Hitmix loppuu?

Anonyymi

Jossain luki että Hitmix loppuu. Tietääkö joku tarkemmin?

7 kommenttia

Vastaukset

 • En yhtään ihmettele jos noin tapahtuisi. Hitmix kanavana tuottaa todennäköisesti Sanoma&Nelonen medialle enemmän, kun sitä ei ole olemassa lainkaan. Eli siisi karsitaan kuluja vähentämällä kanavia ja enemmän voittoja.

  Joskus ohimennen katsellut mitä kanavalla soi ja kun kanava aloitti silloin ihan mielenkiinnosta seurasin silloin tällöin. Kuolleena syntynyt konsepti, ihme että toiminut näinkin monta vuotta. Nyt kun yritin etsiä tietoa Hitmixin lopettamisesta törmäsin lukuisiin palautteisiin, missä kritisoitiin Hitmixin soittopolitiikkaa ja yksitoikkoisuutta.

  Aloitusvuonna etsivät suurinta hittiä, mutta äänestyksestä puuttui monia todella isoja kotimaisia ja ulkomaisia hittejä eikä kaikilta äänestyksessä olleilta bändeiltä ja artisteilta edes ollut isoimpia hittejä äänestyksessä. Tuon jälkeen lopahti oma mielenkiintoni seurata lainkaan mihin Hitmix kehittyisi. Onneksi ei ole edes tarvinnut kuulla kanavaa, koska ei ole kuulunut asuin alueellani.

  Suosin vain radiokanavia, jotka eivät soita musiikkia tai jaksavat panostaa musiikkivalintoihinsa oikeasti, pitäen huolta vaihtuvuudesta ja monipuolisuudesta. Tällaiset kanavat saavat minut edes toisinaan kuuntelemaan radiota.

 • Laitappa linkkiä missä niin luki, en googlettamalla löytänyt mitään lopettamiseen viittaavaa

 • Ei se lopu vaikka Mt vaihtaa Baueriin.

  • Lisää vaan liukastetta, että voi ottaa kunnolla takaa nyt toisen mediatalon kautta :) Hyvä liittoutua, kun rahat ja taidot ei yksin riitä.

 • HitMixin taajuudet pk-seutua lukuunottamatta ovat tällä hetkellä tosiaan Mediatakojien hallussa. Kanavaa on tuotettu yhteistyössä Sanoman kanssa. Uuden toimilupakauden alkaessa 1.1.2020 Mediatakojat vaihtaa kuitenkin Bauerin leiriin. Hitmix-brändi jäänee Sanomalle ja Mediatakojat pistää Bauerin kanssa uuden vastaavan kanavan pystyyn.

 • Ei varmaan lopu mutta tuskin jatkuu pk-seudun ulkopuolella paitsi jos Sanoma saa jostain jonkun kumppaninen esim. Harjun tai Sastamalan porukan.

 • Kysyin ihan vakavasti. Kaipaako joku Hitmixin tyylistä kanavaa. Eikö kyllästytä kuunnella vuodesta toiseen samoja biisejä? Eikö yhtään ärsytä, että kanava on hittikanava, mutta edes kaikkia isoimpia hittejä ei kanavalla soi vaan hittejä erittäin kapaeasta valikoimasta.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.