Mihin ilmoitus tässä asiassa?

Anonyymi

Mihin voi tehdä ilmoituksen kun pesänjakaja teki epämääräisen jaon, jossa on suosittu selkeästi mm. serkkuja perillisten ohitse ja jätetty kokonaan yksi kiinteistö huomioimatta perinnönjaossa. Kiinteistö on ikään kuin vain kadonnut, vaikka siitä on tallessa paperit ja piti olla varallisuutta tallessa, jota pesänjakaja ei kirjannut ylös. Kiinteistön varoja ei pitäisi olla käytetty pesänjaon tekemisen aikana mihinkään, mutta nyt kiinteistöä ei muka ole koskaan ollutkaan. En tiedä missä kiinteistön rahat ovat piilossa, kun pesänjakaja ei asiaa vaivautunut selvittämään vaikka hänet palkattiin sitä tehtävää varten. Pesänjakaja myös koki sen oikeaksi että pesänjaossa on suosittu serkkuja. Olen jo tehnyt valituksen käräjäoikeuteen, maistraattiin, poliisille sekä valvontalautakuntaan mutta mistään ei ole reagoitu. Ilmeisesti näiden tahojen mielestä virheitä sisältävä pesänjakokirja on täysin oikein tehty/eivät välitä puuttua. Vai pitääkö tälläinen epämääräinen jako vain hyväksyä? että yksi kiinteistö mennyt vain jollekin mahdollisesti täysin ulkopuoliselle taholle. Luulin että pesänjakajan työ olisi ollut selvittää asia, mutta nyt se ei olekkaan kenenkään tehtävä.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      pesänjakajan päätöksestä valitetaan käräjäoikeuteen,sinne hakemus sisään.

    • Anonyymi

      **** Olen jo tehnyt valituksen käräjäoikeuteen, maistraattiin, poliisille sekä valvontalautakuntaan mutta mistään ei ole reagoitu??????

      Jokainen viranomainen tekee päätöksensä. Siitä selviää, mihin päätöksestä tyytymätön voi valittaa.

    • Anonyymi

      Ei ole selvinnyt, vastattu vain epämääräisesti emme käsittele yms. turhaa.

    • Anonyymi

      Nähtävästi nämä kuvailemasi vääryydet perinnönjaossa ovat lähinnä omassa päässäsi, jos virallisten tahojen mukaan kaikki on kunnossa. Ehkä sinun olisi parasta henkäistä syvään ja jatkaa elämässä eteenpäin.

    • Anonyymi

      No maistraatti ja poliisi eivät käsittelekään, valvontalautakunta (siis asianajajaliitto?) kyllä käsittelee jos kantelet siitä, että asianajaja on toiminut tapaohjeiden vastaisesti. Jos käräjäoikeuden määräämä pesänjakaja on tehnyt toimitusjaon, siitä voi nostaa moitekanteen käräjäoikeudessa. Ja se kyllä tutkitaan. Tosin, jos kanne on tehty samaan epäselvään tyyliin kuin tuo aloitusviesti, ei kelpaa oikeudenkäynnin perusteeksi (haastehakemuksen laatiminen ei ole välttämättä maallikolle helppoa). Käräjäoikeuden tuomiosta voi sitten valittaa hovioikeuteen. Eikä käräjäoikeus vastaa "epämääräisesti emme käsittele", vaan antaa kyllä perustellun ratkaisun.

    • "Kiinteistö on ikään kuin vain kadonnut, vaikka siitä on tallessa paperit ja piti olla varallisuutta tallessa, jota pesänjakaja ei kirjannut ylös."

      On minullakin tallessa isovanhempieni mökin lainhuutotodistus vuodelta 1949, se ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että mökki myytiin seuraaville omistajille jo vuonna 1991.

    • Anonyymi

      Onko ap tarkistanut kiinteistörekisteristä, kenen tuo "hukassa" oleva kiinteistö on nyt? Jos joku on saanut lainhuudon ja omistaa kiinteistön nyt, hän on sen laillisesti saanut omistukseensa.

    • Anonyymi

      Eliitti toimii aina näin. Omaisuutta katoaa ja sen sallii koko eliitin rakentama koneisto. Mihin muuten luulette perustuvan tämän "valtio varastaa systeemin" ellei juuri eliitin yhteisen peliin? Ei kukaan viitsi puuttua ongelmaasi koska et ole miljonääri etkä sisäpiiriläinen.

    • Anonyymi

      Kannattaa ilmoittaa
      Keskustelu24 Yhteiskunta Laki ja rikos Perintö ja testamentti -palstalla.

      Täällä asia kyllä selvitetään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe