ovulaatio ja kuukautiset

Anonyymi

heippa!! mä olen 12v tyttö ja mulla on sellainen ongelma että mulla on ovulaation oireita eli ”alapäässä tulee limaa” ”kiihottunut olo” yms mutta mulla ei ole vielä ollut ekoja kuukautisia! mistä tämä voisi johtua onko mun kuukautiset alkamassa? vai mikä on homman nimi.

7

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mä en ymmärtäny, ja jotenki sellanen olo et olet joku provo...


      Mutta vastaan silti. Sulla ei voi olla ovulaatiota, jollei ole menkat edes vielä alkaneet. Ensin sulla täytyy alkaa ekan kerran menkat, jne ja sitten rupee niitte jälkee tulee ovulaatioi. Sä olet teini. Itse voin kokemuksestani sanoa, kun on itellä menkat alkaneet 10-vuotiaana, että alapäästä saattaa tulla vaaleaa limantapaista juttua sekä valkovuotoa ennenkuin menkat alkavat. Sen lisäksi sulla tulee erilaisempia oloja, kuin silloin kun et ollut teini tai esi-teini.


      Eli vain kun sulla on menkat alkaneet, niiden jälkeen tulee ovulaatiot myös mukaan. Jutta jollei sulla ole vielä kertaakaan tullut menkkoja, myöskään ovulaatiota ei voi tapahtua.


      Ps. Jos oot oikeesti tosissas, ja 12v nii etsi tietoa muualta... täällä suomi24:ssä liikkuu todella typeriä ja pervoja ihmisiäkin, jotka vastailevat typerästi.

      • Anonyymi

        Ok, eli siis jokainen viesti jota sinä et ymmärrä on heti provo.
        Sinä et ikäväkyllä ole se ainoa kaikkitietävä ja osaava henkilö. On olemassa muitakin jotka kirjoittavat tyylillä jota sinä et ehkä heti ymmärrä.

        Eli hopi hopi, alas sieltä marmoritornista!

        t:MatiasOskari


    • Anonyymi

      Ui juma Mäki oon 12 tau 06 haluutko tutustuy😂

    • Anonyymi

      Kun kuukautiskierto on käynnistynyt, niin valkovuodon laatu ja määrä vaihtelevat kuukautiskierron mukaan. Ovulaatiolima on sitkeää ja kirkasta. Itselläni se saattaa joskus valua pöntöllä istuessa kauas alas katkeamatta. Ovulaation jälkeen valkovuoto saattaa itselläni olla valkoista ja jopa tahnamaista. Sitten sekin vähenee, ja heti ennen menkkoja on taas hieman kirkkaampaa limaista eritettä.

      Jos sinulla on nyt ovulaatio-oireita, niin teoriassa ensimmäiset kuukautisesi pitäisi alkaa 2 viikon päästä. Jos olet sellainen harvinaisuus, että pystyt ennakoimaan ensimmäisten kuukautisten alkamisen, niin varaa terveyssiteitä mukaan vajaan parin viikon kuluttua.

      On kuitenkin aika tavallista, että alkuun kuukautiset ovat epäsäännölliset, eikä ovulaatiota joka kerta edes tapahdu. Vuodot saattavat olla runsaitakin. Eli siteitä ja ehkä varavaatteita kannattaa kuljettaa mukana, ainakin jos on kauempana kotoa liikkeellä.

      • Anonyymi

        kiitos vastauksista!!
        mulla on nyt sellanen tilanne että mulla tulee valkovuotoa joka on niinku tooosi vaalean ruskeaa ja siellä seassa on ruskeita lima kokkareita mistä on kyse?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kiitos vastauksista!!
        mulla on nyt sellanen tilanne että mulla tulee valkovuotoa joka on niinku tooosi vaalean ruskeaa ja siellä seassa on ruskeita lima kokkareita mistä on kyse?

        Kuukautiset. Tai sitten tulehdus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kiitos vastauksista!!
        mulla on nyt sellanen tilanne että mulla tulee valkovuotoa joka on niinku tooosi vaalean ruskeaa ja siellä seassa on ruskeita lima kokkareita mistä on kyse?

        limakokkareet on kohdun limakalvoa ja niitä limakalvon palasia voi tulla kun kuukautiset alkaa ja vuodon aikana.Ja se on ihan normaalia.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2793
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      10
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1173
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1090
    Aihe