Porin varikolla tunkua?

Anonyymi

Taitaa olla porissa ihan suomen suurimmat ja mahtavimmat kapinat... Ihan vähän harhaanjohtavia markkinointi lauseita poijjaat käyttää nykysellään!!! 😁 Ei rotaxikaan osallistujien määrällä mässäile, mut ei se kuitenkaan suolla puutaheinää paskaakaan tuutista ulos, päin vastoin, ei tartte keulia kun tuote ja taustat on kondiksessa.... IAMEN hautajaiset lokakuussa kotkassa, paikka ja aika ilmoitetaan tarkemmin H hetken lähestyessä!

17

<50

Vastaukset

 • tästä ollut puhetta ennenkin...rakkaudesta lajiin, tuohan on (oli) x;n slogan, muu paskan puhuminenhan jatkuu vielä, hetken...mutta riittääköhän rakkautta lajiin vielä, kun viivalla on alta 50 kilpailijaa?? Tikis vetää vanhaan malliin, vaikka porukka on vähissä välillä, siinä näette rakkautta lajiin!!! en tiedä lentolan kilpailijamäärää, mutta ainakin keskiviikosta lähtien ollut paikalla, kisoissa ei ole sirkushuveja eikä R.kioskeja, ei, koska siellä ajetaan eikä odotella...eikä muuten tarvi jonotella sylinterit kädessä joka ilta hoonausjonossa:D

 • Mistäköhän tän luokan katkeruus oikein kumpuaa? Tekniseen vikaan keskeytyksiä? Lapsuuden traumoja? Muita henkisiä ongelmia? Olkoot markkinointi miten harhaanjohtavaa tahansa, mutta se, että Lentolassa aika-ajoissa viivalla yhteensä 33 kuljettajaa 7 eri luokassa ei kyllä kuulosta kuljettajan näkökulmasta mitenkään "hauskalta" sarjalta kuten RMC:n sivuilla sarjaa markkinoidaan.

  Ja ei, Porin varikolta ei löydy R-kioskia.

  • ei löydy paljon muutakaan, mitä myyntiteksteissä luvataan...oliko livelähetystä? oliko tv-kamerat paikalla? oliko muita mainostettuja asioita? mites ne paljon mainostetut arvonnat, tuote- ja rengaspaketteja??


 • Kivaa on ollut täällä Porissa, vaikka ei kärkipäätä ollakkaan tavoitettu ja kisailijoita hitusen enemmän kuin SM:n vime kapinoissa. Rehtiä kisaamista, vähän välillä pikku kontaktia mutta se kuuluu lajiin, tuomarointikin linjassaan. Ja kyllä Iame Series Finland on täyttänyt sen tyhjiön, jonka laji järjestö ja Rotax "trumppi" ovat luoneet Suomen kartingiin. Karavaani kulkee ja koirat haukkuu, paino sanalla KOIRAT!

 • Pastori on kyllä jännä tyyppi, joka tässäkin ketjussa mouruaa. Joskus vetää jopa 2 eri persoonassa näissä ketjuissa ja on välillä kanttori. 😂😂

 • Eipä tarvitse onneksi paljon osata matikkaa kun voi käydä jokainen laskemassa sarjojen osallistujamäärät tänä kautena...

  X30 sarjassa tänä kautena ollut 168 osallistujaa , rotax 66 osallistujaa , AKK SM-SJM 151 osallistujaa. Joten hippa happa vielä X30 on suurin, AKK seuraavana ja Rotax jää kyllä pahasti nuolemaan näppejään...

  Ja kouvolassahan sen voi nyt todentaa kun kolmena vkl peräkkäin siellä kyseiset sarjat ilakoivat... mitkä vetää enien osallistujia...

  • Mitäköhän haet tällä suurella matemaattisella pohdinnalla ... , Nyt voisi kysyä onko jotain josta voisi päätellä asioita kun vertaa viime vuoden osallistujamääriä.
   SM-luokat varmaan elää uutta huippua, X-komeetta on syksyssä , Tikiksen sarja palaa pikkuhiljaa kuvioihin entistä parempana . Mieti asia pikkuluokkien kautta .


  • SM/SJM Kouvola 226 ilmoittautunutta. Kuka se onkaan suurin ja kaunein?


  • Anonyymi kirjoitti:

   SM/SJM Kouvola 226 ilmoittautunutta. Kuka se onkaan suurin ja kaunein?

   ootko emännälle kertonu. syttykö.


  • Anonyymi kirjoitti:

   SM/SJM Kouvola 226 ilmoittautunutta. Kuka se onkaan suurin ja kaunein?

   X ei tarvinnut laskea lauantain ja sunnuntain kilpailijoita yhteen että päästään tuohon määrään


  • Anonyymi kirjoitti:

   X ei tarvinnut laskea lauantain ja sunnuntain kilpailijoita yhteen että päästään tuohon määrään

   Ei ole yhdessäkään kilpailussa ollut x kisoissa noin suurta kilpailijamäärää kuin tuossa yllä mainittiin. Todelliset viivalla olleet ovat olleet aika paljon pienempiä kuin facebookin ihmeellisissä postauksissa kirjoitellaan, niihin on laskettu varmaan toimihenkilötkin mukaan.


  • Alahärmässä varmaan isoimmat kapinat ja siellä oli 136 kuljettajaa viivalla, eihän tuolla kuuhun mennä mutta kyllä se silti ihan mukava määrä on.


 • X sarjan todellisia kilpailija määriä ei saa mistään. Kitissä niitä ei ole (vaikka säännöt niin määrää) tää niitten oma järjestelmä jos sattuu toimiin niin sinne nyt voi laittaa vaikka aku ankan .

 • Mitä ihmettä taas ruikutetaan kilpailijamääristä. Jollakin on oikeasti matematiikka tai lukutaito ihan nolla. Ja sehän on tällä pastorilla. Laskee tuloksista, aikaajoihin osallistuneet tai finaaliin osallistuneet, niin aika tarkan saa osallistuja määrän. Sit vielä kun ymmärtää kalenterista la ja su päivät laskea erikseen on aika lähellä oikeaa määrää per päivä. Olkoon mikä luokka tai sarja tahansa kyseessä jokseenkin samalla lailla lasketaan. Jos tämä toimenpide tuottaa ongelmaa, sit on parempi ettei pohtisi määriä laisinkaan vaan mielellään miettis ihan muita juttuja.

  • Tämähän se olisi. Itse laskeskelin tuon alahärmän määrän juurikin virallisista tuloksista lauantai päivältä. Ja se kokonaismäärähän ei niin tärkeä ole kuin se että paljon yhdessä luokassa on. Jos kuljettajia on sen 30 saa hyvät kapinat aikaiseksi, mutta jos ne on ripoteltu moneen luokkaan ja viivalla on vaivaiset 5 niin ei siinä kyllä kilpaa pääse ajamaan. Sennu vetää vielä hyvin porukkaa, mutta harmillisesti juniorissa on määrä hiipunut. Sielläkin kyllä yli 20-30 ollut jokaisessa kilpailussa viivalla mikä on ihan kelpo määrä! :)


 • Ihme mollaamista. antaakaa ihmisten ajaa millä ne haluavat.

 • Suomi100

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.