Miten voi saada hyviä numeroita yo-kokeista

Anonyymi

Hei!
Minulla on tänä vuonna meneillä abi vuosi. Kirjoitan syksyllä englantia ja biologiaa ja tähtään hyviin numeroihin kuten L ja E. Minua silti huolestuttaa ihan kauhean paljon , sillä en ole saanut hyviä vinkkejä lukemiseen. Lukion aikana englannista olen saanut kursseista ysejä ja pari kasia tuli, bilsasta olen saanut kaseja ja seiskoja. Englantia olen lukenut kesälomalla tosi paljon sekä harjoitellut yo-kokeilla.
Onko teillä siis hyvejä vinkkejä L:n saamiseksi sillä tähtään farmasiaan

5

<50

  Vastaukset

  • Tähtäät "hyviin numeroihin kuten L ja E".
   Milloin L ja E ovat numeroiksi muuttuneet?

   Opettele ainakin kiireesti täsmällistä suomea!

   • En pyytänyt mitään sellaisia turhia ja säälittäviä kommentteja


   • Anonyymi kirjoitti:

    En pyytänyt mitään sellaisia turhia ja säälittäviä kommentteja

    Pyysit hyviä vinkkejä L:n saamiseksi. Sinun on tosiaan syytä kiinnittää enemmän huomiota kirjalliseen esitykseesi, vaikka et haluaisi, sillä L edellyttää myös hyvää kielenkäyttöä ja tarkkuutta sanojen valinnassa. Tämä ihan vain vinkiksi!


   • Oksä niinkun ihan todessas sä kuulostat joltakin mummolta joka valittais ihan kaikesta. Eksä siis huomaa et en sulta ainakaan mitään vinkkejä halua.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oksä niinkun ihan todessas sä kuulostat joltakin mummolta joka valittais ihan kaikesta. Eksä siis huomaa et en sulta ainakaan mitään vinkkejä halua.

    Mikähän sinunkin oikea ongelmasi on?

    Sinä et määrää, kuka täällä kommentoi. Myös mummot ja vaarit, opettajat ja YTL:n sensorit saavat kommentoida. Sait paremman vinkin kuin ansaitset!

    Mutta kysy ihmeessä vielä parempia vinkkejä koulutovereiltasi ja ystäviltäsi! Vai eikö niitä ole? Ai niin, "en sulta ainakaan mitään vinkkejä halua"! Ei sellaisella ystäviä ole...

    Nimim. Onneksi en ole mummosi enkä vaarisi, en äitisi enkä isäsi! Hävettäisi. Ystäväksesi en suostu!


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   81
   1963
  2. Työvoimapula iskemässä Suomeen

   Tarjolla 10 000 työpaikkaa maatiloilla. Hallituksen työllisyystavoite täyttynee etuajassa, kun ulkomaalaisten kausityöntekijöiden sijaan Suomessa alet
   Maailman menoa
   104
   1199
  3. Korona syylliset vastuuseen!

   Kiuruvedellä on nyt 21 koronatartuntaa. Se on valtava määrä asukaslukuun suhteutettuna. Se myös tarkoittaa että tartuntoja joista emme vielä tiedä on
   Kiuruvesi
   43
   1081
  4. Kaivattunne nimi

   Pelkkä nimi. Aloitan Jaakko
   Ikävä
   88
   1011
  5. Rikosilimotus

   Pitäsikkö tehhä rikosilimotus kun kaopassa niistin nokkoa niin muuvan ukko kahto oikein ikävästi. Tuli oikein pahaolo en varmala soa ensi yönä nukuttu
   Kuhmo
   10
   822