Neuvojanne kaivataan Egyptin matkalle

Anonyymi

Matka varattu, 28.11.19 lähtö. Kaksi viikkoa vietämme meille uudessa kohteessa. Matkanjärjestäjä on TUI

- Mitä maksaa keskimäärin taksi 30km matkalla lentokentältä hotelliin? Pitääkö tilata etukäteen vai ottaa kentältä? ( emme haluaisi TUIn yhteiskuljetuksella mennä)

- Retket! Luxor, Kairo ja lähiretket. Onko edullisempaa ostaa ne paikallisilta matkanjärjestäjiltä vai suosia matkatoimiston tarjontaa?

- Hotelli on Blue Star Jaz Makadi Saraya Resort. Onko kenelläkään kokemusta? Onko jotain mitä kannattaa ehdottomasti huomioida kyseisessä hotellissa/kohteessa?

KIITOS 😊

12

894

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Takseja on kentällä, tulevat jo lentokentän ovella tarjoamaan palveluksiaan. En osaa sanoa tarkkaa hintaa, mutta ehdottomasti pitää tinkiä ja paljon. Kaupungin sisällä taksi maksaa noin 3 euroa esim. hotellilta keskustaan. Villinä veikkauksena arvelisin 10 e.

      Edullisempaa on ostaa paikallisilta matkanjärjestäjiltä. Jopa taksi tulee todennäköisesti halvemmaksi kuin matkanjärjestäjien matkat. Suosittelen lämpimästi tutustumaan suomalais-egyptiläisen Mohamed Isokarhun sivuihin. http://mohamedisokarhu.com/ Minä ja mieheni käytimme hänen palveluksiaan maaliskuussa ja olimme enemmän kuin tyytyväisiä!

      • Anonyymi

        Tilasimme hotellikuljetuksen Isokarhulta. Pieleen meni! Jouduimme odottamaan tunnin Tui:n koneen laskeutumista, koska siltä lennolta tuli samaan kyytiin pariskunta. Kyyti oli tilattu tasan sille lennolle millä saavuimme Hurghadaan. En suosittele.


    • Anonyymi

      Neuvoja Egyptin matkalle? Paras ja turvallisin lienee: jätä menemättä!

    • Anonyymi

      Hei, jätä menemättä! Kiitos tutustun Isokarhun sivuihin. Olisiko muita vinkkejä?

    • Anonyymi

      Siis EN jätä menemättä 😊

    • Anonyymi

      Meillä myös lähtö 5.12 ja olisi kiva saada kokemuksia joka tuntuu tällä palstalla olevan mahdotonta

      • Anonyymi

        Mihin hotelliin? Olen käynyt Hurghadassa melkein kerta vuoteen, paras talvikohde, lyhyt lento eikä sade yllätä. Kannattaisi valita hotelli jossa kunnon ranta. Itse tykkään etten joudu kulkemaan 20km ostoksille. Valitsemastani hotellista noin 8km Sakkalaan. Ja toinen pienempi ostos ja ravintolakatu lähellä. Hotellin ulkopuolella kadullakin ravintoloita ja pikkuliikkeitä. Semmoiseen hoteliin mukavempi minusta mennä, josta kadulle astuttaessa on mutakin kuin hiekkaa. Hotellina meillä Siva Gand Beach, olin tyytyväinen siihen viime vuonna. No, ehkä ruoka olisi voinut olla pääravintolassa maukkaampaa. Ruokapaikoista ei tuolla pulaa, ja all inclusive. Tinkiminen liikkeissä voi tuntua rasittavalta, maan tapa. Mutta on kiinteähintaisiakin kauppoja ja pikkuputiikkeja. Muistaa että 100 puntaa on vain noin 5,2-5,5e. Käsihygienia, ei voi tuota unohtaa, mut jokaiselle matkailijalle sama juttu. Tippiä? Jep, kannattaa antaa hotellin ravintolassakin, tässä hotelissa mihin menemme on pöytiintarjoilu juomissa. Retket? Kannattaa, jos kunto riittää. Luxor ihan mahtava retkikohde. Miksei Kairokin, mutta päivän retkellä ei paljoa ehdi. Rento asenne, ei kannata hiiltyä tyrkyttäjistä jne. Mukavaa matkaa kaikille Hurghadan valinneille. Medän lähtö 5.12.


    • Anonyymi

      Olen lähdössä kans matkaan28.11.19. Tällä kertaa ajattelin ostaa retket paikalliselta matkanjärjestäjältä koska ne ovat paljon halvempia. Delfiinien kanssa uimin ja luxorin matka olis tarkoitus tehdä.

    • Anonyymi

      Juuri palattu kyseisestä hotellista. Enemmän kerrottu kokemuksia tuossa aiemmassa keskustelussa, hurghada ja aquaviva. Retket varasimme netin kautta getyourguide - matkajärjestäjän kautta. Hyvin toimi. Euroja, etenkin pikkukolikoita matkaan🙂

    • Anonyymi

      Retket kannattaa ostaa matkanjärjestäjältä, tai tunnetulta nimeltä . Itse en basaariliikkeestä ostaisi. Olen kuullut että joskus heidän järjestämiä retkiä on keskeytetty. Valtateillä on chekpoint-asemia, tarkastuspisteitä. Egyptin lain mukaan tarvitsee olla luvat ja koulutettu opas? Näin olen kuullut.

    • Anonyymi

      olen lähdössä sharm el sheikiin eestiläisen matkanjärjestäjän kautta tallinnasta.
      tarvitsenko egyptiin viisumin, minulla on suomen passi.

      • Anonyymi

        Viisumi ostetaan Egyptistä lentokentältä, ellei sitä sitten ole jo matkanjärjestäjä maksanut. Kannattaa kysyä matkatoimistosta. Hyvää matkaa! Sharm on ihan paras!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe