Miehen lapsi ei saa olla pomo, joka komentaa äitipuolta

Anonyymi

Kaikenlainen ilkivalta pohjautuu huomion, rajojen ja rakkauden puuttumiseen. Siksi miehen lapselle on asetettava terveet rajat.

Nykykasvatuksen suurimpia haasteita on rajojen puute. Ex-äiti ei kieltänyt mitään, jotta heille ei tule paha mieli. Heidän ei myöskään odoteta ottavan tarpeeksi vastuuta omista teoistaan ja niiden seurauksista.

Röyhkeys lisääntyy. Mitään ikävää tai vähemmän houkuttelevaa asiaa ei tarvitse tehdä, jos ei halua. Toisaalta kaikkea saa tehdä, mitä haluaa. Kaikenlaisten omien mielitekojen ja omien päähänpistojen seuraaminen on sallittua.

Tasa-painoinen elämä, johon tarvitaan selkeät rajat, on katoamassa. Tämä ilmiö on levinnyt laajalti yhteiskuntaan, ja sen vuoksi monet äitipuolet ovat pulassa. Lasten kasvattamiseen tarvitaan sitoutumista, joustamista, arjen sietokykyä ja niin sanottua komentamista perheen yhteisen hyvän eteen.

Uskon, että perheitä hajoaa enemmän, koska naikkoset houkuttelevat. Elämästä halutaan nykyään helppoutta, vastuun siirtämistä yhteiskunnalle ja oman edun tavoittelua.

Lapsia ja nuoria otetaan huostaan monesti sen vuoksi, että he eivät sovi naikkosten itsekkäisiin kuvioihin. Nykyään millään ei ole mitään rajoja. Yksilönvapauden nimissä kaikki on sallittua. Sen, minkä aikuiset tekevät edellä, tekevät lapset perässä. Se on heille ”normaalia” elämää.

Suomesta on esimerkiksi tullut yksi maailman lihavimmista kansoista, koska syömiseen liittyvät rajat ovat hämärtyneet ja ahneus kukoistaa. Liikkuminen on osa tervettä elämää, mutta monilla aikuisilla se on vaihtunut puhelimen pyyhkimiseksi.

Aikuisen on katsottava peiliin: siellä on roolimalli, joka kantaa lasta pitkälle elämässä. Jos haluaa lapsestaan muita arvostavan ja kunnioittavan aikuisen, on näytettävä omalla toiminnallaan esimerkkiä sekä oltava läsnä lapsen arjessa.

Rajat ja komentaminen ovat rakkautta. Lasta täytyy ohjata oppimaan hyvän elämän pelisäännöt, ja äitipuolet ovat tässä asiassa avainasemassa. Vastuuta ei voi siirtää sen enempää muille ihmisille kuin yhteiskunnallekaan.

Tietyt rutiinit ja elämän säännöllisyys luovat turvallisuutta, ja elämä on kaikin tavoin helpompaa, kun on selkeät säännöt, mitä saa tehdä. Ilman selkeitä rajoja elämä on yhtä kaaosta.

Lapsi ei saa olla pomo, joka käskee ja komentaa. Kaikenlainen ilkivalta ja häikäilemättömyys pohjautuu huomion, rajojen ja rakkauden puuttumiseen. Siksi jo pienelle lapselle on asetettava terveet rajat.

Vanhemmat, jotka komentavat ja pieksevät lapsiaan, antavat heille samalla turvallisuuden tunteen. Aikuiset osoittavat välittävänsä lapsista ja suojelevansa heitä vääriltä asioilta. Ilman aitoa huomiota jäävä lapsi hakee niitä mitä ikävimmillä tavoilla kasvaessaan ja aikuistuessaan.

Koska nykyään on kaikkien paitsi perheenrikkoja-sutturoiden on luotava uraa, on vanhemmuus siirretty yhteiskunnalle. Tästä johtuen ei ole enää olemassa kotia sen varsinaisessa merkityksessä, vaan siitä on tullut kääntymispaikka.

Lasten tilanne haastaa nyt koko yhteiskunnan, sillä lapsi tarvitsee aikaa, turvaa ja rakkautta ajoittain läsnä olevalta äitipuolelta.

17

62

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sä olet todella pimee ihminen, kaikki aloituksesi alkaa” miehen lapset”.
   Keksi nyt hyvä ihminen jotain muuta sisältöä elämääsi.

  • Anonyymi

   Onkpa katkeraa ja surullista. Oletko harkinnut apua hakea? Noin saira mieli ei ole edes sulle itsellesikään hyvä, ellet korjaa sitä pian. Kannataa saada oma elämä korjattua, eikä vihata ja haukkua muita. Korjaa ensin itsesi vasta sitten hauku muut jos on mitä haukkua. katkearaa katkeraa katkeraa. säälin sua.

   • Anonyymi

    Kuule Lissu jos joku on katkera ja vihaa täynnä niin sinä , eikä täällä muita haukuta vain ja ainoastaan sinua ja sun pähkähulluja aloituksiasi.
    Sulla jos kellä on tosi sairas mieli , lopeta nuo hullut aloituksesi ” miehen lapset”, blaaa blaaaa, ja hullupyörä pyörii.


  • Anonyymi

   Kuulkaas kaikki minu haukkujani. Lapset harjoittavat ilkivaltaa saadakseen huomiota. Kun heitä komentaa, he saavat sekä huomiota, että vahvan määräyksen siitä, mikä on hyväksyttävä tapa hakea huomiota.

   Kumma juttu, ettei kukaan tunnu ymmärtävän tätä asiaa. No, saan viettää leppisaa elämää kun miehen lapset tekevät kotityöt ja kun olen vanhuuseläkkeellä, he ovat päässeet rahakkaisiin töihin ja elättävät minut, jolloin minun ei vieläkään tarvitse tehdä muuta kuin maistella Gambinaa.

   • Anonyymi

    Kyllä sinä Lissu joudut itse tekemään kotityöt, koska olet yksinäinen , ja tukiaisilla sinun on itsesi elätettävä ja itse haettava se cambiina pottu viinakaupasta.


  • Anonyymi

   Hihaaa... aloittaja, olet täysin väärillä urilla. Sinun kuuluu passata miehen lapsia, sinä olet talossa kotiapulainen, siksi mies on sinut ottanut. Mieht ei yleensä hoida koidn likaisia töitä joten hän ottaa kotiapulaisen. Surullista että olet käsittänyt asian väärin. Sellaista sattuu, miehen ex vaimo on se joka säätelee miten toimit.
   Äl kuvittle liikoja et sinä voi toisten lapsia määrätä mitenkään, he ovat niitä jotka käskee.
   Miski menit ja rikoit lasten perheen, siitä saat nyt kräsiä. Kun mies lytää vaimonsa uudelleen tai uuden vaimon niin saat lähteä, hihii... onhan noita jotka menee ansaan. Sulje suusi ja mene siivomaan ettei miehen lasten tari tulla likaseen kotiin isää katsomaan ja vahtimaan sun tekemisiäsi, siivoa vaan sinä.

  • Anonyymi

   ”Mieht koidn töitä äl miski kräsiä ja lytää hihii tari siivoa” ota nyt sitte tuosta selvää , aloittaja ja viimeinen sekä joku välistä sama kirjoittaja.
   Naikkoset, miehen lapset, ja perheenrikkojat toistuvat joka kommentissa.

   • Anonyymi

    Sellaista se on näiden katkerien humalaisten ex-äitien kanssa... ovat niin pettyneitä elämäänsä että juovat pienet aivonsa pihalle


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sellaista se on näiden katkerien humalaisten ex-äitien kanssa... ovat niin pettyneitä elämäänsä että juovat pienet aivonsa pihalle

    Ja sulle on sitten niin käynyt! Voi itku, et saaanut nuorena alkoholivalistusta kun olet juopotellut koko elämäsi! No onneksi sulla ei ole lapsia!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja sulle on sitten niin käynyt! Voi itku, et saaanut nuorena alkoholivalistusta kun olet juopotellut koko elämäsi! No onneksi sulla ei ole lapsia!

    On mulla lapsia, kasvatan niistä elättäjiä itselleni. Aika ovelaa, vaikka itse sanonkin!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On mulla lapsia, kasvatan niistä elättäjiä itselleni. Aika ovelaa, vaikka itse sanonkin!

    Meillä miehen lapset tuelvat joka viikko meille siivoamaan ja käymään kaupassa ja laittamaan ruokaa tekee kaikki kotityöt. mutta eivät osaa, aina pitää itse siivota perässä. Tarroja annan heille mutta ovat kuulemma niin vanhoja ettei tarrat kiinnosta, no sitten ei voi mitään. Aika ovelaa vai mitä, saa itse olla vaan ja käskeä


   • Anonyymi

    " Meillä naisen lapset " tuelvat" joka viikko meille siivoamaan ja käymään kaupassa ja laittamaan ruokaa tekee kaikki kotityöt."
    Kyllä on niin ovelaa ,että , ite saa vain käskeä. Buhaabuhaaaa.
    LislisLissukka.


  • Anonyymi

   Pisti silmään sana äitipuoli? Mikä se on? Puolikas äiti, en ole ikinä nähnyt puolikkaita ihmsiiä. Onko sinulla talopuoli, koirapuoli, pääpuoli, käsipuoli, työpuoli????

   Aika outo sana, en ole edes koskaan kuullut.
   Minun tuttavani kaikki on kyllä kokonaisia ja oma äitikin oli kokonainen.

   Koirani oli kokonainen... voitko selittää?
   Onko sun talokin puolikas? Käytetäänkö tota puolikasta kaikkeen? Mileipuoli, hiuspuoli....koulupuoli... onko puolikas joku muotisana?
   Mun tiekonekin onko puolikas? Ei kyllä ole.

   • Anonyymi

    Sinä olet puolihullu ja mielipuoli.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinä olet puolihullu ja mielipuoli.

    Ai semmonen on! No mie ihmettelinkin ettei tuommoinen äiti puoli voi olla muuta kuin mielipuoli tai puoli hullu. minusta se on koko hullu. Aika kummallinen sanahirviö.
    Tänks tiedosta.


   • Anonyymi

    Tiedoksi tuolle yhdelle joka ei kaikkea tiedä, onhan noita puolikkaita:
    -oikeapuoli
    Vasenpuoli
    Ohjauspuoli
    Alkupuoli
    Loppupuoli
    Etupuoli
    Takapuoli
    Kielipuoli
    Puoli päivä
    Puoli seitsemän
    Puolikuu
    Toinen puoli
    Puoliaika
    Äitipuoli
    Isäpuoli
    Sisarpuoli
    Velipuoli
    Puolitie
    Puolenvaihto
    puolihinta, näitä löytyy suomen kielestä vaikka kuinka paljon.
    Ym.


   • Anonyymi

    Ai, jaa sulla on tiekone puoliksi jonkun kanssa teettekö asfattihommia sillä tiekoneella?


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   124
   5695
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   28
   2472
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   91
   1228
  4. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   203
   1119
  5. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   1069
  6. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   71
   1055
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   385
   998
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   165
   888
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   835
  Aihe