Eksäjuttuja

Anonyymi

Laitetaas tänne uusperhe osioon jos jollai samanlaista.


Pakko avautua jossain tästä meidän tilanteesta. Mieheni on eronnu vajaa vuosi sitten eksästään ja heidän kaksi lastaan on ollut vuoroviikko systeemillä koko tämän ajan. No nyt kun mieheni löysin uuden naisen, minut. On eksä alkanut hyökkäämään meitä vastaan. Ikinä ei ole minua tavannut mutta on haukkunut minua kaikille. Puhuu myöskin lapsille pahaa minusta ja minun lapsista. Keksii milloin mitäkin valittamista. Haukkuu lapsille isäänsä kun ovat äiti viikolla.

Nyt uusin. Ilmoitti että vuoro viikko systeemi ei toimi. Että pitää keskustella lastenvalvojan kanssa että se sopimus puretaan ja keskustellaan myös elatustuen maksusta. Nyt niitä ei ole ollut (mutta on saanut ne kuitenki Kelalta). Väittää että lapset ei tykkää olla meillä, eivät halua tulla meille.
Kuitenkaan lapset ei oo ikinä täällä ollessaan sanoneet ettei halua olla meillä. Ihan normaalisti ovat olleet täällä ja viihtyneet. Ainut mistä ovat varmasti sanoneet on siitä kun meillä on säänmö. Lelut korjataan, astiat pois pöydiltä. Hampaat pestään, karkkia ei syödä joka päivä ja nukkumaan mennään ajoissa. Äitinsä luona kun ovat niin siellä saa valvoa nii pitkää ku jaksaa, iltapalaksi karkkia, ei sääntöjä.

Miehen eksä myöskin syyttää miun lapsia kaikesta. Ovat rikkoneet olevinaan leluja ja myö muka hävitetään kaikki lasten vaatteet jne.

Mitä tälläsessä tilanteessa voi tehdä. Mies (enkä minä) ei halua että vuoroviikko loppuu. Näkisimme lapsia vain joka toinen viikonloppu. Miehen eksä tekee tämän puhtaasti rahan takia. Ja koska haluaa hankaloittaa miehen elämää. Ärsyttää että lapsien etua ei voi laittaa edelle. Käyttää lapsia puhtaasti pelinappuloina. Voiko miehen eksä saada vuoroviikko systeemin purettua?
Asumme miehen kanssa yhdessä. Miehellä ei mitkään älyttömän hyvät tulot ole joten mitenhän elarit menee jos se eksä alkaa niitä vaatimaan? Kun mies oli vielä sinkku ja he tekivät vuoroviikko systeemin niin silloin oli se eksä sanonut ettei tarvia elareita maksaa

14

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oliko pakko rikkoa laspiperhe ja nyt site haukutaan ezä ja miehen lapset, kyllä te uusikot siten olette hävytömä häpee.

    • Anonyymi

      Miksi juoruat toisten asioita täällä? Häpee ihminen. Sinulle ei kuulu kenenkään aiat. Mies ja vaimo ja lapset hoitavat omat asiat itse. JOs rikoit perhreen niin tuon sait aikaan.

      Eron jälkeen toimii aina kaikki hyvin niinbkuin heilläkin, mutta kun sinä menit siihen rikkomaan ja sähläämään niin heti kaikki menei päin seinään, juuri kuin sanoit että mikään EI TOIMI!!! Sun vikahan se on selvästi.

      ANNA HYT TOISTEN HOITAA OMAT ASIAT NIINKUIN HE HALUAVAT, JA HÄVIÄ SIITÄ SOTKEMASTA ENEMPÄÄ. Riidan sait siis aikaan. Ennen toimi nyt ei!!! SYY ON SINUN VAIN SINUN.

      Mitäs menet sorkkimaan kenenkään asioita. Häpeä häpeä häpeä.

      Mikä kumma siinä on että pitää sotkea toistenkina siat kun omat on sekasin???? Miksi olet katkrea ja kateellinen heille? Jos sulla ei ole mitään menetettävää niin toisilla on ja paljon.
      Nyt lapset menettivät isän ja säännölliset tapaamiset jotka toimi hyvin ennen sun väliin tuppaamistasi. Mikä sutturoita vaivaa????

    • Anonyymi

      Ollt pehreen rikkojat häivy ja anna eroperheen elää omaa elmää.

    • Anonyymi

      On kumma että perhe pitää rikkoa! Eikö sutturoilla ole mitään käsitystä hyvästäkäytöksestä? tekevät itsestään pellen ja idiootin. Tällä vaan kerrotaan toisten elämästä kaikki!!!! Hävytöntä!

    • Anonyymi

      Kuullostaa tutulta. Yksipuolisesti ei voi sopimusta muuttaa. Molempien vanhempien suostumus tarvitaan.

    • Anonyymi

      Tiedoksi vaa trolleille etten kyllä rikkonut perhettä :)) mies eli sinkkuna hyvän tovin ennen kuin minä astuin kuvioihin.

      • Anonyymi

        Ei täällä ole kun yksi trolli, joka vaihtaa roolia tilanteen mukaan , hänet tunnistaa kirjoitusvirheistä , ehkä hän kirjoittaa humalassa tai hänellä on vaikea lukihäiriö.
        Hän tekee paljon aloituksia ja vastaa useimmiten itse aloituksiinsa.


      • Anonyymi

        Niinhaän ne kaikki sanoo. Heheee..eeeee...Naikkosissa ei ole koskaan vikaa, vika on aina miehen lapsissa ja exissä. Niistä vikoja läytyy! On se kumma juttu.
        On se vaan vaikeeta myntää että on rikkonut perheen.
        Mutta tulokset näkyy nopesti kun isä pakotetaan hylkäämään lapset ja riitautetaan exänsä kansssa, niin eihn silloin enää mikään toimi. Ennen jos on toiminut ja nyt on loppunut kuin seinään, niin eihän tässä ole muuta syytä kuin suttura.
        Vaikka itse sanoo että nyt ei enää mikään toimi niin ei vieläkään osaa ja tahdo myöntää osallisuutta sekaosortoon!


    • Anonyymi

      Ollt pehreen rikkojat, perhre. Kännissä on, veikkaan. Mutta hän ei ole ainoa trollaaja täällä, minäkin olen ja muutama muukin

      • Anonyymi

        Kaikki trollit tulevat sun koneelta.


    • Anonyymi

      Järkevää ja kunniallistä käytöstä . Täällä kirjoitukset tahtovat revetä todella alhaisiksi.

      Eroja tapahtuu ja usein niihin liittyy mukaan pinet lapset, joiden elämää pitäisi kaikkien osapuolien kaikin tavoin yrittää viedä tasapainoisesti eteenpäin. Lapsille on valtava mielenmyllerrys, kun perhe hajoaa ja siihen tulee vielä outoja uusia ihmisiä ja lapsiakin, on todella vaikea paikka.
      Milet myrskyaa vanhemmilla, sillä monesti toiselle asia tulle puskista, että onkin ollut uskottomuutta. Siinä kohtaa tuksin kovin moni pystyy ihan järkevä olemaan, kun käy valtavaa tunteiden mysrkyä ja vielä pitäisi saada asiat järjestymään.

      Synnyttäjätkin voivat saada avustajia, mutta eronnelle ei löydy turvaa mistään, sellaista, joka veisi askael askeleelta eteenpäin, se uusi suhde ei ole koskaan sellainen, sieltä on vaatimuksia, mutta todellinen auttaja auttaa eikä vaadi.

      Niin seksi saa ajatukset hetkeksi muualle ja ehkä antaa virhellisen käsityksen siitä, että toinen pitää minusta, kelpaan hänelle. Kannattaa tarkistaa ensin miten menisi ilman seksiä tämän kanssa, silloin ehkä se toinenkin puoli tulisi esiin, kelpaanko todellla . Siihen ei viikko kaksia tai edes kuukausi kaksi riitä, vaan enemmän aikaa.

      Ero tuo mylskin häpeän tunteita paljon ja mielellään pitää niitä sisällään ja karttaa niitä, jotka voisivat auttaa ja todelliset auttajat eivät kysele arkaluontoisia asioita eli toivon, että erooon joutunut turvautuu vanhempiinsä tai johonkin luuotettavaan henkilään, jonka kanssa sitten voi rekentaa uutta perustaa elämälle , sillä kyllä se lasten tilanne pitää olla ykkösena ja taloudellinen tasapaino toisena, se uusi tulee jos on kohtaloksi näin määrännyt. Elämättä elämä ei jää.

      • Anonyymi

        Kuule ei ne perheenrikkojat mitään häpee, kun yksi ukko heittää pihalle niin jo mennään rikkomaan toinen perhe. Se on heillä niin verissä, että tekevät sitä jatkuvasti.
        Äidit ei koskaan hylkää lapsiaan mutta miehille se on niin helppoa. Kun mies tietää ettei äiti hylkää ja äidin luona on parempi olla kuin että mies olisi ottanut lapset, no ei ota, kun saa olla vapaana sutturoiden kanssa. Mie ajattelee aina itseään ensin sitten vasta muut.

        Elaitkin on pakolliset ja niistä luistetaan muttaa kun lapset on isoja, ei tarvi
        maksaa elareita eikä hoitaa niin sitten mies on yllätys yllätys lasten kanssa jatkuvsti kun äiti on raatanut ja hoitanut ja tehnyt kaikkensa.


      • Anonyymi

        Kaksi viimeistä lukihäiriöisen Trollin typerää textiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaksi viimeistä lukihäiriöisen Trollin typerää textiä.

        On sulla huvia! Kirjotat ja vastaat itsellesi?


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      93
      4377
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4315
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4026
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2907
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2561
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2128
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2104
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      198
      2044
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1675
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1452
    Aihe