Ekakerta miehen kanssa

Anonyymi

Olin 18v ja jutellut noin 35v miehen kanssa netissä ja sopinut tapaamisen hotelliin. Menin sovittuna aikana hotellille ja jännitin kovasti kun koputin oveen. Oven avasi komea miesjoka hymyili ja päästi sisään. Itse olen aika hoikka 173cm pitkä. Aluksi jutustelimme ja mies pyysi minut sängylle jossa riisuin housut ja paidan. Päälläni oli bokserit ja sukat. Makasin mahallaan ja mies hieroi mua joka tuntui hyvälle. Kaluni koveni ja mies riisui mun bokserit ja hyväili peppuani. Mies riisui itsensä ja tuli päälleni j a suuteli niskaani ja samalla tunsin kovan kalun peppuani vasten. Mies otti liukuvoiten ja laittoi pepulleni ja työnsi ormen sisään. Nostinpeppa ja kohta toinenkin sormi liukui sinne.käännyin selälleen a mies sanoi haluavansa sisääni. Hymyilin ja levitin jalkani. Mies asetti terskansa pepulle ja työnsi hitaasti ja terska luiskahti sisään. Se sattui ja mies oli paikallaan hetken kunnes rupesi liukumaan syvempään. Aluksi tuntui vähän ikävältä ja kaluni oli veltto. Mies liikkui hitaasti eestakas ja rupesin nauttimaan ja kaluni koveni. Kalu tuntui i h analta. Vaihdoimmeasntoa ja sainratsastaa ihanalla kalulla. Olin aivan kovana ja teki hyvää. Kokoajan nautin enemm ä n ja tunsin kaluni kihelmöivän. Kiihdytin tahtia ja kaluni rupesi sykkimään ja spermani roiskui miehen vatsalle. Mies nussi alta ja rupesi huohottamaan ja tunsin kuinka lämmin sperma purkautui sisääni. Makasin miehen päällä ja suutelimme pitkään. Se oli ensimmäinen muttei viimenen kerta.

2

2562

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvä tarina - kelpaisi myös toisin päin :)

    • Anonyymi

      Heräsin aamulla vuokramökillä auringon paisteeseen ja avasin silmäni ja silloin näin eilen mökille saapuneen minun kutsumani nuoren pojan nukkuvan selällään alasti kauniisti ja kiihottavasti, hentoiset karvat , säärissä , kullin ympärillä kimaltelivat auringon säteissä puhtaana ja kutsuvana , käänsin itseni siihen aivan pojan viereen tarkkailin vatsaa ja kuuntelin tuhinaa, poika nukkui ja siirsin käteni hänen kullilleen se pehmeä ihana lämmin elin ,torkkui siinä kädelläni.
      Käännyin vielä lähemmäs tuota pojan kullia ja otin sen hellästi suuhuni , imaisin ja suutelin sitä ja alkoihan se paisua ja kasvaa samalla poika siirtyili, heräämistä oli tapahtumassa ja kulli kasvoi suussani , olinhan tuota jo eilen imenyt kun saunoimme pojan kanssa sovitusti, ennen seksiä pesimme selät, peput ja haarat kunnolla, poika levitti pienen pyllynsä pestäväksi nojaten lauteisiin nostaen lantiotaan houkuttelevasti ja kiihottavasti ja minä pesin ja huuhtelin tuon ihana pojan pyllyn aukon puhtaaksi ja nuolaisin sitä vielä oikein kunnolla, poika voihki kun kieli upposi pyllyyn ja tuo kulli seisoi todella kovana kuten nyt suussani,kun
      runkkailin poikaa siellä saunassa samalla kun kielellä liukastin pyllyä sormelle sopivaksi ja pojan oikein tarjoten pyllyään niin
      sormen luiskahtaessa pyllyyn pojalta tuli, ja hän valahti aivan veltoksi ja spermaa ruiskahteli lauteille oikein kunnolla.
      Nyt pojan kulli oli suussani, imin sen nuppia , oli poika hereillä ,voihkiva ja asentoa muuttava poika oli todella seksikästä täysin minun vietävissä ,imin ja imin, menin jakojen väliin työnsin taas sormeni pyllyyn poika oikein tarjosi sitä mutta nyt sen pallit nousivat, poika voihki ja tunsin ensimmäisen kerran ikinä toisen miehen , nuoren sellaisen sperman maun kun lämmintä hapanta syöksyi suuhuni pojan levittäessä jalkojaan
      ja voihkiessa ja nauttiessa orgasmistaan , imin kullista kaiken ja poika levitti jalkojaan kun sormeilin sen palleja ja pyllyä, oma kullin seisoi helvetin kovana ja kun poika vielä levitti haarukkaansa niin kutsuvasti, suuntasin kullini pyllylle , liukkaalle pyllylle, piukalle reiälle johon sormi upposi jo helposti mutta nyt pakotinkin kullini sisään
      .Aluksi se ei oikein tuntunut mahdolliselta mutta poika vaan levitti raajojaan, hentoja hoikan opiskelijan jalkoja ja pyllyn silmä odotti kulliani, poika sanoi; paina se sisään, paina!
      Lisäsin painetta, autoin kädelläni suuntaamista reiälle ja silloin se luiskahti sisään , ihan järjetöntä, sinne liukkaaseen tiukkaan reikään meikäläisen 55 vuotiaan äijän kulli nuoren ihana pojan pyllyssä , työnnyin sisään hiljaa ,aivan hiljaa, kun poika ynisi ja ynähteli, huohotti mutta ilmeisesti nautti kun kulli ponkaisi pystyy päin pojallakin, suutelin suulle poikaa .

      <<vedin kullia pikkaisen takasin ja työnnyin uudestaan ja uudestaan ja se oli niin sairaan ihanaa, että ei voinu pidätellä enempää ja annoin tulla, spermaa syöksyi pojan pyllyyn , painoin aivan pohjaan ja sykkivä elin pojassa tyhjentyi hänen pyllyynsä ja ajattelin että onneksi tämä poika on koko viikonlopun täällä että voimme jatkaa vielä tätä.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe