirjoitan realismia heittäytymättä tunnekuohujen valtaan.

   • varmaan mies jää sivusta katsojaksi, jos ottaa itseään 14 vuotta vanhemman miehen


   • . Sen uskon ettei tunnekuohuja ole, kun pidät empatiaakin hömppänä. Siis tunteeton kylmä ja kova. Sellaista realismia. Pidä luonteesi hyvänäsi vaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    varmaan mies jää sivusta katsojaksi, jos ottaa itseään 14 vuotta vanhemman miehen

    Olen samaa mieltä 😅😅


   • Anonyymi kirjoitti:

    . Sen uskon ettei tunnekuohuja ole, kun pidät empatiaakin hömppänä. Siis tunteeton kylmä ja kova. Sellaista realismia. Pidä luonteesi hyvänäsi vaan.

    Voi, voi. Eihän toisen luonnetta voi ottaa omakseen.
    Turhaan lupaat että saa pitää, kun pitää luonteensa vaikka et siitä tykkääkkään.

    Kunnioitan enemmän Korppista kuin näitä suunsoittajia!


  • Olet siis saanut lapsesi mummoikäisenä ? Olen 70 ja lapseni ( 2 poikaa ja 1 tyttö) ovat 48 ja 46 ja 44 ja vanhimmalla lapsella on jo 1 lapsenlapsi. Lastenlapsia meillä on nyt 7. Meillä ja kaltaisillamme on nimenomaan realismia ja normaalin sukupolvijakauman antoisa elämä . Ja ennenkaikkea onnellisuus elämän jatkumisesta . Saa seurata vielä isomummona ja isovaarina jälkeläisiä. Perheet on perustettu sopivan nuorena, perhe antaa potkua valmistua nopeasti korkeakoulusta ja säästää asunto. Suomessa on hyvä päivähoitosysteemi, meidän perheyhteisössä naisetkin ovat korkeakoulutettuja ja äitiyden ohessa töissä. Opiskelunkin voi yhdistää äitiyteen.

   • Kertomasi perusteella kuulut konservatiiveihin, jota perherakenteen muuttuminen ei ole koskettanut.

    Kommenttini ei koskenut sinun kaltaisia harmoonisessa ympäristössä asuvia vaan suurkaupunkien yksinäisyyttä tuntevia lapsosia, jotka altistuvat hyväksikäytölle. Kirjoitin myös, että rakkastettu lapsi ei mene suinpäin ansaan.

    Laskelmieni mukaan olette lisääntyneet alaikäisinä. Vanhin poikasi on isoukki 48-vuotiaana.


   • korppis kirjoitti:

    Kertomasi perusteella kuulut konservatiiveihin, jota perherakenteen muuttuminen ei ole koskettanut.

    Kommenttini ei koskenut sinun kaltaisia harmoonisessa ympäristössä asuvia vaan suurkaupunkien yksinäisyyttä tuntevia lapsosia, jotka altistuvat hyväksikäytölle. Kirjoitin myös, että rakkastettu lapsi ei mene suinpäin ansaan.

    Laskelmieni mukaan olette lisääntyneet alaikäisinä. Vanhin poikasi on isoukki 48-vuotiaana.

    Luit väärin .


   • Anonyymi kirjoitti:

    Luit väärin .

    Siis, ettekö kuulukaan konservatiivisesti eläviin?


   • Anonyymi
    31.7.2019 9:51
    UUSI
    Olet siis saanut lapsesi mummoikäisenä ? Olen 70 ja lapseni ( 2 poikaa ja 1 tyttö) ovat 48 ja 46 ja 44 ja vanhimmalla lapsella on jo 1 lapsenlapsi. ->>>>

    Voi kuinka täällä näitä LAPSIA JA LAPSETTOMUUKSIA JAKSETAAN JAUHAA.
    Omat lapseni ovat isovanhempia, koska heidän lapsilla on lapsia ja lastenlasten lapsetkin vanhimmat jo parikymppisiä.

    En ole yhtään parempi ihminen kuin he joilla ei ole yhtään lasta!
    Lasten hankkiminen on joko oma valinta, tai siihen on muita syitä ja ainakin minä varon ketään lapsetonta pariskuntaa syyttämästä lapsettomuudesta.
    Tietääkä sellaisia syytteitä suustaan päästävä kuinka kipeä asia lapsettomuus voi ihmiselle olla?

    Täällähän kaikki näkyy olevan sallittua kun syytteet kohdistuvat rekisteröityihin kirjoittajiin.

    Anonyymit pyytää ylläpidolta poistoja kun kapula osuu omaan nilkkaan.

    Melkoisen koiramaisia haukkuja saa palstalta lukea, onneksi eivät ylety puremaan ketään.


  • Empatiasta.

   Yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan suomalaiset olivat 63 maan vertailussa yksi epäempaattisimmista kansoista. Suomi sai vertailussa kuudenneksi kehnoimmat empatiapisteet. Maailman vähiten empaattisimmat maat ennen Suomea olivat Liettua, Venezuela, Viro, Puola ja Bulgaria.

   En asetu tilastoja vastaan, olen suomalainen.

  • Kyllä korppis kirjoitti täyttä asiaa, että vanhempien huomioiva rakastettu lapsi ei mene ansaan. Lisäisin vielä, että lapselle laitetaan rajat kasvatuksessa, myös ohjataan kasvatuksessa.
   Näitä villin ja vapaan kasvatuksen hedelmiä saamme lukea lehdistä opettajien väsymisenä sekä poliisin tiedotteista.
   Jonninmuotoista kuria kaipaan koko yhteiskuntaan.

  • "Amor y control" on menneiltä vuosilta soitettu salsakipale, Ruben Bladesin tuotantoa.Minä uskon molempiin tai siis juuri tuohon yhtälöön lastenkasvatuksessa. Siis rakkautta ja kontrollia. Kontrolli saa mielellään olla kauko-ohjattuakin, antaen lapselle tilaa ja vapautta kasvaa itsenäiseksi ja omilla aivoillaan ajattelevaksi yksilöksi, mutta kontrolli on vanhemman. Aina.
   Rakkaus on itsestäänselvyys, muuten ei kasva tunne-elämältään ehjää ja tasapainoista nuorta, joka ei etsi namusetiä eikä ole viinalla tai tupakalla houkuteltavissa aikuistenmiesten kämpille. Aika joka käytetään yhdessäoloon ja yhteisiin harrastuksiin (esim. matkustaminen yhdessä, urheilu, pelit, ulkoilu, jne jne jne) on kolmas osio siinä yhtälössä.
   Vanhemmuus on vastuuta kantavaa, aikaa vievää, vakavasti otettavaa mutta samalla tärkeä osa elämäämme.

   • Kuka sinut on tilannut luennoimaan tänne itsestäänselvyyksiä ? Olemme jo kasvattaneetlapsemme ja heillä on omansa kasvatettavanaan. Rakkaudella ja rajoilla, se on ennenkin pätenyt.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuka sinut on tilannut luennoimaan tänne itsestäänselvyyksiä ? Olemme jo kasvattaneetlapsemme ja heillä on omansa kasvatettavanaan. Rakkaudella ja rajoilla, se on ennenkin pätenyt.

    Nämä "itsestäänselvyydet" tarvii aina aika ajoin tulla "luennoimaan", ei nyt ehkä meidän ikäpolvellemme, mutta lastemme ja heidän lastensa ikäpolville koska ne ovat hämärtyneet tänä toisaalta yksilöllisyyttä toisaalta median hallitsemaa massakulttuuria korostamaa ajan henkeä ja nuorisokulttuuria kohden.
    Koska vanhemmat eivät enää uskalla olla vanhempia eikä asettaa rajoja, sanoa ei ja määrätä aikoja lapsilleen niin he jättävät lapset kaveripiirin, median, somen ja muotivirtausten ohjattavaksi. Ei ole mitään surullisempaa näkyä kuin se minkä koin kun tulin Suomeen 17 ulkomaavuoden jälkeen: pikkutyttöjä ja poikia, alle viisitoista, humalassa hortoilemassa toreilla ja turuilla; laivajunassa törmäilemässä ympärikännissä seiniin. Että nämä "itsenäistyneet" pikkutytöt sitten menevät halpaan ja helppoon ulkomaalaismiesten mukaan ei hämmästytä. Surullista mutta näin minä sen näen.


   • Ruotsista ovat monet opit ja virtaukset tulleet, niin kasvatukseen, kotiin ja kouluun.
    Ruotsin kouluissa oppilaat hilluvat mielensä mukaan, kun kuria ei ole, etteivät lapsukaiset traumatisoituisi.
    Hyvää vauhtia menossa meilläkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuka sinut on tilannut luennoimaan tänne itsestäänselvyyksiä ? Olemme jo kasvattaneetlapsemme ja heillä on omansa kasvatettavanaan. Rakkaudella ja rajoilla, se on ennenkin pätenyt.

    Voi luoja!
    Että joku jaksaa olla kaiken aikaa kuin katajapensas. Piikkiset oksat ja mustat marjat, muuta ei ole annettavaa.
    Kuinka joku jaksaakin olla aina NOIN HUONOLLA TUULELLA.

    Hymyile joskus vaikka omalle peilikuvallesi, sekin voisi auttaa.


   • Paloma.se01 kirjoitti:

    Nämä "itsestäänselvyydet" tarvii aina aika ajoin tulla "luennoimaan", ei nyt ehkä meidän ikäpolvellemme, mutta lastemme ja heidän lastensa ikäpolville koska ne ovat hämärtyneet tänä toisaalta yksilöllisyyttä toisaalta median hallitsemaa massakulttuuria korostamaa ajan henkeä ja nuorisokulttuuria kohden.
    Koska vanhemmat eivät enää uskalla olla vanhempia eikä asettaa rajoja, sanoa ei ja määrätä aikoja lapsilleen niin he jättävät lapset kaveripiirin, median, somen ja muotivirtausten ohjattavaksi. Ei ole mitään surullisempaa näkyä kuin se minkä koin kun tulin Suomeen 17 ulkomaavuoden jälkeen: pikkutyttöjä ja poikia, alle viisitoista, humalassa hortoilemassa toreilla ja turuilla; laivajunassa törmäilemässä ympärikännissä seiniin. Että nämä "itsenäistyneet" pikkutytöt sitten menevät halpaan ja helppoon ulkomaalaismiesten mukaan ei hämmästytä. Surullista mutta näin minä sen näen.

    Oletko todellakin noin naivi vai tämä iänikuinen suomalaisten pilkkaamisesiko sai aikaan moisen kirjoituksen.

    Minä tiedän maailmasta paljon surullisempiakin asioita, kuin tuo mistä sinä kirjoitit.


   • Paloma.se01 kirjoitti:

    Nämä "itsestäänselvyydet" tarvii aina aika ajoin tulla "luennoimaan", ei nyt ehkä meidän ikäpolvellemme, mutta lastemme ja heidän lastensa ikäpolville koska ne ovat hämärtyneet tänä toisaalta yksilöllisyyttä toisaalta median hallitsemaa massakulttuuria korostamaa ajan henkeä ja nuorisokulttuuria kohden.
    Koska vanhemmat eivät enää uskalla olla vanhempia eikä asettaa rajoja, sanoa ei ja määrätä aikoja lapsilleen niin he jättävät lapset kaveripiirin, median, somen ja muotivirtausten ohjattavaksi. Ei ole mitään surullisempaa näkyä kuin se minkä koin kun tulin Suomeen 17 ulkomaavuoden jälkeen: pikkutyttöjä ja poikia, alle viisitoista, humalassa hortoilemassa toreilla ja turuilla; laivajunassa törmäilemässä ympärikännissä seiniin. Että nämä "itsenäistyneet" pikkutytöt sitten menevät halpaan ja helppoon ulkomaalaismiesten mukaan ei hämmästytä. Surullista mutta näin minä sen näen.

    Entä se sinun ihana Kolumbia ? Huumehelvetti jossa voi menettää vaikka mumuaisensa ja samalla henkensä.


  • Enolla on jo niin paljon puolustajia ja ymmärtäjiä, ettei uutta ketjua enää kannata kasvattaa,

   • Oletkohan nyt ymmärtänyt väärin?

    Sait itse kehoituksen aloittaa Enosta ketjun kahvipirtin ulkopuolella. Et aloittanut vaan kerroit pitäväsi paussia kahvipirtiin kirjoittamisessa.

    Uutta ketjua ei tarvita, se on tässä ja sen tein johtaakseni keskustelun ulos pirtistä.

    Kirjoitin tuonne ylemmäksi

    En puolusta pahuutta en hyväksy lapsiin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa tai huumeiden ja alkoholin tarjoamista alaikäisille, mutta jokaisen on syytä tajuta miksi tälläistä tapahtuu. Ei rakastettu lapsi mene suinpäin ansaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Tämä ei itseasiassa ole minun oivallus. Jos olisit katsonut eiliset Ylen puoli yhdeksän ilta-uutiset, ymmärtäisit, että kommentoin tapausta analysoineen psykologin kertomaa.


   • Korppikotka kirjoitti:

    Tämä ei itseasiassa ole minun oivallus. Jos olisit katsonut eiliset Ylen puoli yhdeksän ilta-uutiset, ymmärtäisit, että kommentoin tapausta analysoineen psykologin kertomaa.

    Aha, tästä lähti kommentti kun kävin välipalalla.


   • Samoin, jo kaksi lähtenyt. Polttaako jonkun hyppösissä? Ei ummarra.


   • Sitä minäkin ihmettelen. Syyllistetään vanhemmat rakkaudettomuudestaa ja lapset ja nuoret siitä, että ovat langenneet pedofiilin houkutuksiin.
    Ei, ei vaan syyllistetä pedofiiliä itseään, Enoa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sitä minäkin ihmettelen. Syyllistetään vanhemmat rakkaudettomuudestaa ja lapset ja nuoret siitä, että ovat langenneet pedofiilin houkutuksiin.
    Ei, ei vaan syyllistetä pedofiiliä itseään, Enoa.

    Ainakin nuo kaksi joilla on tai on ollut mamupuoliso.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sitä minäkin ihmettelen. Syyllistetään vanhemmat rakkaudettomuudestaa ja lapset ja nuoret siitä, että ovat langenneet pedofiilin houkutuksiin.
    Ei, ei vaan syyllistetä pedofiiliä itseään, Enoa.

    Se on ajan henki sellainen, että lapsista pyritään kasvattamaan ennakkoluulottomia ja suvaitsevaisia kaikenlaisia "enojakin" kohtaan.


   • Tellukka kirjoitti:

    Se on ajan henki sellainen, että lapsista pyritään kasvattamaan ennakkoluulottomia ja suvaitsevaisia kaikenlaisia "enojakin" kohtaan.

    "Ajan henki" on sellainen, että palstan kirjoittajat viis veisaavat siitä, että suomalaiset tyttölapset ovat niin heikosti varjellut, että joutuvat tuollaisten käsiin. Se ei kiinnosta.
    Rikollisten etninen tausta vain on kiinnostava. Siitä kyllä juttua piisaa.


  • Hyvää iltapäivää Kahvipirttiin. Hieman tulenarkoja aiheita sivutaan nyt palstalla, on noitavainoa ja Peztseä kun lukaisin.
   Enpä taida ottaa kantaa noin tunteita herättäviin aiheesiin. Viileä sää sai ottamaan sukkakorini esille, ja käymään läpi villasukka varastoani. Niinpä oli parsittavaakin, jotka selvittelin. Villapolvisukkiin ompelin nahkapohjalliset, ne kun ovat kuviolliset ja hauskat joskus vetää jalkaansa pakkasella.

   Kätilö tyttärentyttö viettää toista lomapäiväänsä saaristossa ja palelee, saunan aikoi lämmittää lämpimikseen, no eiköhän taas normalisoidu säätkin.
   Iltapäiväkahvit join kanssanne rapean voilla sivellyn croisantit kera,
   kiitos seurastanne!

   • Ei Pirtin ovi edes narahtanut, sini-sirkku kun sisällä piipahti....

    Oletko sinä' pahastikin eksynyt ja osaatko edes kotiisi?


   • Joutuiko tyttärentyttäresi lomalla työkeikalle.


   • Huumoria, huumoria, sanoi urologi pojanpoikani kun pirtissä pieraisi


  • Kuka poistaa heti kommentin, jos tästä ranskaa puhuvasta monsierista sanoo sanottavansa?
   Onko hän valtiovallan erityissuojeluksessa ?

   • Älä välitä, minunkin kommentti poistettiin Petze-ketjusta. ; ))) liekö ollut sääntöjen vastainen kun kehuin itseäni.


  • "Kun media kutsuu lapsia raiskaavaa, 64-vuotiasta saalistajahirviötä

  • Mohamed Al Fatimia "laajasalolaismieheksi" ja "Enoksi"

  • oku muukin on tässä maassa pielessä kuin se, että mies pääsee nauttimaan säälittävän lyhyttä tuomiotaan suomalaiseen vankilaan"

   • Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    purrankirjoituksesta psedustajan


  • Poliisi pyytää lisää tietoa Mohamed "Eno" El Fatimin uhreista

  • "Eno" El Fatimi on vangittu ep. lukuisista törkeistä raiskauksista ja törkeistä lapsen seks. hyväksikäytöistä

  • kieltääkö sharia pedo filian
   keitä se koskee, koskeeko sharia mohamedia
   tai enoa

  • En olisi uskonut, että näille pedofiileille on puolustajansa harmaahapsien joukossa. Sanattomaksi melkein vetää. Jollain fiiraa.

   • No, jos noin olet päättänyt päässäsi, että pedofiileillä on puolustajansa täällä harmaahapsien joukossa niin ei kai ajatuksiasi voi nurinpäinkään väkisin vääntää.


   • Kerro sitten, mistä johtuu näitten rikoksiin syyllistyneitten mamujen puolustelu, joita aina puolustellaan malliin niiku suomalaisetkin jne.


   • korppis kirjoitti:

    No, jos noin olet päättänyt päässäsi, että pedofiileillä on puolustajansa täällä harmaahapsien joukossa niin ei kai ajatuksiasi voi nurinpäinkään väkisin vääntää.

    Itse kirjoitit että vika on raiskattujen lasten vanhemmissa, koska eivät rakasta tarpeeksi lapsiaan. Se viestisi löytyy vielä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kerro sitten, mistä johtuu näitten rikoksiin syyllistyneitten mamujen puolustelu, joita aina puolustellaan malliin niiku suomalaisetkin jne.

    Miksi vain ulkolaisten tekoset kiihdyttävät mieliä ??
    Toiselta palstalta poimittua...
    ''Ei löydy 2018 tilastoja mutta 2017 Suomessa alaikäinen joutui seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi 752 kertaa. Ulkolaisen tekemiä 133 kertaa, turakaisen 619 kertaa.''


  • Vanhat puolueet vuotavat vihreisiin ja perussuomalaisiin, jotka ovat ainoa vastavoima liberaalille ryväkselle, jossa vihreillä on suvereeni aloite ja yliote. Kaikki muut puolueet ajavat vihreiden juttuja: haittamaahanmuuttoa, islamisaatiota, kansallisvaltion alasajoa, radikaalia feminismiä, sensuuria ja mielipidevainoa sekä muuta turmiota

   • Olenjan toki kauhukuvia mielessäni pyöritellyt niin persujen kuin vihreidenkin osalta.

    Ääripäät ja ääriajatukset. Pysyn keskustalaisena ja toivon, että tasapaino saataisiin Suomi paattiin.

    Nyt tarvittaisiin Kekkosta ruoriin.


   • Keskustalaisethan vaikuttavat puliveivareilta.


   • Niinpä, olin kerran eräässä toritapahtumassa. Puhujana oli mm Mauri Pekkarinen. Siellä hän peräkärryn lavalta julisti, että jos ette oikein tunne poliittista kenttää, niin äänestäkää keskustaa - se on siinä keskellä.

    Sellaista politiikkaa. Opportunismia, suhdanteiden mukaan ollaan milloin oikealla, milloin vasemmalla.
    Kyllä on maalaisliiton ajoilta politiikka muuttunut - on citykepua ja maalaiskepua.


  • Parin kuukauden aikana on uutisoitu suomalaismiesten leikeistä pikkutyttöjen kanssa. Ei ollut lynkkausryhmä liikkeellä......

  • "Enon" rikossarja synnyttää suomalaisissa vahvaa lynkkaysmielialaa. Mieshän on elänyt toistakymmentä vuotta suomessa. Hänet tunnistetaan julkisuuteen laitetun kuvan perusteella.
   Massamurhaaja Anders Breivik, naapurimaastamme tarvitsi tiukat turvatoimet myös oikeuskäsittelyä varten. Häntä ei voida kotimaastaan Norjasta poistaa. Voidaankohan "eno"?
   Kysyy taviseno?Myös kummieno?

  • tästä tuli uusi sanonta
   entinen yhä käyttökelpoinen on

   koneinsinööri

   nykyisin

   marokon eno

  • On apinalla aihe!

  • AIKAISEMMIN SANOTTIIN ja vieläkin KONEINSINÖÖRI
   nyt on käytössä myös ilmaus
   marokon eno

   Mikä on koneinsinööri
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/11584085/somalissa-on-paljon-koneinsinooreja

   Kun sossutäti Syrjäläisen valheet oli paljastettu hän uhkasi rikosilmoituksella
   jota ei kuulunut

   https://www.halla-aho.com/scripta/hirvea_tyovoimapula.html
   Tämä on se "lieksalainen ikiliikkuja", josta kirjoitin jo aiemmin. Joutilaana notkuvien somalien avulla Lieksa pumppaa valtiolta (esim. Kelan kautta) rahaa, joka päätyy lieksalaisiin kauppoihin tai kaupungin vuokrataloyhtiön taseeseen. Se, mikä aktiivisesti unohdetaan ja jätetään mainitsematta, on että nämä rahat loppujen lopuksi tulevat (myös) lieksalaisilta veronmaksajilta.

  • Kun näitä lapsiin ja alaikäisiin kohdistuneita seksirikoksia pompsahtelee jatkuvasti julkisuuteen, tulee mieleen että nehän ovat vaan ikäänkuin jäävuoren huippu. Satoja tapauksia jää tietoontulematta.
   Sitten vielä syntyperäisten suomalaisten tekemät, lapsiin kohdistuneet rikokset.

   Jehovantodistajiin kuuluva isoisä teki filunkia lastenlastensa kanssa. Lapsi valitti asiasta j-todistajien neuvostolle. He tutkivat asian: Isoisä on lukenut raamatun niin hyvin, että lapsen täytyy valehdella, perusteltiin.

   • Minusta olisi hyvä ettei käytettäisi pehmentäviä sanoja kuten esim. tuo "filunkia", vaan todellista tilannetta kuvaavia. En tunne tapausta, niin en voi antaa esimerkkiä.
    Nuo pehmentävät sanat jollain lailla hyväksyvät, ainakin vähättelevät tapahtumaa.
    En tarkoita ainoastaan tuota "filunki" -kirjoitusta vaan ihan mediassakin. Tuli hyvänä esimerkkinä.
    Nyt tuo "eno", olkoonkin, että hyväksikäytetyt lapset sitä käyttivät, on juuri sellainen pehmeä sana. Sattaa sitä käytettäessä hämärtää hirmuteot joita teki.


   • Ehkä on parempi olla sanomatta, koska ei ole oikeuslaitoksen tuomioita.
    On pian itse syytettyjen penkillä.


  • koska suomalaiset tekevät rikoksia on
   syytä tuoda maturikollisia maahan
   esim. sellaisia
   jotka jo kotimaassaan ovat olleet sotilaita tms. ja raiskanneet kokonaisia kyliä

   lisäksi huoltosuhde paranee kun tuodaan nuoria matumiehiä rikoksia tekemään toimettomina

   työllisyys lisääntyy kun rikoksia pitää selvittää ja tarvitaan lisää sossutätejä paapontaorganisaatioa vankilahenkilökuntaa hullujenhuoneita jne. maturikollisille

   kaikki voittavat, matut, työllistyvät, huolosuhde laskentaa tekevät

   eikä maksa paljon
   vain konkka tulee

  • koska matuissa on paljon koneinsinöörejä ja marokonenoja jne.
   jotka eivät pysty tekemään töitä mutta ovat hyviä olemaan,

   voitaisiin lisätä näiden kotoutusta jotta he tuntisivat olonsa kotoisiksi
   ja kun he näin saavat palvelua lisää

   suomalaiset palvelijat työllistyvät joten kaikki voittavat

   tosin Suomi menee konkkaan mutta matulle ei tästä ole niin suurta haittaa koska hän voi mennä muualle kotoutumaan ja poistamaan syrjäytymistään

   pääasia että homma hoituu eteenpäin

   https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-budjettikeskustelussa-turvapaikanhakijoiden-vastaanottoon-kotouttamiseen-husattiin-14-miljardia-euroa-vuosina-2017-2019/

  • Tämä ketju osoittaa, kuinka tunnottomia suomalaiset ovat omien lapsiensa suhteen. Ei minkäänlaisia tunteenpurkauksia uhrien vuoksi, ei myötätunnon sanaa. Ei huolta siitä, miten nämä lapset selviytyvät, miten heidän traumansa hoidetaan, ainoa asia mikä kiinnostaa, on hyväksikäyttäjän kansalaisuus.
   Lehdestä luin, että on yritetty ottaa uhreihin yhteyttä ja jatkaa haaskalla oloa myös sillä tavoin.
   Kylmä suomalainen yhteiskunta viis veisaa puolustuskyvyttömistä lapsista.

   • nyt kuule haista Makrrina


   • Anonyymi kirjoitti:

    nyt kuule haista Makrrina

    Haluatko, että vastaan samalla mitalla? Nyt huomasin, että ollaan sitä mieltä, että myötätunto ja empatia pitää kohdistaa enoihin ja namusetiin.
    Toivottavasti nämä kirjoittajat eivät ole äitejä eivätkä isoäitejä.


  • Jatkan vielä, kun teksti karkasi.
   Korpikirjailija avasi ketjun, jossa voisi vaihtaa mielipiteitä yhteiskuntaamme kuohuttavasta turvattomuudesta.
   Luin juuri jostakin tutkimuksesta jonka mukaan Suomi on kuudenneksi epäempaattisin maa.
   Uskon hyvinkin.

   • Mistä empaattisista maista nämä Oulun lapsiraiskarit tulivat ja mistä tämä eno ? Miten ne viihtyy näin epäempaattisessa maassa ? Kuitenkin niille annetaan täys ylöspito, pelkällä empatialla eivät suostu elämään. raiskaavatko lapsia siksi, kun aikuiset naiset ei niille anna,kehtaavatkin olla niin epäempaattisia vainottuja miesparkoja kohtaan !


   • Mskriina@

    Mielestäni ei ole meidän ulkopuolidten enää.r


   • Aivan, olisi kafkamaista keskustella mitä voisimme tehdä turvattomuudelle,
    kun ei saisi sanoa että marokkolaisia pedofiileja ei pidä antaan harjoittaa puuhiaan 10 vuotta Helsingissä
    ja pimittää tutkimuksia kun on vaalit että vasta vaalien jälkeen

    Luimme koulussa saksanlukijoina Kafkaa enemmän kuin lääkäri määrää. Kaikki pitivät Kafkaa kummallisena ja epänormaalina. Sitten

    Aikuisena kaikki näkivät että Kafrka osui asian ytimeen ihmissuhteita kuvatessaan


   • korppis kirjoitti:

    Mskriina@

    Mielestäni ei ole meidän ulkopuolidten enää.r

    nyt on häikkää linjoissa. Lähti omia aikojaan viestini. Siis ei ole meidän ulkopuolisten enää syytä hämmentää soppaa.

    Ei silti Korven sanomissa oli artikleli itkijänaisista. Auttaa kuulemma ahdistukseen kun lukee ikäviä asioita ja virittäytyy itkemään. Itkee aikansa se kuulemma auttaa itkijää, mutta tuskin näitä rikoksen uhreja. Ammattilaiset hoitavat terapiatyöt, eikä he itke, eivät samaistu uhreihin vaan auttavat tietyillä opituilla metodeillaan.


   • Oletko ihan varma että kuudenneksi ?
    Ettei 26:s ?


   • korppis kirjoitti:

    nyt on häikkää linjoissa. Lähti omia aikojaan viestini. Siis ei ole meidän ulkopuolisten enää syytä hämmentää soppaa.

    Ei silti Korven sanomissa oli artikleli itkijänaisista. Auttaa kuulemma ahdistukseen kun lukee ikäviä asioita ja virittäytyy itkemään. Itkee aikansa se kuulemma auttaa itkijää, mutta tuskin näitä rikoksen uhreja. Ammattilaiset hoitavat terapiatyöt, eikä he itke, eivät samaistu uhreihin vaan auttavat tietyillä opituilla metodeillaan.

    Ikävien uutisten vatvominen ja niissä rypeminen ei edistä mitää asiaa.
    Kun paha on mielessä koko ajan se lisää ahdistusta.

    Mukavien asioitten ajatteleminen saa "hyvät hormonit" hyrräämään
    ja koko elimistö voi paremmin.

    Ei se silti tarkoita, että ihminen sulkisi silmät tosiasioilta
    vaikkei pahoja uutisia ajattelisikaan koko ajan.


  • emme tietenkään ole ulkopuolisia koska tämä ei tähän lopu vaan ongelmat vasta kasaantuvat ja lähellä on jo esimerkkejä kuten Malmö ja Tukholman lähiöt joissa ei ruotsalaista tapaa

   "ketju osoittaa, kuinka tunnottomia suomalaiset ovat omien lapsiensa suhteen"

   tämähän ei ole ollenkaan näin

   vaan feikkimedia pimittää kaiken tiedon eli marokkolaisen massaraiskauksia tehneen pedofiilin joka kuulemma on helsinkiläismies feikkimedian mukaan

  • tämä peittely on feikkimedialle tärkeintä pelleilyä kansan sumuttamiseksi siihen se keskittyy ja koska näin on

   ja kun se peittelee, feikkimedia ei voi kertoa lapsista ei heidän vuosikautisista hoidoistaan eikä keskustella asiasta koska rivien välistä paljastuisi kaikenlaista millään ei voi pimittää silloin

   ei voi haastatella vanhempia ei voi...

   koska joku voisi pamauttaa että lähtee matua vastaan mielenosoitukseen tai muuta josta selviää marokkolainen eno

  • harhauttajien juhlaa miten kieroilla ja "opettaa kansaa", oulussa ei ollut raiskauksia vaan seksuaalivyyhti, turussa ei jihadia vaan turun puukotus ....

   silloin on vaikea käydä selvittämässä asiaa kun peittely on pääasia

   • Vai parlamentaarisen demokratian maa on Englanti ?
    Ei vaikuta siltä viimeiseen kolmeen vuoteen.
    Päinvastoin.


   • liikkaa hesari liian vähän Englannin tuntemusta

    Päinvastoin, nimen omaan demokratia vaikuttaa, ei uusintavaaleja eli jankutusta,
    koska kansa on pitkän Cameronin kauden jälkeen sanonut sanansa riideltyään vuosia,

    kun BoJo astui virkaan ja meni kuningattaren luo ja koko matka Whitehallista The Mallia pitkin kuvattiin
    helikopterista suorana, niin kas vain Bukkimin palatsin edessä oli mielenosoittajia
    vaikka se on kielletty, niin kukaan ei niitä pois ajanut eikä ollut poliisia pamputtamassa kuin Suomessa
    ja Moskovassa (kyllä ne kiinni jäi ja pantiin sakot) https://www.independent.co.uk/news/uk/politics/boris-johnson-protest-greenpeace-motorcade-mall-buckingham-palace-a9018971.html


  • 7-kymppiset voisivat miettiä asetelmaa myös siltä kannalta, miksi Suomeen EI TULE oikeita poliittisia pakolaisia, siis sellaisia kehitysmaan hallinnon vastustajia, jotka ovat maataan tuhoavaan hallintoa vastaan ja haluavat demokraattisen muutoksen ovat oppineita ja ehkä varakkaita jotka taistelevat hallintoa vastaan mutta ovat joutuneet maanpakoon depressiivisen hallinnon takia, kielitaitoisia poliitikkoja jotka ovat oikeasti poliittisia pakolaisia
   tällaisia ei tule Suomeen

   Sen sijaan tulee taviksia jotka pyytävät turvapaikkaa ja usein ovat henkilöitä jotka kyseisen kehitysmaan hallitseva eliittiluokka haluaakin heittää ulos ettei niitä tarvite paapoa heidän rahoillaan vaan kehitysmaan kehitysapu menee kivasti eliitin taskuun eli heillä ei ole mitään sitä vastaan että tämä omaa kieltääkin osaamattomia kouluttamattomia ei-polittisesti pihalla olevia hakee turvapaikka Suomeen oleilemaan

   Voitte sitäkin joutessanne miettiä miksi on näin

   Ainoa jonkinlainen poikkeus oli chileläiset joissa oli oikeasti myös poliittisia pakolaisia https://www.youtube.com/watch?v=Krk3lgpuC7w

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   324
   6396
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   161
   2984
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   73
   1099
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   15
   644