Laivalla

saatua

Olin menossa Silja Serenadilla ruotsiin tapaamaan lapsiani. Olen jo lähes 55-vuotias, mutta kummasti vielä hyrrää mielessä kaikennäköiset seikkailut.

Hytissä ensi täyteen iltakuntoon. Sitten nauttimaan upeasta buffeepöydästä. Pientä lepoa ja sen jälkeen tanssiravintolaan. Illan orkesterina oli joku ulkomaalainen, aika suuri orkka. Soittivat todella hyvin laidasta laitaan.

Jäin seisomaan ylätasanteen baarin seuraamaan tilannetta ja kohta tulikin muutamia kavereita vuoron perään hakemaan tanssiin.
Ilmeni, että miehet, minua huomattavsti nuoremmat olivat konferenssiristeilyllä ja nyt nauttimassa illasta.

Tanssin vuoron perään nyt kolmeksi tiivistyneet porukan kanssa ja kun orkesteri lähti tauolle, miehet pyysivät drinkille ja huilaamaan heidän hyttiinsä. Jo siinä vaiheessa olin hiukan kostunut parin tiukan tanssin jälkeen, jolloin tunsin kehoani vasten kaverin kovan kalun.

Hytissä otin lonkeroa ja heti vieressäni istunut kaveri alkoi hivelemään minua, toinenkin tuli sohvalle viereeni. Joo Silja luokan hyteissä on parisänky ja sohva. Tunsin käsien viilettävän sukillani ylöspäin haarojani kohti.

Miehet olivat ihastuksissaan, kun huomasivat, että minulla olikin alla musta korsetti ja sukat, eikä tavanomaiset sukkahousut.
Ja hetkessä tunsin jo sormien kaivautuvan housun lahkeesta nyt jo täysin märkään pilluuni. Nostelin alapäätä ja pian yksi kavereista veti hitaasti pikkarini jalasta, hame ja pusero sai myös kyytiä. silloin huomasin, että se kolmas kaveri oli ottanut videokameran ja filmasi meitä koko ajan.

Nyt miehet nostivat minut vuoteelle. Toinen kavereista kävi selin ja veti minut päälleen ratsastamaan.Aloin villin nussimisen. Tunsin silloin sormien hyväilevän peppuani ja tunsin jotain märkää anuksellani, siinä samassa sormi painui reikääni. Kaiveli sitä hetken ja sitten aavistin mitä tuleman piti. Allaoleva kaveri jäykistyi hetkeksi ja sitten he aloittivat nussimisen samaan tahtiin. Olin kyllä nähdyt sanvichin pornofilmissä, mutta en osannut kuvitellakaan miltä se tuntui.

Kolmas kaveri oli asettanut videon jalustalle, riisuuntunut ja tökki kyrpäänsä suuhuni etupäässä.
Minulla alkoi tutut sykäykset alapäässä ja pyöritin peppua rajusti naimisen tahdissa, samalla kun kehoni jäykistyi elämäni orgasmiin, tunsin sperman syöksyvän sekä vittuuni, että peräsuoleen, kuten myöskin suuhuni lähes yhtäaikaa.

Makasimme raukeana vuoteella ja aloimme kokoilemaan asujamme. Sitten purskahdimme iloiseen nauruun kaikki. Lupasin heille tulla tapaamaan heitä yhteiseen saunailtaan myöhemmin sinä syksynä yhden kaverin taloon. Hän asui yksin ja sen vuoksi sinne.

Sen teinkin ja olin heidän käsiteltävänään koko viikon lopun. Ensin katsoimme yhdessä videon kiihokkeeksi. Miehelleni kerroin, että oli tyttöjen viikonloppu naapurikaupungissa. Mutta se ei enää ollutkaan pikaseksiä, siis siitä ehkä jollekin toiselle palstalle myöhemmin.

0

11412

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1807
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        78
        1667
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1303
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        69
        1131
      5. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        789
      6. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        775
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        757
      8. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        749
      9. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        725
      10. Plösö ja synttäriruusut

        Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        150
        702
      Aihe