Hitmix loppuu?

Anonyymi

Jossain luki että Hitmix loppuu. Tietääkö joku tarkemmin?

17

150

Vastaukset

 • En yhtään ihmettele jos noin tapahtuisi. Hitmix kanavana tuottaa todennäköisesti Sanoma&Nelonen medialle enemmän, kun sitä ei ole olemassa lainkaan. Eli siisi karsitaan kuluja vähentämällä kanavia ja enemmän voittoja.

  Joskus ohimennen katsellut mitä kanavalla soi ja kun kanava aloitti silloin ihan mielenkiinnosta seurasin silloin tällöin. Kuolleena syntynyt konsepti, ihme että toiminut näinkin monta vuotta. Nyt kun yritin etsiä tietoa Hitmixin lopettamisesta törmäsin lukuisiin palautteisiin, missä kritisoitiin Hitmixin soittopolitiikkaa ja yksitoikkoisuutta.

  Aloitusvuonna etsivät suurinta hittiä, mutta äänestyksestä puuttui monia todella isoja kotimaisia ja ulkomaisia hittejä eikä kaikilta äänestyksessä olleilta bändeiltä ja artisteilta edes ollut isoimpia hittejä äänestyksessä. Tuon jälkeen lopahti oma mielenkiintoni seurata lainkaan mihin Hitmix kehittyisi. Onneksi ei ole edes tarvinnut kuulla kanavaa, koska ei ole kuulunut asuin alueellani.

  Suosin vain radiokanavia, jotka eivät soita musiikkia tai jaksavat panostaa musiikkivalintoihinsa oikeasti, pitäen huolta vaihtuvuudesta ja monipuolisuudesta. Tällaiset kanavat saavat minut edes toisinaan kuuntelemaan radiota.

 • Laitappa linkkiä missä niin luki, en googlettamalla löytänyt mitään lopettamiseen viittaavaa

 • Ei se lopu vaikka Mt vaihtaa Baueriin.

  • Lisää vaan liukastetta, että voi ottaa kunnolla takaa nyt toisen mediatalon kautta :) Hyvä liittoutua, kun rahat ja taidot ei yksin riitä.


 • HitMixin taajuudet pk-seutua lukuunottamatta ovat tällä hetkellä tosiaan Mediatakojien hallussa. Kanavaa on tuotettu yhteistyössä Sanoman kanssa. Uuden toimilupakauden alkaessa 1.1.2020 Mediatakojat vaihtaa kuitenkin Bauerin leiriin. Hitmix-brändi jäänee Sanomalle ja Mediatakojat pistää Bauerin kanssa uuden vastaavan kanavan pystyyn.

 • Ei varmaan lopu mutta tuskin jatkuu pk-seudun ulkopuolella paitsi jos Sanoma saa jostain jonkun kumppaninen esim. Harjun tai Sastamalan porukan.

 • Kysyin ihan vakavasti. Kaipaako joku Hitmixin tyylistä kanavaa. Eikö kyllästytä kuunnella vuodesta toiseen samoja biisejä? Eikö yhtään ärsytä, että kanava on hittikanava, mutta edes kaikkia isoimpia hittejä ei kanavalla soi vaan hittejä erittäin kapaeasta valikoimasta.

 • Hitmix = Radio Suomi. Ei hittimixit lopu mihinkään. Idioottimaista, että Ylekin tarjoaa samaa paskaa isoimpia hittejä toisensa perään kimaraa. Kokoajan samoja biisejä.

 • HitMix häiritsee ruotsin radion P3 kuuntelua koska on liian vierekkäisellä taajuudella

 • No tältä suunnalta hitmix poistui alkuvuodesta siirtyen historiaan. Ihan hyvä vaan.

  • Ysäriksi muuttui, ainut kanava jota kehtaa kuunnella on Hitmix eli nykyinen ysäri.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ysäriksi muuttui, ainut kanava jota kehtaa kuunnella on Hitmix eli nykyinen ysäri.

   Korjaus, ei se HitMix mihinkään ole kadonnut myöskään, edelleen löytyy fm taajuuksilta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Korjaus, ei se HitMix mihinkään ole kadonnut myöskään, edelleen löytyy fm taajuuksilta.

   Hitmix on aivan sama kanava, samoilla kappaleilla kuin tämä ysäri. Ainoa eroa että tämän päivän roska on siivottu pois.


 • Eipä ole omaperäisempää keksitty. Taas yksi hittiradio linjalla. Kilpaillaan kuka soittaa eniten isoja vanhoja hittejä päivässä. Keneltä tulee nimen omaan eniten aikanaan jo eniten soitettuja hittibiisejä.

  Kaupallisilla oikeus tarjota mitä huvittaa, mutta miksi YLE:nkin täytyy kanavillaan tarjota samaa p****a. Siksi tuota, koska vaikka olisi kuinka hyviä biisejä en ainakaan itse jaksa aina kuunnella vain samoja, joita olen edellisenä ja sitä edellisenä vuonna kuullut ja kuunnellut todella monta kertaa.

  Skippan nämä asemat suosiolla. Oikeasti monipuolisia ja uudistuvaa sisältöä tarjoavia kuuntelen. Tuoreelta voi kuulostaa yhtälailla vanhalla kuin tuoreella musiikilla, kun sen osaa tehdä oikein ja oikeassa suhteessa.

  • Olun Meri ULA Radio on sentään omaperäinen. Sen nimisiä ei ole missään muualla maailmassa tai avaruudessa!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Olun Meri ULA Radio on sentään omaperäinen. Sen nimisiä ei ole missään muualla maailmassa tai avaruudessa!

   Viis nimestä. Sisältö on se mikä lopulta ratkaisee. Sen tiedät itsekin, mutta saivartelet mielellään silti.

   Oletko ajatellut että ehkä SEA FM nimelle voi olla jokin oikea syykin, sattuman & mielikuvituksen puutten sijaan tai sitten ei.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Olun Meri ULA Radio on sentään omaperäinen. Sen nimisiä ei ole missään muualla maailmassa tai avaruudessa!

   "Olun Meri ULA Radio on sentään omaperäinen. Sen nimisiä ei ole missään muualla maailmassa tai avaruudessa!"
   Mene takaisin kaappiin. Aina olet nolaamassa itsesi. Jätä sen verran valoa komeroosi, että voit opetella kirjoittamaan oikein.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  127
  5463
 2. Sanni Ovaska In Memoriam

  Silla lailla.. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2687488814630636&id=100001086306601 Lähi-idästä sotaa, sekasortoa, kuolemaa, nälkää, ka
  Maailman menoa
  75
  981
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  129
  942
 4. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  26
  575
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  21
  395